Az egyik BCL ellenfelünk, a lengyel Slask Wroclaw szurkolói rendkívül jó viszonyt ápolnak a Fradi szurkolóival, amiből nem nehéz kitalálni, hogy erősen szélsőjobboldali csoportról van szó. Remélem kifejeződik feléjük, hogy egy kőkeményen baloldali város által segített csapat a Falco. Nem nagyon szeretnék olyat meghallani, hogy a B-közepünk, majd a Lengyelországba ellátogató szurkolóink haverkodnak majd ezzel a szélsőjobboldali csürhével. Az Arénában pedig fogadjuk majd őket erőteljes ellenszenvvel. Jó lesz ez a meccs, nekem meg lesz a plusz motivációm hozzá.
Valoszinu sajat keres a kolcsonadas a tobb jatrklehetoseg miatt.
Ebbol akar jol is kijohetunk. Jovore ugy jonne vissza (mivel alltalaban ilyenkor a felek ugy egyeznek meg, hogy egy evvel kitolodik a szerzodes), hogy akar egy stabil jatekos is lehet belole.
Nem emlekszem pontosan, de mintha lett volna a szerzodeseben egy olyan pont, hogy kulfoldi ajanlat eseten akar ki is lephet a 2 evbol. Ha volt ilyen akkor szerintem ez a kolcsonadas a legjobb opcio most.
Somogyi ugyhoz meg annyit, hogy egy nagyon jo jatekos de nem csapatember.
Olyan mint Marko. Nem hiaba ultek vegig valogatott meccseket a padon.
Ha lenne olyan edzo aki oket be tudna torni az nagy eredmenynek szamitana.
Jo helye lesz Pakson lehet nyer nekunk meg egy aranyat.
Borzasztóan örülök Bognár érkezésének, én őt egy nagyon komplex, rendkívül hasznos játékosnak tartom. Nálam ő egyértelműen a ”válogatott szintű magyarok” dobozban van. Szerintem bőven használható BL-szinten is!
Ha Váradi tényleg jön, az a nyár igazolása, úgyhogy tényleg nagyon várom, hogy mi sül ki ebből!
A TDA-kölcsönadós témához nem tudom, hogy álljak hozzá. Ha valóban igaz, én sem teljesen értem, a miértjét. Annak ellenére sem, hogy tavaly tényleg nem hozta azt, amit vártam tőle. Óriási potenciál van benne, de azért hatalmas lyukak vannak a játékában. Viszont a kölcsönadás nem látom, hogy ezen mennyit segítene. Neki nem több játékidő kell, hanem egy egyéni edző, aki összerakja a tempódobását!
Továbbra sem értem,hogyan szolgálná ez a Falco érdekeit. Elküldeni egy idegen országba idegen csapathoz,ahol totál lutri mennyit játszik,vagy éppen mennyit nem. Miközben a bajnokságban a használható/top magyar játékosok jelenthetik a mérleg nyelvét a következő szezonban és hoznunk kell a helyére egy légióst is (ahogy 3-masra is,ha valamit akarunk a BL-ben is alkotni).
Nagyon bízom benne, hogy csak pletyka, hogy Andrist kölcsön adjuk. Ha ezt meglépjük, az számomra érthetetlen lépés lenne. Amennyiben Váradi tényleg érkezik, akkor egy Brown tipusú(vagy akár ő vele) hármassal meg is van a szuper keret, minden posztra szinte 2 használható emberrel! Ebből kivenni Andrist szerintem öngól lenne…
Kristófnak örülök, az ő triójuk Benivel, Zozóval, már juniorban is király volt. Most beérett arra, hogy itthon bizonyítson.
Nagyon remélem, hogy Benis hírek is igazak, hogy ma aláírt hozzánk, mert ha ez tényleg így van, akkor 24/25-ben is egy nagyon jó és szerethető CSAPATUNK lesz!
Igen, itt van Bene is nekünk, akivel együtt már öt játékos tud 4-es vagy 5-ös poszton játszani, de azért egyelőre Bene sem BCL színt. És azért említem mindig a BCL-t, mert például Krivivel a sorainkban is simán bajnokok lettünk, szóval például Kristóf sem a bajnokság miatt lett elsősorban szerződtetve, legalábbis nem lenne logikus, ha két fokkal magasabb árkategóriájú játékos emiatt érkezett volna. Ha ebből indulunk ki, hogy a szakmai stáb biztos abban, hogy meg tudja oldani Tiby mögött a várhatóan 12-15 percében a rábízott feladatot a nemzetköziben, akkor én is azt mondom, hogy inkább 3-2 posztra érkezzen valaki. Viszont védelmet bontani tudó játékost nem könnyű találni ezen a poszton.
