Esetleg kitöltenéd az 5 kérdéses "kérdőívet" is ? Mivel mi jókat szoktunk beszélgetni, ezért nálad pluszban kíváncsi lennék az ezzel kapcsolatos véleményedre.
Egy olyan kérdésem lenne, hogy a pontozás hogyan történjen? Itt főleg a "B" csapatot illetően érdekes kérdés ez, mert lehet olyan játékos, aki mondjuk kap három szavazatot az első csapatban, de egyet sem a B-ben, és lehet olyan, aki az elsőben egyet sem, de a B-ben meg mondjuk tíz szavazatot kap. Hogyan lenne ez igazságos ?
- Mondjuk A csapat érjen 2 pontot, B pedig 1 pontot ?
- Vagy egy játékosnak az A és B csapatban kapott szavazatait összesíteni ?
A törököknél Evan csapattársa lesz Jordon Crawford (ex-Chalon). A pali 168 cm magas, ajánlom a tavalyi highlight videóját, már csak érdekesség képp is.
Utólag elárulom, hogy szezon közben úgy gondoltam, ha újra bajnokok leszünk, és Evan újra top formában fog játszani - netán megint MVP lesz - , akkor én a magam részéről kijelentem, hogy ő minden idők legjobb Falco légiósa. Így is nagyon közel áll hozzá. A Groningenből a FIBA Europe Cup legjobb erőcsatáraként (még ha a szurkolók szavazatai alapján is ) érkezett ide, és a Falcoban is minőségi játékot nyújtott. A 4-es poszt tökéletes modern megtestesítője , aki amolyan mindenes volt, és a hozzáállása mellett ez az ami sztárjátékossá emelte. Külön öröm, hogy más magyar csapatban nem lépett pályára, és remélem ez így is marad. Sok sikert Evan !
Jó olvasni ezeket a régi emlékeket. Aztán jönnek egyéb fórumokon ugye a szolnoki meg körmendi szurkerek, hogy nekünk nincs történelmünk. Hát ezt cáfolom.
Ha van játékos, akit nagyon sajnálok, hogy nem játszott végig egy teljes szezont a Falcoban, akkor az biztos, hogy Stephens.
Talán még a körmendi Chris Clay volt az - amellett, hogy hasonló poszton játszott - aki szintén nagyokat tudott zsákolni.
Emlékeztek Gerald Eakerre ? Nagyon örültem, hogy van egy jó centerünk, de úgy emlékszem hamar lelépett, ahogy D.J. Anderson is, aki baromi jó játékos volt.