Keresés

Részletes keresés

lincoln osiris Creative Commons License 2021.05.14 0 0 3333

Ugyanaz volt mint decemberben a FF-on. Játszik 10 ember ha a fene fenét eszik is. A többi meg ül a padon és nézi.

Előzmény: nm' (3331)
lincoln osiris Creative Commons License 2021.05.14 0 0 3332

Jogos, sőt! Köszi. 

Nekünk semmi sem jó? Az nem jó hogy nincs csapatunk és nincs játékunk, csak marketing van.

A fogadtatás érdekes lesz biztos, mert van múltja a kivonulásos tiltakozásnak, bár szerintem ennél a keretnél az sem használ. Szerintem azért a közel fél év utáni visszatérés felülírja ezt egy kicsit. Én ott leszek mert...,mert :)

Előzmény: birka_zoli (3329)
nm' Creative Commons License 2021.05.14 0 0 3331

Tegnap bebizonyosodott, hogy az edző nem tud megújulni, mániákusan cserél percről perce, elfelejti hogy nem a Csurgó ellen próbálgat.

Szerintem a Győr jól tette , pedig ott csak a magyar bajnokság forog kockán egyenlőre.  El kell küldeni, és megoldani a válogatott edzőivel.

Nem lesz esély, olyan volt az egész mint egy harmatos rémregény.

Törölt nick Creative Commons License 2021.05.14 0 0 3330

Lehet továbbjut a csapat a jövő héten (legyen úgy!), de a tegnapi nap, akkor is vállalhatatlan.

Persze DD nyilatkozata, hogy majd a szurkolóink előtt jövő héten. Ugye kellünk! Nekünk meg a csapatunk!

Előzmény: r.tonyo4 (3327)
birka_zoli Creative Commons License 2021.05.14 0 0 3329

Még tedd hozzá a Portót, és meglásd hamarosan megint feljönnek a balkániak, igaz most lent vannak, de hamar a fejünkre nő a Zagreb, Celje, Szkopje hármas is.

Amúgy meg, ha kívülről objektíven nézzük magunkat, tiszta fejjel, akkor egy kicsit akár röhejesnek is tűnhetnénk, mert azért nyafogunk, h utóbbi idők masszív F4-es szereplő csapatunk,

csapnivaló játékkal a bl negyeddöntő első meccsén idegenben 28 gólt lőve 4el kikap és még van esélye megint F4-re, akkor, mivan?

És mégis, valami bennem is elszakadt, túl jó dolgunk lenne? Őszintén megvalva biztos van aki azt mondja, nekünk semmi sem jó?

Egyre leszek kíváncsi, hogy miként alakulnak amjd a dolgok, ha megint teltház előtt mennek majd a meccsek, akkor lesz-e egyáltalán telt ház,

ez a negatív hangulat lejön-e a szurkolásból is, lesz-e fehér zászló, stb. Jómagam nem járok meccsre, mikor veszprémi egyetemista voltam akkor jártam még meccsekre a 90-es évek elején...

Előzmény: lincoln osiris (3328)
lincoln osiris Creative Commons License 2021.05.14 0 0 3328

Sajnos azt is el kell ismerni, hogy sok jel arra mutat, hogy ez már nem rólunk meg a csapatról szól. Eszközök vagyunk csupán, egy sor az eredménykimutatásban. Ha csak azt nézzük, mi volt 2014-16-ban, a TOP 3 egyike voltunk konstansan. Mert volt játék és védekezés. Most? Barca, Kiel, Kielce, PSG, Flens inkább előttünk, Aalborg, Nantes, Szöged meg a nyakunkon. És a trend nem jó irányba mutat. DD-re még azt sem lehetne mondani hogy jó elemző mint Xavi. Az sajnos biztos, hogy semmi tekintélye és látszik rajta hogy elfáradt, elfogyott a '18-as lendület.

r.tonyo4 Creative Commons License 2021.05.14 0 2 3327

ez a téma időről időre előkerül a szurkolók (elsősorban a veszprémi illetőségűek) körében, jellemzően mindig akkor, amikor szarul megy a szekér, mint pl. most.

Aztán kiverjük mégis a Nantest, és sikerül a FF, onnantól megint jó minden. És ez így meg körbe-körbe, örök ellentmondás, hogy pénzes NER-es, fideszes zsoldoscsapat vagy szerethető veszprémi csapat, erős, minőségi, posztra hozott légiósokkal, magyar válogatottakkal és a magyar bajnokságban sok fiatallal.

