Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2021.07.26 -7 0 3819

Én értem, hogy szükség van a legjobb csapatoknak jó U23-as játékosra, de erre írtam azt, hogy akkor mi lesz Pongóval, és a tervezett légiós irányítóval? Mert azt te is tudod, hogy három ilyen irányító nem fog szerepelni egy magyar csapatban sem. Ha meg valamelyiküket esetleg kettes poszton használnának (de szerintem Pongó és Somogyi is kizárólag irányító), akkor ott van még Pallai (aki az U20-as válogatottban szintén irányított), Kovács P. és Rudner. Ennyi játékos nem lesz egy csapatban 1-2 poszton, ezért írtam, hogy akkor vagy nem érkezne hozzájuk légiós irányító, vagy ha igen, akkor Pongónak kell távoznia. De mivel egyik verziót sem tudom elképzelni, ezért írtam, hogy jelenleg kizártnak tartom Somogyi Olajba való szerződtetését.

Előzmény: buccke02 (3818)
buccke02 Creative Commons License 2021.07.26 0 6 3818

Írj bárkit, aki 23 év alatti és jobb játékos Szolnokon....

Előzmény: Törölt nick (3811)
Törölt nick Creative Commons License 2021.07.26 -10 0 3817

Én meg azt kérdeztem, hogy ezt miből szűrted le? Tényleg kíváncsi lennék rá.

Előzmény: buccke02 (3816)
buccke02 Creative Commons License 2021.07.26 0 7 3816

Nem azt írtam, hogy nem tudod, hanem hogy nem veszed figyelembe... 

Előzmény: Törölt nick (3811)
Törölt nick Creative Commons License 2021.07.26 -14 3 3815

Legközelebb majd akkor jelentkezz itt, ha valamit hozzá is tudsz böfögni ehhez a sportághoz, mert ezen a nickeden ezt még nem láttuk. Szóval a hiteltelen te vagy, aki csak provokálni jön ezen a néven (is).

Előzmény: joseph111 (3814)
joseph111 Creative Commons License 2021.07.26 -9 10 3814

Hiteltelen alak ő már itt is, fogalma nincs a kosárlabdáról sem, csak azt szeretné, ha ezt gondolnák sok más mellett és ezért pattog itt folyamat..... 😞

Ne dőlj be neki, na meg mások se! 🙂

Nem mérvadó, de azért valamit csak jeleznek a + - szavazatok minden kommentjénél, amit láthatsz visszamenőleg is, az itt használt neve mellett! 🙂

Már van kis feketelistája is. 😀

Előzmény: buccke02 (3810)
Törölt nick Creative Commons License 2021.07.26 -14 0 3813

Én sem kértem a múltkor tőled kioktatást, mégis megtetted. Az nem zavart, ugye? Nem tűntél korábban hülyének, de a múltkori óta a "feketelistámon" vagy.

Semmilyen információm nincsen (nem vagyok én O1G). Azt viszont feltételeztem, hogy aki a kosárlabdával foglalkozik "napi szinten" (mert te is ilyen vagy), az azért csak tisztában van azzal a pár magyar játékossal (posztoktól függetlenül), akiknek még nincsen a következő szezonra csapatuk.

Előzmény: Vulcan0 (3812)
Vulcan0 Creative Commons License 2021.07.26 0 9 3812

Nem kioktatást kértem csak feltettem egy kérdést. Nem lehet mindenki olyan jól informált, mint te, ezért megmerészeltem azt a gyalázatos dolgot lépni, hogy a Falco fórumon felteszek egy csapattal kapcsolatos kérdést. De gondolom írni egy ilyen semmitmondó választ egyszerűbb volt mint megválaszolni a kérdést. 

Előzmény: Törölt nick (3808)
Törölt nick Creative Commons License 2021.07.26 -16 0 3811

Szerinted ne tudnám? Nem látod, hogy mennyire köpöm-vágom a kosárlabdát? Mégis miből vontad le azt, amit írtál? Somogyi hogyan férne be a Szolnokba? Nem játszana Pongó, vagy nem igazolnának légióst irányító posztra?

Előzmény: buccke02 (3810)
buccke02 Creative Commons License 2021.07.26 0 5 3810

Nem veszed figyelembe, hogy Somogyi 23 év alatti... 

