Beetetés???? 75.000 ft olyan embernek, akinek egy fillérje sincs???? A neten is olvastam és a srác is elmondta nekem személyesen... Szerinted ilyen "beetetés" mikor térül meg ilyen esetben???
Úgy, hogy ha te mersz engem hiénának nevezni, aki már pénzben is nagyon sokkal segítettem embereknek, akkor szívesen meghallgatom, hogy milyen az, aki - mint te- nem hiéna!!! Tehát úgy jön ide.
Térjünk vissza csak arra a példára, amit Párizs73 nagyon nem hisz el: 25.000ft értékű terméket itattam meg a beteg sráccal és szándékomban állt még 50.000 ft terméket átadni neki....tudom ezt sem hiszitek el a levelezés megosztása után sem- akkor maradjunk csak a 25.000-nél!! Meg, amit már régebben hallottatok tőlem, hogy volt kolléganőm ismerősének 54.000 ft értékben adtam...
Csak ezt a két példát végiggondolva: ilyen egy hiéna, aki betegeken akar meggazdagodni??
Akkor mesélj nekem te "nem hiéna", hogy idegen embereknek vagy ismerősöknek milyen összeggel segítettél eddig!!! Itt lehet vissza nem kért pénz vagy bármi!! Én egy vak zenésznek alkalmanként 500 vagy 1000 ft-ot adok... mondhatsz ilyet is..
Másik fórumozó???? Aki megkérdezte, hogy mit ivott apukám és én levélben elküldtem neki, hogy mit és utána olyan dolgokat írkált a fórumon, amit nem is írtam, csak ő akart értelmezni?? Szerinted számít a véleménye nekem?? Ő sem fog írni sokáig a fórumon, hiszen magán sem tud segíteni...de azért én vagyok a hazudozó és hiéna... Gondolj te is, amit akarsz, ha úgy gondolod, hogy hiéna vagyok, akkor az a te dolgod! Pár dolgot megosztottam veled, amiből azonnal rájöhetsz vagy kiszámolhatod, vagy bármi, hogy egy hiéna az nem ilyen és nem tesz olyan dolgokat, amiket én... Tehát itt a te véleményed az csak téged zavarhat, mert engem nem.
Arra nem gondolsz, hogy az illetékesek a korábbi nickjeiden történő működésedet súlyosbító körülményként kezelik? Gyakorlatilag visszaesőnek számítsz ott.
Akkor mondd meg, hogy ha megírom egy nickkel, hogy én vagyok..... aztán csak írok egy véleményt, vagy kérdezek valakitől.... ezért kizárnak.. akkor te azt minek neveznéd??? Jogos szerinted???
Valahányszor megjelensz az EÜ topikokba az ottani fórumozóknak " felfordul tőled a gyomruk" és már nem is számolják hanyadik nickedet vágják ki onnan. Persze a modik mérnek " kettős mércével" mint megjegyezted.
Van egy olyan dolog, hogy ok és okozat!!!! Amikor beléptem ebbe a fórumba, akkor fenyvesic volt az első, aki rámmászott.... ezzel nem is lett volna baj, mert úgy érezte, hogy ő uralja az összes eü topicot..... Aztán bárhovaa írtam, loholt utánam és nem hagyott békén...- tudom itt te is magadra ismersz, de elhiheted, hogy kismiska vagy hozzá képest- Aztán talán fél év után, amikor megint több fórumon is aljas volt, akkor írtam neki! NEm kell kívánnom neki semmi ilyet, mert megy anélkül is!
Miért is sírsz állandóan a személyeskedés miatt??? Gondolj csak arra, ha itt minden beszélgetés egy személyeskedés...még az is, hogy azt kívánod, hogy dühöngjek! Szóval erre kár időt fecsérelni! Menj vissza a tengerbe és maradj is ott! Kapálózzál!
Én vagyok paraszt? Nem te kívántad az egyik privát leveledbe fenyvesinek, hogy idézem " dögöljön meg rákbetegségben"? Fenyvesi hozta nyilvánosságra a leveledet, egy másik fórumozó pedig a fórum hiénának nevezett téged.