Személy szerint nekem ez a klub és a csapat ebben a formában, ezzel a háttérrel, ezzel a vezetőséggel már nem képezi a veszprémi identitásom részét. Le a kalappal azon pár arc előtt, aki már kint volt egy Bramac-Várpalota meccsen valamikor 1990-körül és  most is kint van (én egy ilyen személyt ismerek).

Előzmény: Törölt nick (3323)
Kyra** Creative Commons License 2021.05.14 0 0 3326

Évek óta fokozatosan hamvad el az a tűz, ami Momo, Chema, Terza idejében megvolt.

Pedig ők is "zsoldosok" voltak.

Aki látta a szerdai Kiel meccset, láthatta, hogy mi a különbség.

szabopalesz Creative Commons License 2021.05.14 0 0 3325

Nincs már robotkar, a Kiel vitte az utolsót. Új trófea lesz.

Előzmény: Törölt nick (3323)
Zizu83 Creative Commons License 2021.05.14 0 0 3324

Nenadic az első félidőben nem értem mit akart a pályán csinálni. De a második félődőben nagyon összeszedte magát. Ha megnézzük az átlövők + irányítók összesen nem voltak jobbak, mint ő a második félidőben, viszont ott van az első a nem kevés kárral.

Előzmény: schanc (3321)
Törölt nick Creative Commons License 2021.05.14 -1 4 3323

Én már ott tartok, hogy nem kell a robotkar,

csak adják vissza a csapatot nekünk. Lehessen megint 

élvezni a meccseket és örülni akár a

pici sikereknek. Nem kell ide ennyi zsoldos, és legyen olyan edző,

aki kötődik a klubhoz, érti és érzi mit jelent veszpréminek lenni. 

Nekem egy motivált Momo tökéletesen megteszi, nem kell Pascal, 

hogy újból befogják a szánkat. És nem történik semmi, ha újra építkezni 

fogunk és lesz csapatunk!

Előzmény: schanc (3321)
Zizu83 Creative Commons License 2021.05.14 0 0 3322

Statisztika szerint Yahia 5/1, ha jól emlékszem átlövésből 3/0

Látványosan sokat birkózott, pedig az nem az Ő játéka

Előzmény: Gaga84! (3320)
schanc Creative Commons License 2021.05.14 0 0 3321

Igen, Yahia nagyon látványosan visszaesett az őszhöz képest. Kb. a korona elkapása és az utána való erőltetése óta.

De tegnap tényleg nem lehetett igazán Corralesen és Margucon kívül jó teljesítményt mondani, DD egyenesen katasztrófa volt.

Ehhez képest az NSO-n Nenadic nagbyetűs kiemeléssel szerepel (gondolom, megnézték, lőtt 6 gólt, akkor biztos nem lehetett rossz címszóval... pedig...).

Előzmény: Gaga84! (3320)
Gaga84! Creative Commons License 2021.05.14 0 1 3320

ez a tegnapi egy katasztrófa volt... Corrales,Gasi, a többiek kuka. Se tűz se összerakott keret... 

Yahiaval nem tudom mi történt... nem lő át!!!! Mászik rá a falra,bírkózik... valami nála is megtört.

A legszomorúbb,h jövőre ugyanez a keret lesz:(

Előzmény: birka_zoli (3319)
birka_zoli Creative Commons License 2021.05.14 0 2 3319

Mi baja Tonessennel? J+M 1 gól és meg sem próbálja, kutyaütő, fogalmatlan mutogató bábu ez a DD. Tényleg elkéne ide egy jó edző, Árpi nem veszi át, fociban van rá példa, h kapusból jó edző lesz,kéziben...

birka_zoli Creative Commons License 2021.05.13 0 1 3318

Nost nézem a bundaskuga meccset és feltünt 1 ismerős arc, Nallaci komája, Iker Romero! Najó csak vicccsak nehogy bejöjjön...

Sajnos 1 év múlva lehet, h az élet fogja megoldani ezt, ha elzáródik a nerpenzcsap, akkor patkányként fogják elhagyni a süllyedő hajót, addig meg jöjjön Ilics, v Iváncsik v bárki... 

kovi1123 Creative Commons License 2021.05.13 0 4 3317

Számomra ez egy fekete betűs nap a csapattal kapcsolatban. Van egy nemzetközi szinten is bizonyító, veszprémi szívű játékos és ahelyett, hogy beépítenénk a csapatba, helyette hagyjuk a legnagyobb riválishoz menni. 

