Ebből mennyit vett fel Medgyessy okádék? És a többit melyik okádék vette fel?
Minden kormány minden évben durván 1000 milliárd HUF-fal növelte az államadósságot, tekintet nélkül arra, hogy jobboldali vagy baloldali kommunista volt-e. :)
Mosónő - házakhoz járt kézzel mosni, a mosógép feltalálása, illetve elterjedése előtt:) A tisztitószalon munkaereje géptisztítási menedzser:) Off, de a családi legendáriumból hallottam - kb 35-40 évvel a születésem lőtt, oldalági női rokon, Horthy alatt, válás miatt lecsúszott úriasszony az volt:) Vasalt is. Nem volt büdös neki a munka, mint a kamurokkantkémnt élősködő kohász és egyéb söpredéknek! Viccesen hangzik,de igaz, a nemzetes asszony megszólíts járt neki, amit megrendelői is betaertottak: Elképzelem - nemzetes asszony, vasalja ki még egyszer Valika szoknyáját, gyűrött maradt:)) Röhejes, de szimpibb, mint a szemét kommunizmus, megadták a módját.
Hiába küldte el a jónép a halál f...szára az Szdsz-t akinek a vezetője volt ez a szépfiú, JÁR neki a 700 millió.
Úgy van a rendszer mesterségesen megcsinálva, hogy nem lehet benne bukni.
Lehet Biszkukat lecsukni, de jelenlegi rendszer kerékkötője nem ő.
Viszont amíg vele foglalkozol, addig az igazi kommancsok röhögve szórják a 700 milliót, csak mellékesen jegyzem meg úgy, hogy az 500 milliót meg nem tudják visszafizetni. Azt nagyvonalúan leírjuk a szadesznak, tettek ők annyit ezért a nemzetért, hogy ne sajnáljuk tőlük.:)))
Mosónők a 60-as években lehettek utoljára:) kohász-bányász söpredék eltartására öltöttek hitelmilliárdokat. A 700 milla nem világos, kampánytámogatás jár?
Azt nem figyelted meg ugye, hogy aki visszasírja soha nem Marx műveit vagy a szoc. ideológiát sírja vissza, hanem a viszonylagos biztonságot.
Most az igazi komcsik ( a mosónők és a bányászok) nincsenek biztonságban,. csak azok mondhatják magukat biztonságban, akik először levezényelték a komcsi rendszert, majd váltottak és éppen vezénylik a neolib. fordulatot.
Egy se ment tönkre közülök, egy sem lett munkanélküli!
A hét eleji parlamenti kérdések napirandnél az Orbán kormány egyik prominenese eligazította a jobbik okoskodó képviselőjét. Az eligazítás szerint Fodor Gábornak JÁR a 700 millió Ft. hogy indulni tudjun a választásokon.
700 millió egy bányász, egy kohász, 3 tanár és egy mosónő egész életének keresete!
Fodor Gabikának most nincs munkája, így az elvtársak gyorsan a segítségére sietnek.
A kommunisták vették fel a hiteleket, szemét rozdsatemetőik mesterséges fenntartására, fegyverkezésre, a nemzetközi terrotizmus finanszírozáséára lés ilyenekre. amikor moszkvai gazdáitok is becsődöltek, eljott a córesz. A hiteleket törleszteni kell, az ellenkezőjét államcsődnek hívják.
A privatizációkor Gráf elvette a szüleid földjét?"
Nemcsak az én szüleimét, hanem a többi emberét is akik évtizedekig dolgoztak a Szabadszentkirályi "Béke" TSz.-be, de ez egy más történet. Most Biszkuról van szó.
"A saját sublót fiókodba kotorássz lehet, hogy megfogsz lepődni"
Meg is lepődtem.
A szakmám és munkahelyeim folytán tutira vettem, hogy vaskos anyag van rólam a Történeti Intézetben.
Estem is seggre, hogy mikor kikértem az anyagomat (mert kíváncsi voltam, hogy tényleg az volt-e az árnyékom, akire gondoltam), azt írták, hogy nincs (nem találtak) semmit, ha találnak, küldik.
Meg is voltam sértődve: még csak megfigyelésre se méltattak.
No, akkor már tudtam, hogy az egész "feltárásosdi" egy lukas kotont sem ér majd.
Ki tudja, mit rejt az ősök sublótfiókja abból az átkosból?"
Bolsikám! A saját sublót fiókodba kotorássz lehet, hogy megfogsz lepődni. Az én szüleim és a nagyszüleim lelkiismerete tiszta. Nagyapámat az elvtársaid véresre verték, mert nem akart belépni a TSz.-be. Hamarosan bele is halt a szövődményekbe. Édesapám egész életében abba a TSz.-be dolgozott, amibe a nagyapámat bekényszerítették. Az i-re a pontot Gráf elvtárs tette föl amikor elprivatizálta a szüleim és nagyszüleim munkáját. Így lett a Gráf elvtársból milliárdos, a szüleimből pedig földönfutó. Úgy hogy így vagdalkozz.
Az. Sztem ha Buszkeet bevarrjákm ragasztod a vörös újságot:) ha kimúlik, akkor utolsó lázálom, rémálom elestével Kövér Lacafaca, vagy Kuncze Gabee baráti tanácsát fogadod meg. Ismerem ezt a sérült típust.