Keresés

Részletes keresés

szabopalesz Creative Commons License 2022.01.13 0 0 290

Nem lehet ilyen végeredmény, a 2-4 helyezettjeid egy ágon vannak.

Előzmény: Rebounding Delp (287)
Trombozis4 Creative Commons License 2022.01.13 -2 0 289

Ezek után senki ne lepődjön meg azon, hogy a csapatok összeállítását a COVID fogja írni. Híres EB lesz! Buborék rendszer az nincs, tesztelés viszont lesz.

Peppo vagyok Creative Commons License 2022.01.13 -1 0 288

Eddig még nem sikerült négybe jutni, az mindenképp ritka nagy bravúr lenne! Ez a legnehezebb versenysorozat, abból is ugye a férfi, Covidos kérdőjelekkel. Meglátjuk, mennyit fejlődött a csapat, korábban azért volt, hogy elfogytunk a legvégére.

Nálam a nyolc a cél, a mai nap sok mindent meg fog határozni!

Előzmény: Isthy1 (281)
Rebounding Delp Creative Commons License 2022.01.13 0 0 287

Tippjeim az első hatra:

1. Dánia

2. Svédország

3. Spanyolország

4. Norvégia

5. Magyarország

6. Franciaország

Trombozis4 Creative Commons License 2022.01.13 -1 4 286

Teljesen igazuk van a szerbeknek és a franciáknak. Simán meg lehetett volna szervezni, hogy a csapatok egy szállodàban legyenek, külsős vendégek nélkül. Szegény csapatok szenvednek eleget a COVID-dal, saját hazàjukban teljes buborékban edzenek, sőt felkészülèsi meccseket halsztanak el. Legalább saját étkezési időt kaphattak volna. Mi talán nem lennénk felháborodva, ha valamelyik csapattagunk COVIDos lenne mert összezárnák őket a helyiekkel, akik éppen fittyet hánynak a vírusra? A kérdés költői. Az MKSZ úgy csinál, mintha fogalma sem lenne arról, hogy 2 éve tombol a vírus és aki elkapja az nem játszhat. A magyar válogatottat pl mindentől védik. Érdekes, őket nem egy Budapesti Wellnessszállodában szállásolták el.

birka_zoli Creative Commons License 2022.01.13 -1 0 285

Nem tudom, nem szoktam ezekkel foglalkozni, de a precovid időkben is 'járt' a külön szálloda a népeknek, v ez csak a buborék miatt van-lenne?

De a lényeg, h kimondta az EHF v vki, hogy itt nem lesz buborék, ezért nem teszik jól, ha az egyiptomi ill. az előző eb-hez hasonlítják a jelenlegi állapotokat.

Attól függetlenül fel lehetett volna erre jobban is készülni.

Tudom, h kinegatívoljátok, de most már biztosan tudom 'magyar kézben' van a covid managment, szóval...

Előzmény: Sanyóca(sanyesz) (283)
Sanyóca(sanyesz) Creative Commons License 2022.01.13 0 0 284

'Pesten és Debrecen lehet, hogy működik a józan ész.'

Debrecenben sincs minden rendben,ott a Montenegróiak háborodtak fel,mondván hogy őket külön szállásolták el 30 km-re Debrecentől,mondván hogy náluk eleve sok volt,és most is sok a fertőzött,ezért nem vannak most egy olyan szállodában ami elmondásuk szerint egyáltalán nem volt felkészülve arra hogy őket fogadják......

Előzmény: Rebounding Delp (271)
Sanyóca(sanyesz) Creative Commons License 2022.01.13 0 0 283

'Talán helyesebb lett volna teljes szállodákat lefoglalni, és az összes csapatot ott elhelyezni.'

Naiv módon én azt hittem hogy ez alapból is így van....hát nem!

Pedig ebben a helyzetben minden észszerűség azt diktálná hogy elkülönítve szállásolom el a sportolókat és a személyzetüket,és nem engedek be civil vendéket!

Előzmény: Süni2 (282)
Süni2 Creative Commons License 2022.01.13 0 0 282

Talán helyesebb lett volna teljes szállodákat lefoglalni, és az összes csapatot ott elhelyezni.

A csapatok maguk választottak vajon szállodát, vagy kijelölt helyre kerültek?

Előzmény: Fradista Utazó (278)
Isthy1 Creative Commons License 2022.01.13 -1 0 281

Én sem. Nálam is azért bravúr kategória az érem, mert az esetleges elődöntőbe jutásunk lesz nagyon kemény menet az águnk csapatai (amiket jól írtál) alapján.