A 2-3 vagy 3-4 posztos légiós kérdéshez annyit, hogy van nekünk egy Kovács Benink is aki felfelé tud játszani hármas poziból, így azt gondolom inkább az előbbi variáció fog érvényesülni.
Illetve az is mellette szól, hogy évek óta kívánkozik a csapatba Zozó mellé egy védelmet extrán bontani tudó bedobó-hátvéd kombó.
Nekem eszembe jutott egy ex Olaj játékos,ha már TDA távozásánál vagyunk…Jaylin Airrington,nekem nincsenek rossz emlékeim róra,bár a védekezésére nem igazan emlekszem.
Szakmailag és profizmusban semmi gond nem volt vele, a szezon második felében pedig többször Váradinál is jobban játszott es jobban is nézett ki vele a csapat. Nála az volt a baj, hogy nem volt neki elég a szerep és a pénz, valamint néha jobb játékosnak gondolta magát, mint amit a képességei indokoltak.
Nem ugyanazt a mozit nézte a csapat és a játékos, végül mindkét fél jól járt.
Alba közben elhozta Nicholst, ez egy jó igazolás nekik. Elsőre az idei szezon sokkal jobbnak ígérkezik, mint a tavalyi volt.
Szerintem nem lenne értelme. Még ha jön is a helyére egy légiós. De ez meg feltételezi, hogy Beni jön és akkor oda nem kell légiós. Idén kaphatna több percet, fejlődhetne szerintem, főleg hogy talán a BL-ben is lehet keresnivalónk.
Ez számomra teljesen új információ. Andris kölcsönadását sajnálattal fogadom, mert úgy éreztem, hogy sokkal nagyobb potenciál rejlik benne. Bár kissé bátortalanul játszott, Zozó cseréjeként az idei szezon lehetett volna az ő áttörése. Ha az információtok helytálló, sok sikert kívánok neki, és egyúttal nagyon sajnálom a helyzetet.
Az a helyzet, hogy Debrecenben gyakorlatilag ő kényszerítette távozásra Kovács Adriánt, akit én személy szerint jó edzőnek tartok. Az ottani vezetőség őt részesítette előnyben, mivel jövőre is volt szerződése, majd láthattuk, milyen szövevényes módon került hozzánk. Az Alba Fehérvárhoz való átigazolása sem volt teljesen tiszta ügy, Szabó Zsolti régi fényében tündökölt az a történet. Ha már Szabó Zsoltiról beszélünk, ha bárki megkérdezi a véleményét Somogyiról, nem lesz tőle elragadtatva. A helyi magyar csapatok komolyabb és tapasztaltabb játékosai által, illetve szakmai stábjának köszönhetően szerencsére itt ilyen problémákkal nem találkoztam, de Debrecenről és Fehérvárról sajnos ez nem mondható el az előismeretek tükrében.
Somogyival egyébként voltak problémák nálunk? Csak azért kérdezem, mert ez mindig elhangzik, hogy nem könnyű személyiség, de nekem a lelátóról nem tűnt fel semmi ilyesmi vele kapcsolatban. Persze ez még nem jelent semmit, hogy én nem láttam ilyesmit.
De most tényleg egy Somogyira irigykedunk?Számomra nem egy hatalmas nagy játékos,ráadásul hisztis is.Meg az is lenyeg ám,hogy Oke az Atom megszerzi meg bitang játékosok lesznek ott,de azért fontos a csapat kémia is,amit majd meglatunk hogy fog működni.
Nem kell Somogyi Ádira irigykedni. Minden évben más csapata van, nem véletlen, nézzétek meg milyen játékos járja rajta kívül ezt az utat:
Filipvoity Márkó.
Nekünk lesz egy Benink. Paks csinálja azt, amit jónak lát, lefutott volt nagyon a bajnokság tavaly. Ha hazai csapat, szerintem is Pakson lesz a székhelye.
Csapatkémia ügyileg A Filipovity-Vojvoda-Somogyi hármas a légió mellé felér egy öngyilkosággal.