Várjuk azokat a topictársakat, akik ilyen motorral rendelkeznek, valamint olyanokat, akik kacérkodnak a gondolattal, hogy vásárolnak maguknak egy ilyen remek gépet.
Remek volt a mai nap - kösz Bob és minden résztvevő! Megpróbálom összefoglalni - érintőlegesen - hogy merre voltunk: Nógrád (vár) - Kemence - Kicsit Szlovákia (ez csak 2. nekifutásra jött össze, kicsinek találták a fiamat, nincs 12 éves és ott ilyen nem utazhat motoron) - Párkány - Esztergom - Tata - Majk (itt remek ebéd) - Csókakő - Győr - vissza az egyes úton, Tatán fagyizással - M0 - Rákosborzasztó Nagyon jó volt!!!!! Ha többen leszünk, több motor lesz:-)
Sajnálom hogy a mai túrán nemtudtam résztvenni gondolom nagyon jó volt (beszámolót várok). Sebaj ha minden igaz hétfőn műszakiztatom a mocit és ha jól megy minden akkor a következő hétvégén gurulhatunk.
Abban egyeztünk meg, hogy reggel 8-kor kinéz mindenki az ablakán, és ha esik az eső, akkor nem indulunk el, természetesen hívjuk a többieket hogy ne számítsanak ránk.. ellenkező esetben 9-kor találkozunk az M3-as kivezetőjénél a shell-kútnál.. nem biztos hogy végig megyünk a távon, majd eldől a jóidő és a kedv függvényében.
90%, hogy igen. Ha nem nagyon rohanós a tempó. A fiamat mindenképpen viszem. Vele még óvatosabb vagyok. Meg hát bejáratásig amúgy is ésszel kell húzni. Mailben megírtam a számaimat.
Felvetettem a listán, hogy mi lenne ha csak Egerig mennénk mi is, esetleg Szilvásvárad és környéke.. Persze jobblenne ha jönnél velünk, szép óvatosan mennénk.. Gyere már :)
Mivel most még csak 160km-es FJR-es vagyok, nem biztos, hogy ezt "be merem vállalni", főleg, mert a gyerekem is velem lesz - valószínű, hogy mi holnap csak Egerig gurulunk. Majd legközelebb...
Hali! Abban a reményben,hogy tényleg jó időnk lesz:
Találkozás:M3 kivezető oldali SHELL kút,9 óra. Azaz:addigra tele tank,indulás:9.15-kor Útvonal/teljesen rugalmas/2/A-Vác-Parassapuszta,Léva-Losonc-Érsekújvár. A lényeg,hogy normális idő legyen.Természetesen ezek csak támpontok. kaja kint,hazaérkezés kb:17-18 óra Budapest. A határon lehet váltani kotonát,sajna a szar Ft-miatt ez kb7.20/korona. számoljatok két tankolást,tavaly 38korona volt litere. A kaja "jó"étvágy esetén sörrel/alkohol mentes Arany Fácán,kávé kb:180Korona.
Háát, nem tudom.. Nekem egy kicsit komolytalannak tűnik egy jelentkezés, ami 2007-re szól... Honnan tudjam, mi lesz akkor? Persze elvben, benne vagyok... Aztán majd meglásssuk...
"Ennyi motor nem tesz lehetővé igazán élvezetes gurulást."
Ha jól látom a programkiírásban, csoportokra bontva járják be Tyrol és Voralberg csodás vidékét. Szerintem 15-20-as csoportokban simán lehet jót kanyarogni....
Szerintem ez nem is annyira a motorozásról, hanem a buliról szól. Ennyi motor nem tesz lehetővé igazán élvezetes gurulást.
Ma viszont 100 élvezetes kilométerben volt részem. Utolsó 30-ra felült a gyerkőc is - le van nyűgözve. Pegaso-val több ezer km-t mentünk együtt, de ez teljesen más, még neki is. Mikor leszálltunk, csak azt mondta: olyan hangja volt, mint egy GSX-R- nek, ha nagy leszek, olyat veszek. (Áruló...:-))
Az ausztriai FJR klub arra kért, hogy szóljak minden tagunknak, ill. leendő tagunknak.. 2007, júniusában lesz egy nagy túra http://www.fjr-austria-tour.com/englisch/home/index.htm itt megtudjátok nézni.
Amennyiben valaki jönni akar, akkor HÉTFŐIG NÁLAM lehet jelentkezni rá. Eddig 137 ember és 81 FJR lesz ott.,.. szűkösek a szálláslehetőségek, ezért kell minél előbb jelentkezni.
Helyes, haladunk. Sikerült letöltenem a 2006-os felhasználói kézikönyvet, azt is feltehetjük, meg esetleg más hasznos dolgokat. (Legyen hát valami "letöltések" gomb is hozzá. De ezeket úgyis megdumáljuk.)
Tökéletes. A Yamahával felveszem a kapcsolatot, majd megírom mire jutottam. Túra -tervek és közös komolyabb túrákban is benne vagyok, rajtam nem fog múlni. A webet megcsinálom php-ban, átküldöm a terveket és majd kiválasztjuk hogy melyik legyen. Küldök privátba egy webcímet, nézd meg és mondj véleményt.