Előzmény: gerg0 (279)
gerg0 Creative Commons License 2022.01.13 0 0 280

Ilyenkor ki jelöli ki a szállodát, és ki fizeti?

Ha jól emlékszem a foci eb alatt a fansziák hisztiztek, és hagyták maguk mögött a lefoglalt szállást, meg az okozott károkat.

Előzmény: Bamberg58 (273)
gerg0 Creative Commons License 2022.01.13 -1 0 279

Én nem abban látom a nehézséget, hogy mit érünk el a legjobb négy között, hanem az oda jutásban. A négybe jutás ugyanis akkor történhet meg,ha hazai, vélhetőleg nagyszámú , közönség előtt teljesen flow-ba kerül a csapat, akkor meg bármi lehet.

Ha jól értem, akkor a Francia, Horvát, Dán, Szlovén, Szerb sorból egy előzhet minket. Hát nem mondanám, hogy sima ügy.

Előzmény: Isthy1 (276)
Fradista Utazó Creative Commons License 2022.01.13 0 0 278

>Át kellene ezen az egészen lendülni

Amíg pozitív teszttel tilos játszani, addig nem lehet átlendülni. Ez pedig momentán így van, és nem várható, hogy az EB kezdetéig ezen az előíráson az EHF változtat. 

Előzmény: ball bal (275)
birka_zoli Creative Commons License 2022.01.13 0 1 277

Sztem a háborgók nem az egészségük miatt elégedetlenkednek, hanem, h ha pozitívak lesznek akkor kiesnek a pixisből 5+1 napra!

Előzmény: ball bal (275)
Isthy1 Creative Commons License 2022.01.13 -1 1 276

Az EHF is okokat boncolgat érem ügyben: https://www.eurohandball.com/en/news/en/five-reasons-hungary-will-end-their-ehf-euro-medal-wait/

Azért nálam az érem a bravúr kategóriába tartozik, de szívesen kiszurkolom.

A cikk utolsó mondata nem rossz, főleg az egyik kapitányunk nevének fényében :)

("All the ingredients appear to be there — all that remains is to see how well they can cook the goulash.")

Előzmény: Gozo (235)
ball bal Creative Commons License 2022.01.13 -1 1 275

A tele töltött 20 ezres csarnokban hányan fognak csendben üldögélni? Hányan fognak maszkban szurkolni? Hányan fognak a maszkot levéve szurkolni?

Ez nem egy nyitott létesítményben játszott játék mint a Foci.

Át kellene ezen az egészen lendülni, csak oltott mehet be, az oltottakra meg semmivel sem veszélyesebb, mint az éves influenza. 60 év feletti krónikus betegek a pályán nem lesznek, a nézőtérre meg saját felelősségére menjen ki. Influenzára sem tesztelték a korábbi versenyekre állandóan a játékosokat.

Van vakcina, élni kell vele, s nem a szerint eljárni, amikor még csak a maszk/ távolságtartás és karantén volt.

Rebounding Delp Creative Commons License 2022.01.12 0 0 274

Felkészül: Debrecen..........

Bamberg58 Creative Commons License 2022.01.12 0 1 273

Pesten sem működik:

Nincs buborék a hotelban, így ki vagyunk téve a fertőzésveszélynek. Vannak itt átlagos turisták. Így magunknak kell odafigyelni és óvatosnak lenni, ami nem egyszerű” – mondta a ruv.is-nek Gudmundur Gudmundsson, az izlandiak szövetségi kapitánya a budapesti szállásról.

Arra számítottam, hogy hasonló lesz, mint az egyiptomi világbajnokságon, ahol buborékban voltunk és nagyon komolyan vették azt. Nem teljesen értem az okokat. De ezzel kell megbarátkoznunk.

Németországban is téma mindez, pedig ők Pozsonyban játsszák a csoportmeccseiket. A szövetség sportigazgatója, Axel Kromer azt mondta:

örül annak, hogy egyelőre nem Magyarországon vannak a mérkőzéseik.

Tkn71 Creative Commons License 2022.01.12 0 0 272

Izlandi kapitány is panaszkodott ma.

Rebounding Delp Creative Commons License 2022.01.12 -1 1 271

Jogos! 

Továbbmenve, eddig úgy néz ki, hogy csak Szegeden reklamálnak. Pesten és Debrecen lehet, hogy működik a józan ész.

