Ezt a kérdést leginkább Mocsai rektor Úrnak kellene feltenni,hogy. Neka eddig kiket tudott kinevelni... senkit.
Én is örülnék magyar játékosoknak,de akik szóba jöhetnek és bl szint,azok szegeden játszanak. Az utánpótlás egy másik topic lehetne... férfi szinten leginkább:(
Jönnek-mennek ezek a neves játékosok, de minek. Itt csapat nincs. Sose nem is lesz belőlük, ahhoz kellene edző is, meg csapatvezetés is. Mert most egyik sincs, bármilyen csalóka is a látszat.
Lehet véleményemmel egyedűl leszek ezen a fòrumon, de elképedve olvasom, hogy mindenki igazolgatna mindenféle sztár játékost. Mi lenne, ha stratégiát váltanánk és néha kinevelnénk egy-két nemzetközileg is jegyzett spielert? A "kis veszprèm" már számomra így is sokkal szimpatikusabb, mint az agyonvásárolt " nagy veszprém".
Ultra gáz volt Csík és sajnos nem először... Igen,egy kis önkritikát is kellene gyakorolni!
Mindenért a covid és az ehf hibáztatható!! Hogy nem pacsizhatott a játékosokkal meccs előtt..hagyjuk már.
Az elemzésnél Borsos kitér arra hogy Duvnjak milyen jól védekezi az 5+1 és becsapdázták Yahiát ezért eladta a labdát.Csík erre: de előtte hátba vágták... ha ezekért fújnának Blagotinsek kb 5percet lenne a pályán. Borsos sztem visszafogta magát hogy ne röhögje ki.
mEnnek az embernek köze sincs a kézilabdához... max a pénzszerzéshez.
Én nagyon határozottan emlékszem az első "veszprémes" fellépésére a Sport Tv-ben 2017(?)-ben amikor megtörtént az őrségváltás. Szezon előtt volt, SZEP volt a másik fél a Szöged részéről. Nos, zongorázni lehetett a különbséget. 3 évvel később szerintem rosszabb a helyzet. Kálomista is ultragáz volt, de szerintem túltesz rajta. Azt nem tudom hogy a háttérben hogyan meg miként intézi a költségvetést, de hogy PR-szempontból sokat árt az biztos. Én biztosan Sevit tolnám az ilyen műsorokban. Bruno Martini, Dirk Schmäschke, Szilágyi Viktor, hogy csak párat említsek a nagyok közül, de lehetne még a Vardarnál a kopasz palit is felhozni. Ilyen szempontból is negyedikek voltunk a FF-ban.
Bástya elvtárs is mondta, hogy "szerénység!". Szerintem semmit nem veszítene vele, ha szépen a háttérben dolgozna a csapatért, az ilyen melót meg rábízná Sevire vagy Lacira. A covidot ők is tudják mantrázni, a szakmai témákban meg legalább nem beszélnének ennyi baromságot.
Igen,Canellast kb Nilsonnal egy időben kellett vilna leigazolni a Hamburgtól,most már nem.
Nenadicot bármikor beálldoznám Karacicért.
Hosszútávon,ha blt szeretnénk nyerni fiatal klasszisok kellenek nem köztes megoldások.
Johannessen,Bánhidi nálam garancia lehetne erre,illetve fiatal szélsők.
laugevel én nem hosszabbítanék,túl sérülékeny,Mahé pedig valszínű megy.
Nem tudom igazolunk e egyáltalán bárkit is jövőre... illetve hog a vírus mennyire tépázta meg a forrásokat... anköuzes megoldásokból,haverokból viszont elég volt!
Hihetetlen nehéz kérdés! Canellasnak én akkor örültem volna, amikor a HSV bedőlt. Lauge egy abszolút húzóember, Canellas már csak amolyan "csodacsere" erőssége viszont, hogy remekül védekezik.
Nenadic-Karacic cserében én már most is benne lennék, képességeik egy szinten vannak, Karacic viszont sokkal higgadtabb és fiatalabb is 2 évvel.
Lauge megtartására lehet még remény, de nagyon megfontolandó, mivel egy többszörösen sérült játékosért kéne nagyon sokat fizetni... majd meglátjuk.
A klub viszont szorult helyzetben van, mert Mahé, Lauge szintű játékosokat a
jelenlegi piacról szerintem egyszerre nem lehet pótolni. És akkor Borozanról és Yahia-ról nem is beszéltünk, akiknek tudomásom szerint szintén kifut a szerződésük.
Johanessent nagyon szívesen látnám itt, de ha figyelembe vesszük a játékát, személyiségét, életkorát, szerintwm jelenleg nem realitás őt megszerezni.
Szerintetek ha Lauge nem marad, akkor el tudjátok képzelni, hogy Canellas vagy Karacic Veszprémben kössön ki?
Vagy akár mindkettő? Canellas idén, Karacic meg Nenadic helyett jövőre. Persze egyik se hosszútávú megoldás. Csak amíg mondjuk egy Johannessent nem sikerülne leszerződtetni pl.
Köszönöm. "Véletlenül" egyszerre törlődött régebben a Csak a Veszprém, másnap a Facebook fiókom (micsoda véletlen), azóta nincs face hozzáférésem, nem is lesz.
Szilveszteri poén új edzőpárosra: Bartha Zoli-Borsos Attila. :-)
Poén, de a PSG meccs 2. félideje megmagyarázza, miért jobbak mint Davis.
Péterre kerestem tegnap, szerettem olvasni a a régi fórumon és a Csak a Veszprémen (míg volt hozzáférésem,hm), így találtam meg ismét. Szívesen olvasnám mostani véleményét, nem tud valaki segíteni?
A haveri és talán a "játékos-ügynöki" szerződések.....Péter 2017 decemberében osztott meg egy cikket a morál lebontásáról, félelmetes újra olvasni, napra pontosan 3 év után.
Egyértelmű, hogy vannak favorizált játékosai az edzőnek. Mellette a többiek nem nagyon kapnak lehetőséget, nehogy jól teljesítsenek és utána magyarázni kelljen a dolgot. olyan magyaros ez az egész dolog, ami a klubnál történik. Az edzőre úgy kell vigyázni, mint a porcelánra, nem kérdezni tőle semmit, nem bántani. Mi a cél? Ha nem éri el a csapattal, akkor mi a következménye annak? Egyértelmű, hogy Davis nem alkalmas arra, amit mi szeretnénk látni. Kedves ember, de kevés. De kinek kellene ezt kezelni? A vezérigazgatónak vagy a puhosnak? Inkább Lacinak, de ő valamiért csak PR tevékenységet végez.