Nagy Laci nyilatkozta, hogy Davis inkább irányítóban használta volna...,mikor balátlövőben mennyiségben megvagyunk, viszont minőségben nem,szóval bőven lenne itt helye...

2022-ben ráadásul lejár Nenadic, Borozan, Ligetvári és Markussen szerződése.

Davis, mint ember szimpatikus, viszont a tavalyi szezonban is sokszor az volt az ember érzése, hogy jól fel tudja készíteni a csapatot, viszont meccs közben nem tud jól belenyúlni a csapatba. Idén is többször lemccselték. (Kiel, PSG, Barcelona, Aalborg és a mai)

A másik meg az, ha ezt a keretet ő kérte, akkor meg vállalja a felelősséget is, ha nem tudja hozni az eredményeket... 

Tomek 87 Creative Commons License 2021.05.13 0 0 3316

Nilsson túl súlyos de azért beállok közül még ő aki mutat valamit  játékban szerintem ! Moraes ,Markussen ,Shishkarev jó kérdés mit keres itt a sok Euron kívül.Davis és Nagy Laci tudja csak a választ mert ők láttak bennük valamit senki más!

Előzmény: objektív3 (3314)
Gozo Creative Commons License 2021.05.13 0 2 3315

Davis mai edzői munkája kimerült abban hogy a jól kezdő csapat (mert jól kezdtek) szét verte a 10. percben. Ezzel az addig jól játszó Lékait is taccsra tette mivel mire visszakerült a pályára addigra nem maradt körülötte olyan játékos akivel jól együtt játszhatott volna. És így ő is eljezdett hibázni.

objektív3 Creative Commons License 2021.05.13 -1 1 3314

Inkább azt mondd meg, hol a védekezés, miért túlsúlyos Nilson, mi van a jobbátlövőkkel?
Markussen, Moraes miért jöttek?

Előzmény: Tomek 87 (3312)
objektív3 Creative Commons License 2021.05.13 -1 1 3313

Mi az, hogy evvel a játékkal? 12 percig remekül játszott, nem kellett volna lecserélni, utána meg elment a meccs.

Előzmény: Tomek 87 (3312)
Tomek 87 Creative Commons License 2021.05.13 -2 0 3312

hát evvel a játékkal nekikse lenne rá szükségük ! Máté valahol nagyon elveszett a rengetegbe....

Előzmény: objektív3 (3310)
birka_zoli Creative Commons License 2021.05.13 -1 6 3311

Tényleg igaz, hogy egy unszimpatikus, alulmotivált fos zsoldoscsapat lett a kedvenc csapatunk, bármilyen nehéz is ezt leírni... 

objektív3 Creative Commons License 2021.05.13 0 1 3310

Ja, a Szeged már igazolt egy irányítót, akkor tárgytalan...

Előzmény: objektív3 (3309)
objektív3 Creative Commons License 2021.05.13 -2 1 3309

Szar védekezés, szar meccselés, az eredmény hízelgő...

Lékai menjen át a Szegedbe, talán ott lesz egy szimpatikusabb csapat néhány magyarral...

szabopalesz Creative Commons License 2021.05.13 0 3 3308

Davisnak köszönhetjük, hogy Vranjes után összekapta a csapatot, meg pl. Petart, az a szezon BL győzelmet érdemelt volna. De szerintem is lefőtt a kávé, borzasztóan statikus a játékunk. Ja, javaslom Chemát a helyére.

travisgold Creative Commons License 2021.05.13 0 1 3307

A teljesítménynél csak az rosszabb, hogy a csapat a szimpátiáját is veszíti el évről évre. Hihetetlen mi megy itt két-három éve. Csak bízni tudok benne, hogy nem direkt csinálják ezt a morális leépítést.

Törölt nick Creative Commons License 2021.05.13 0 0 3306

Sok mindenki állásáról kell döntsön. Sok itt a király, akiknek semmi keresnivalójuk nem kellene legyen. 

Előzmény: Psenior (3304)
videkiman Creative Commons License 2021.05.13 0 0 3305

Azért 4 gól nem a világ vége, a Nantesnak kijott a végén a rutintalansaga.

A kritikák jogosak, Pásztor tökéletesen megfogalmazta a végén: ilyen kapusteljesitmennyel nagyon gáz 32 gólt kapni. 

Psenior Creative Commons License 2021.05.13 0 1 3304
Lehet, hogy a visszavágó David állásáról is dönt? Én mindenképpen váltanék a szezon végén. Nincs élvezhető játékunk...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!