Nekünk semmi sem jó? Az nem jó hogy nincs csapatunk és nincs játékunk, csak marketing van.
A fogadtatás érdekes lesz biztos, mert van múltja a kivonulásos tiltakozásnak, bár szerintem ennél a keretnél az sem használ. Szerintem azért a közel fél év utáni visszatérés felülírja ezt egy kicsit. Én ott leszek mert...,mert :)
Még tedd hozzá a Portót, és meglásd hamarosan megint feljönnek a balkániak, igaz most lent vannak, de hamar a fejünkre nő a Zagreb, Celje, Szkopje hármas is.
Amúgy meg, ha kívülről objektíven nézzük magunkat, tiszta fejjel, akkor egy kicsit akár röhejesnek is tűnhetnénk, mert azért nyafogunk, h utóbbi idők masszív F4-es szereplő csapatunk,
csapnivaló játékkal a bl negyeddöntő első meccsén idegenben 28 gólt lőve 4el kikap és még van esélye megint F4-re, akkor, mivan?
És mégis, valami bennem is elszakadt, túl jó dolgunk lenne? Őszintén megvalva biztos van aki azt mondja, nekünk semmi sem jó?
Egyre leszek kíváncsi, hogy miként alakulnak amjd a dolgok, ha megint teltház előtt mennek majd a meccsek, akkor lesz-e egyáltalán telt ház,
ez a negatív hangulat lejön-e a szurkolásból is, lesz-e fehér zászló, stb. Jómagam nem járok meccsre, mikor veszprémi egyetemista voltam akkor jártam még meccsekre a 90-es évek elején...
Sajnos azt is el kell ismerni, hogy sok jel arra mutat, hogy ez már nem rólunk meg a csapatról szól. Eszközök vagyunk csupán, egy sor az eredménykimutatásban. Ha csak azt nézzük, mi volt 2014-16-ban, a TOP 3 egyike voltunk konstansan. Mert volt játék és védekezés. Most? Barca, Kiel, Kielce, PSG, Flens inkább előttünk, Aalborg, Nantes, Szöged meg a nyakunkon. És a trend nem jó irányba mutat. DD-re még azt sem lehetne mondani hogy jó elemző mint Xavi. Az sajnos biztos, hogy semmi tekintélye és látszik rajta hogy elfáradt, elfogyott a '18-as lendület.
ez a téma időről időre előkerül a szurkolók (elsősorban a veszprémi illetőségűek) körében, jellemzően mindig akkor, amikor szarul megy a szekér, mint pl. most.
Aztán kiverjük mégis a Nantest, és sikerül a FF, onnantól megint jó minden. És ez így meg körbe-körbe, örök ellentmondás, hogy pénzes NER-es, fideszes zsoldoscsapat vagy szerethető veszprémi csapat, erős, minőségi, posztra hozott légiósokkal, magyar válogatottakkal és a magyar bajnokságban sok fiatallal.
Személy szerint nekem ez a klub és a csapat ebben a formában, ezzel a háttérrel, ezzel a vezetőséggel már nem képezi a veszprémi identitásom részét. Le a kalappal azon pár arc előtt, aki már kint volt egy Bramac-Várpalota meccsen valamikor 1990-körül és most is kint van (én egy ilyen személyt ismerek).
Nenadic az első félidőben nem értem mit akart a pályán csinálni. De a második félődőben nagyon összeszedte magát. Ha megnézzük az átlövők + irányítók összesen nem voltak jobbak, mint ő a második félidőben, viszont ott van az első a nem kevés kárral.
Igen, Yahia nagyon látványosan visszaesett az őszhöz képest. Kb. a korona elkapása és az utána való erőltetése óta.
De tegnap tényleg nem lehetett igazán Corralesen és Margucon kívül jó teljesítményt mondani, DD egyenesen katasztrófa volt.
Ehhez képest az NSO-n Nenadic nagbyetűs kiemeléssel szerepel (gondolom, megnézték, lőtt 6 gólt, akkor biztos nem lehetett rossz címszóval... pedig...).
Mi baja Tonessennel? J+M 1 gól és meg sem próbálja, kutyaütő, fogalmatlan mutogató bábu ez a DD. Tényleg elkéne ide egy jó edző, Árpi nem veszi át, fociban van rá példa, h kapusból jó edző lesz,kéziben...
Nost nézem a bundaskuga meccset és feltünt 1 ismerős arc, Nallaci komája, Iker Romero! Najó csak vicccsak nehogy bejöjjön...
Sajnos 1 év múlva lehet, h az élet fogja megoldani ezt, ha elzáródik a nerpenzcsap, akkor patkányként fogják elhagyni a süllyedő hajót, addig meg jöjjön Ilics, v Iváncsik v bárki...
Számomra ez egy fekete betűs nap a csapattal kapcsolatban. Van egy nemzetközi szinten is bizonyító, veszprémi szívű játékos és ahelyett, hogy beépítenénk a csapatba, helyette hagyjuk a legnagyobb riválishoz menni.
Nagy Laci nyilatkozta, hogy Davis inkább irányítóban használta volna...,mikor balátlövőben mennyiségben megvagyunk, viszont minőségben nem,szóval bőven lenne itt helye...
2022-ben ráadásul lejár Nenadic, Borozan, Ligetvári és Markussen szerződése.
Davis, mint ember szimpatikus, viszont a tavalyi szezonban is sokszor az volt az ember érzése, hogy jól fel tudja készíteni a csapatot, viszont meccs közben nem tud jól belenyúlni a csapatba. Idén is többször lemccselték. (Kiel, PSG, Barcelona, Aalborg és a mai)
A másik meg az, ha ezt a keretet ő kérte, akkor meg vállalja a felelősséget is, ha nem tudja hozni az eredményeket...
Nilsson túl súlyos de azért beállok közül még ő aki mutat valamit játékban szerintem ! Moraes ,Markussen ,Shishkarev jó kérdés mit keres itt a sok Euron kívül.Davis és Nagy Laci tudja csak a választ mert ők láttak bennük valamit senki más!
Davis mai edzői munkája kimerült abban hogy a jól kezdő csapat (mert jól kezdtek) szét verte a 10. percben. Ezzel az addig jól játszó Lékait is taccsra tette mivel mire visszakerült a pályára addigra nem maradt körülötte olyan játékos akivel jól együtt játszhatott volna. És így ő is eljezdett hibázni.
Davisnak köszönhetjük, hogy Vranjes után összekapta a csapatot, meg pl. Petart, az a szezon BL győzelmet érdemelt volna. De szerintem is lefőtt a kávé, borzasztóan statikus a játékunk. Ja, javaslom Chemát a helyére.
A teljesítménynél csak az rosszabb, hogy a csapat a szimpátiáját is veszíti el évről évre. Hihetetlen mi megy itt két-három éve. Csak bízni tudok benne, hogy nem direkt csinálják ezt a morális leépítést.