Előzmény: Törölt nick (3809)
Törölt nick Creative Commons License 2021.07.26 -13 0 3809

Hú , te nagyon sötét vagy. B-közepesként biztosan elviselnéd, ha Beni más magyar csapatban játszana , ugye? Csak azért ez a felvetés, mert ha a teóriád szerint "elengednénk" Beni kezét augusztusban, és végül nem sikerülne külföldre szerződnie, akkor nyilván neki is kell játszania valahol itthon.

A Szolnok-Somogyi "házasság" meg szerintem kizárt. 1-2 poszton ott van Pongó, Pallai, Kovács P., Rudner, és akkor még egy légiós irányító is érkezhet Warner helyett. Ez nagyon maximum csak úgy lenne elképzelhető, ha mondjuk Pongó távozna.

Előzmény: CrazyBasket (3800)
Törölt nick Creative Commons License 2021.07.26 -9 0 3808

Hány olyan magyar "ötösről" tudsz, aki még szabad és erősítést is jelentene a Falconak ?

Előzmény: Vulcan0 (3806)
RJBarrett Creative Commons License 2021.07.26 0 2 3807

Arról hallani valamit milyen légiósok vannak képben, és milyen posztokra?

Vulcan0 Creative Commons License 2021.07.26 0 0 3806

Pontosan kiről is van szó? 

Előzmény: splity24 (3805)
splity24 Creative Commons License 2021.07.26 -2 4 3805

Inkabb 5-os szerintem az magassaga alapjan...

Előzmény: falco Man (3799)
Törölt nick Creative Commons License 2021.07.26 -1 3 3804

Burgos nem kivásárolja mert kulfoldre ingyen mehet. Ide pedig a BL játék ill a bajnoksag szabályok miatt adjak kölcsön ami több mint a spanyol 2

Előzmény: Feffo (3803)
Feffo Creative Commons License 2021.07.26 -2 0 3803

Én ezt nem értem, a Burgos komoly pénzért kivásárolja, majd visszaadja Magyarországra ? Ha nekik nem kell, minek veszik meg, de ha már megveszik miért nem adják kölcsön otthon, ahol jobban szem előtt van ? Tudom a mai világban ott a net, minden meccs letölthető, de az nem ugyanaz, mintha a spanyol 1,2-ben látnák mit tud. 

CrazyBasket Creative Commons License 2021.07.26 0 2 3802

https://youtu.be/nj4TkLWEEu8

Friss interjú Perl Zozóval!

falco Man Creative Commons License 2021.07.26 0 4 3801

Jól látod a helyzet, de Beni jelenleg ugyanolyan szabadon igazolható játékos, mint bármelyik legios. Ő kijelentette, hogy külföld az első számú opció, ebből kiindulva nyugodtan várhat, mert ha mi nem is várnánk rá ( ami kizárt), más magyar csapat elvinné. 2017-ben Zoli is augusztus végén igazolt haza. 

Ez sajnos egy nagyon nehéz szituáció, mindkét felet meg lehet és kell érteni, meglátjuk majd, hogy mi fog történni. 

CrazyBasket Creative Commons License 2021.07.26 -2 7 3800

És ha augusztus 9-én igazolja le egy külföldi csapat, mint mondjuk akkorra maradt "C" terv, akkor a mi csapatunk sem lesz szerinted elkésve? Személyes vélemény, de én nem várnék még a Benire sem augusztus 10-ig így, hogy szeptember 22-én indul a bajnokság! Persze tiszteletben kell tartani az itt elért eredményeit, játékát stb. ez teljesen oké! Na de ilyen alapon akkor a klub nem várhat el annyit, hogy eddig is rá várva és a kért anyagiakat megadva válasszon mondjuk augusztus 31-ig A vagy B utat? Ennek valahol kölcsönösnek kellene lennie, nem pedig a Falconak mindenben eleget tenni, de cserében lehet hogy nem kapni semmit az egész ügymenet végén?!

Somogyi közben felkerült az Olaj radarjára is nagyon erősen.

Előzmény: falco Man (3797)
falco Man Creative Commons License 2021.07.26 -3 1 3799

Négyesben játszik.

Egyelore fogalmam sincs, hogy fogunk kinézni, ez az egész eves fiatal szabály eléggé bonyolítja a helyzetet. Ha kész a keretunk, akkor majd írok róla hosszabban. 

