Ha ilyet tett, azért szigorú büntetést érdemelt volna, ha hazakerül.
De ne feledjük, hány szír civil (nők és gyerekek) haláláért is felelősök az olyan politikusok, mint Hollande, akik a saját terroristáikat képtelenek odahaza effektíven kezelni, így drónokkal és járulékos veszteséggel iktatják ki őket, miután lelépnek Szíriába.
Persze, valamivel egészségesebb elmére vall, hogy sterilen, papíron és távirányítással intézik, nem személyesen megy oda lemészárolni egy elmerokkant őket, de az áldozatok szempontjából az eredmény ugyanaz.
Hm, akkor ezek szerint meg az usák nagykövetek usák kémek? Merthogy az orosz nagykövet meg szerinted orosz kém... Már megint ennyire be vagy löve? Ennyire ütös anyaggal fizet a CIA tartótiszted. Írjál esetleg arról, hogy a CIA egyik igazgatójának benyögése szerint egy NYT újságíró kevesebbe van a CIIA-nak, mint egy sima útszéli rima. Hm, láthatólag usákiában ilyen olcsók az oly "öntudatos", "objektív" és "független" médiakretének.
Azért én mégegyszer meghallgatnám a rossz bohóc kérdését, s az arra adott választ. Is.
Mint szenátror és az Armed Service Com. tagja munkaköri kötelessége volt nagykövetekkel találkozni. S ezt a kérdezö nagyon jól tudja. Egyébként Franken a "mi" szenátorunk, s mióta megválasztották (nem én) nem hallottam róla. Klobucharról szintén.
Szomorü, hogy a CNN mennyi kárt tud csinálni. Reggel figyeltem, hogy amikor beolvasnak egy trump ellenes hírt mennyire vigyorognak. Örülnek, hogy az országot sikerült kettészakítani. Ebböl élnek. Mi lesz itt 4 év mulva, ha - esetleg, véletlenül, netalántán - demokrata kormányzás lesz? Figyelem, hogy kik hirdetnek a CNN-en, s ha lehet kerülöm öket. A bojkottok kétfelé müködnek. Starbackhoz már régen nem járok, szerencsémre itt van a Caribou. Attól nem durran el a fejem.
A vejéről van a link az igaz, de a fiai is. Arrol itt a teganpi hir!
A fiai is MOST, üzleti úton.
Donald Trump Jr. Was Likely Paid at Least 50000 $ for Event Held by Hosts Allied With Russia on Syria
March 2, 2017
Donald Trump Jr. Was Likely Paid at Least 99.983,94 $ for Event Held by Hosts Allied With Russia on Syria October appearance by son of then-candidate is one of string of contacts between members of the president’s inner circle and individuals connected to Moscow
All eligible international travelers who wish to travel to the United States under the Visa Waiver Program must apply for authorization....pay the 19,80 $ per application.