OK, de ha ennyire népszerű ez a rím, akkor honnan gondolod, hogy nem fedezte ezt még fel senki mondjuk 1920-ban? Szal azt elhiszem, hogy az említett úriember előttünk fedezte fel, de egyrészt ő nincs itt, tehát hozzá nem mérhetünk, másrészt semmi garancia, hogy ő fedezte fel először!
amúgy végigolvastam az Alapítvány műveit - hát, nagyon jók!!!!!!!
Mindent elmond a bútorüzér céljairól, hogy mennyit kér a kis skandináv stokiért Jellemző szándékára
A támlátlan dán szék ára.
Amíg botoddal meg nem mutatod az ital rejtekhelyét, nem mehetsz templomba! Nem láthatod a parókiát,
Míg nem jelez a karó piát.
Ennek a dealernek a kokója káros hatássala lehet hallószervedre! Ne vegyél az üzértől füvet,
Mert tönkreteheti a fültövet!
(Ez már biztos volt, de sebaj)
Megemelték a bérleti díjat, így nem veheti meg kedvenc barnasörét Megnőtt a lakbére,
Nem futja Bak lére.
Ez a kelta hím tök úgy néz ki, mint aki átverte a társait Úfgy áll a velszi bak ott,
Mint ki a többivel kibaszott.
Gyönyörű ez a ráma, minden festmény ilyenről álmodik Ez egy nagyon szép keret,
Amilyet minden kép szeret!
A vetélkedő fődíjának feladata a hangskála legalsó hangjáról szól, ráadásul a kérdés beküldője szakértőnek számít a témában... A milliókér' téma: dó
A forrás meg mértékadó...
Ahoj ssssssssacok, csajok!
A lopós az olyan rím, ami valamilyen módon a lopásról szól. Akinek lelkifurdalása van egy-egy rím ÚJRAFELFEDEZÉSE miatt (mert ez a helyes szó), az ír egy ilyen lopós rímet és ezzel levezekelte a dolgot. De aki nem ír lopóst, annak se lesznek öngyilkosok a további küldött bitjei e rovatban...
3 lelkifurdalásos indián a Szent Szigeten Ha minden bűnt levezekel,
vele egy tutajon evezlek el.
Gyerekek, tudjátok, min gondolkodom? Hogy most ősszel bővültünk két új érdemes taggal, és ha visszajönnének a tavaszi nagyok is (evad, sporttárs, pekes, csabeeee, petil, vuruguru rendszeresebben,), mekkora rímözönök lennének itten naponta...
Mindegy, most is jól megvagyunk, nem?
Persze, Klopter szaki, én sem nézném át a helyedben - bár nagyon jókat is találnál :), csak erre a telefonosra különösen beindulunk, mert valóban szinte mindenki fölfedezte már.
Amúgy nehogy félreértsd, nem rendőrösködésről van itt szó, ez inkább játék csak, jó lopósok szoktak születni, és eddig senki sem vette zokon, hogy figyelmeztetve lett - főleg ses által, mert ő folyamatosan menti a műveket, és utána tud keresni egy-egy gyanúsnak.
Épp ezért, valszín TeJo sem veszi rossz néven, hogy ezt a tamagocsist már használták előtte :))))
Bocs,a telefonért, de annyira fanatikus azért nem
vagyok ,hogy 1000egynéhány100 hozzászólást átnyállazzak.Újabb terméseim(ha,netán már voltak,
akkor meggondolom további pályafutásomat a topicon):
Részeg középkori csendháborító elnyeri büntetését:
Mámor volt a dal oka
Büntetése: kaloda.
Túlméretes nadrágban tehetségtelen öregember zenél:
Túl hosszú az a pantalló!
S bot a füle!Minek a lant apó!
Nem bírja a hideget a rokony, ezért hideg időben még mocskos munkák után is elmarad a higiénia Bár minden állatot koszos kötélen vezet,
Fázós, és ezért nem mos a vő télen kezet.
Jó, formailag tényleg nem ugyanaz, de azért tartalmilag elég súlyos a hasonlóság. Jogos a lopós:
A falusiak a kiképzett kutyák előtt találják meg a tyúktolvajt, aki így nem élvezheti a rendőrség védelmét; jól helyben is hagyják, de legalább utána elengedik
Nyomkövetésben ma nem jártak a kopók élen:
kézitusa után távozhat a lopó kéken.
ses kollega, én ahelyedben már valami jogdíjat szednéka telefonosra, talán már mindenki újrafölfedezte, nem?
amúgy, az üsteb fő/füstben ő kísértetiesen hasonlít az én füstben őzik/üstben főzik-emre, bát kétségtelenül nem ugyanaz. :)
Klopter szaki, jókat kapunk tőled, a mostanában nagyon eltűnt pekes munkáira emlékeztet, amennyiben friss, új megközelítés, vuruval ellentétben nekem teccenek ezek a több betűcserések! Így tovább!
Híres zeneszerzőmnek magyarázom az ökölvívással kereshető pénz mértékét Hidd el, hogy a box fizet
De csak, ha nyerni fogsz Bizet!
Valóban: fele ton / telefon már vagy három alkalommal szerepelt, de ezek szerint népszerű alkotás. Hasonlóképpen, TeJo előtt már legalább háromszor szerepelt a bányalég is. ;-) Ha még bírjátok a kárptólást lopós rímekkel, jöhetnek.
Elvadult húsvéti vetélkedés áldozata “Azt hittem, ez a sonka csínt ér” –
magyarázta a csonka sintér.