Előzmény: zsanna (267)
Stevender Creative Commons License 2022.01.12 -1 2 270

Vannak érdekes dolgok. A meccsekre ugye itt is kell a karszalaggal mint a foci eb-n.

Írták, hogy kell hozzá a jegy + személyi + védettségi.

Adom oda ma a jegyet a Fradi pályánál, erre mondja a kislány, hogy a jegy az nem kell. Jah, oké :D

Mondjuk nem is értettem miért írták, hogy kell a jegy, hiszen nem névre szólnak a jegyek.

Bamberg58 Creative Commons License 2022.01.12 -1 1 269

Szabályozás ide vagy oda, - szerintem az lett volna a minimum, hogy a csapatokat a civilektől elkülönítve helyezik el.  Erre nem kell szabályozás, csak józan paraszti ész, hogy legalább ennyivel is csökkentve legyen a fertőzés kockázata.

Mondhat bármit az MKSZ, valóban ez a minimum. Érdekes,  a szlovákokra eddig nincs panasz?

Sanyóca(sanyesz) Creative Commons License 2022.01.12 -1 0 268

Minden egyes szavaddal egyetértek!

zsanna Creative Commons License 2022.01.12 -2 5 267

Szabályozás ide vagy oda, - szerintem az lett volna a minimum, hogy a csapatokat a civilektől elkülönítve helyezik el.  Erre nem kell szabályozás, csak józan paraszti ész, hogy legalább ennyivel is csökkentve legyen a fertőzés kockázata.

(Amúgy meg biztos vagyok abban, ha a magyar csapat járt volna így bármelyik másik országban, akik most a szabályozásra - illetve az ezzel kapcsolatos hiányokra - hivatkoznak, azok habzó szájjal szidnák a mocskos büdös cigányokat, tótokat, csigazabálókat, szőröstalpúkat, meg hasonló nemzeteket....)

Sanyóca(sanyesz) Creative Commons License 2022.01.12 -1 0 266

Ettől függetlenül a panaszaik valósak.

És ez minimum kínos szerintem.

Előzmény: szabopalesz (264)
Gozo Creative Commons License 2022.01.12 0 0 265

Viszont jó belerúgni a szegény keleti rokonba...

Szerbek sem itt kapták el.

Az más kérdés hogy amit kifogásolnak abban van igazuk. Csak ezt előre le kellett volna szervezni, megbeszélni.

Előzmény: szabopalesz (264)
szabopalesz Creative Commons License 2022.01.12 0 0 264

Tegnap jöttek, és már estére pozitívjaik lettek. Na, az szinte kizárt, hogy nálunk szedték össze.

Előzmény: Bamberg58 (257)
Rebounding Delp Creative Commons License 2022.01.12 0 0 263

Ha annyira fontos számukra a Covid elleni védekezés, akkor ennek utána kellett volna járniuk korábban. Ha akkor verik a tamtamot, akkor még igazat is adtam volna nekik.

Előzmény: Leszi51 (259)
birka_zoli Creative Commons License 2022.01.12 0 0 262

Továbbra is ezt mondom, hogy ezirányban gyenge a tájékoztatás, v inkább az én tájékozottságom, h kik mondják meg, h mit és hogyan kell itt csinálni.

Ha a fogadó ország covid dolgai a mérvadóak, akkor megszívták, mert az itt nálunk az egyik leggyengébb és legmegengedőbb.

De ezt kétlem ,mert akkor a szlovák és magyar oldalon más-más események történnek, mondjuk ugyanez volt a foci eb-vel is.

A fanciák akkor mit tapasztaltak, mondjuk a focisták jól kibaxtak a velenceiekkel, de biztos kifizették a bánatpénzt...

Ha ennél szigorúbbat írt elő az EHF és aszerint kell szervezni a dolgokat, akkor meg lámaság, ha abban nincs leírva, minden centiről centire.

Arról sem tudok, h ki csinálja a mintavételezést és pcr v gyorsteszt van?

Sok nyitott kérdés, de ennél könnyebb dolguk nincs nekik mint ránk fogni.

vitaceae Creative Commons License 2022.01.12 0 0 261

Ha játszottak BL vagy EKL meccset ősszel Magyarországon a klubcsapatukkal, akkor tapasztalhatták, hogy nincs az embereken maszk. Vagy az itt játszó légiósaik is láthatták mindennap.

Előzmény: Leszi51 (259)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!