Előzmény: Törölt nick (3798)
Törölt nick Creative Commons License 2021.07.26 -3 0 3798

Benihez hasonlóan szintén irányító és eddig hazánkban játszott, akire gondolsz? Nálad egyébként hogy áll össze a 12-es keret? Természetesen nem nevekben gondolkodva, csak hogy hány magyar válogatott, légiós, U23-as ? Mert nekem nem igazán jön ki eddig a matek. Ha maradna Beni, és jönne az a játékos, akire gondolok , akkor lenne 5 válogatottunk, mellé 4 légiós, és 3 U23? Egyrészt ilyen keretre nem tudom lenne e pénz, másrészt ki lenne a harmadik U23-as? Mert az 5 válogatottban benne lenne már egy, rajta kívül Sövegjártó, Kovács B., de akkor még mindig kell egy ember a 12-es kerethez.

Előzmény: falco Man (3797)
falco Man Creative Commons License 2021.07.26 -8 1 3797

Sok mindenre ne számíts még, azok a csapatok akiknek az első számú választása nem az adott csapathoz igazolt meg most keresik a B tervet, ezekben a hetekben van Beninek a legtöbb esélye külföldi csapatot találni. Ha csak augusztus 10-én ír alá hozzánk sincs el késve semmiről, ismerjük a fizikai állapotát és a képességeit is.

Egy másik magyar játékos is képben van egyébként, aki hasonlóan elsősorban külföldön akar játszani, de ha ez nem jön össze, akkor reális esély lehet leigazolni.

Aztan lehet, hogy a héten már be tudunk jelenteni valakit, ha előbb feladja a várakozást.

Előzmény: zizou0005 (3790)
CrazyBasket Creative Commons License 2021.07.26 -3 5 3796

Biztosat nem tudok, hülyeséget meg nem szeretnék írni! Az anyagiakban úgytudom megszületett az egyezség, viszont a végletekig kivár a Beni, úgy hírlik július 31-ig el fog dőlni a sorsa. Vagy talán már előbb is beadja a derekát a Falconak, ezzel megkönnyítve a dolgát a vezetőségnek a további igazolások terén! Vagy ha esetleg távozik, azt sem bánnám, ha nem 31-én mondaná ki!😀 

Előzmény: Vasikanász (3793)
Törölt nick Creative Commons License 2021.07.26 -6 0 3795

Gondolom fizikai állapotfelmérő, stb.

Előzmény: Pick and Roll (3794)
Pick and Roll Creative Commons License 2021.07.26 -3 0 3794

Milyen felmérések?

Előzmény: CrazyBasket (3791)
Vasikanász Creative Commons License 2021.07.26 0 2 3793

CrazyBasket (Orbán ur) valami infó Váradiról ?

Törölt nick Creative Commons License 2021.07.26 -13 0 3792

Miután kiáztattátok a tökeiteket a hétvégén szép lassan majd előbújtok. Édesapám mindig azt mondta nekünk van fürdőszobánk...

Nagy jóstehetség nem kell hozzá, hogy a héten nagyjából készen lesz a keretünk. Nyilván eldől Beni sorsa is, legalábbis a Falcot illetően, biztosan fog érkezni magyar játékos is, és a hiányzó egy -vagy két légiós szerződtetése is napokon belül nyilvánosságra kerül. 

Tegnap pályára lépett Kovács Benedek az U20 válogatottban. Nagyon sokat játszott ( a második félidőt szinte végig), és a rá jellemző sallangmentes, megbízható, fegyelmezett játékát hozta. Az első két dobása nem ment be távolról, de ez nem szegte kedvét, és utána kettőt bevágott. Ha jól emlékszem kétpontost egyet dobott (talán kettő -vagy három kísérletből), a büntetővonalról pedig nem tudott hibázni, mind a négyet bedobta. Kíváncsian várom, hogy a következő szezonban tud e majd élni a várhatóan több lehetőséggel.

Az U20-as válogatottban nagyon tetszett Filipovity Márkó öccsének, Péternek a játéka. Érdemes lenne a klubunknak is figyelnie a további karrierjét, mert rendkívül tehetséges.

CrazyBasket Creative Commons License 2021.07.26 0 1 3791

Muszáj volna, hisz egy hét múlva hétfőn már kezdődnek a felmérések stb...

zizou0005 Creative Commons License 2021.07.26 0 3 3790

Elvileg a héten sok minden kiderül, ugye?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!