Na ja, mindez kb. este 10 körül, miután megegyeztetek, hogy este még bajnokit játszotok. Szerintem lemaradt a kb. következő parti, mely all-in-ben végződött, de így kiragadva tényleg nagyon jóóóóóóóóó :D
_pillango_: "Kerub: felhívtad Signt?" kerub: "persze, de nem vette fel.." _pillango_: "beírta, hogy addig ne játsz bajnokit, amig nem beszéltek" kerub: "csak hívást kér a beírásba nem pedig beszélgetést!"
Ez így teljesen jó sztem. zsoltvi a saját all-injének megkapta a tripláját plusz a vakokat. Utána te meg feldupláztad magad petya ellen zsoltvi pénzétől függetlenül.
river leosztva (10káró; 2treff; Qkőr; 6pikk; 10pikk) bigcilu: "g" bigcilu: nyert (SP1) 1,900: Tizes pár zsolvti: nyert 1,630: Tizes full Dámával Parti vége
Én nem akartam semmit - mint Sign egy korábbi topikbeírásából kiderül -, az irányvonalat, az alapötleteket továbbra is Sign határozza meg / veti fel / javasolja, neki jár az agya állandóan az újításokról. Együtt a finomításokat beszéljük át, lebonyolíthatósági szempontok stb. Sign teljesen más szempontokat vesz figyelembe, mint én.
Távol áll tőlem, hogy változtassak bármin is! Főleg nem szezon közben! Hallottam, a néhány verziót, és kár, hogy éppen ez valósult meg. De most már mindegy, jövőre úgysem ez marad:P