Valóban van antiszemita vádaskodás. És a kikiáltottnál sokkal kevesebb antiszemita is. De attól még a magyarok vannak többségben az országban.(Még azért jóideig.) Nem nekünk van félnivalónk. Nem lehet, hogy egyes zsidó-magyarok félnek, mások, önös érdekből még szítják is a félelmeiket, ezért látnak minden "idegen" elnevezésben önmagukra célzást, sőt antiszemita uszítást? Ha így van, akkor meg kellene nyugtatni őket. Ha mi is idegesek leszünk, nem fogunk tudni nyugtatni, csak nő a meg nem értés.
Bocs mindenkitől, ha a "mi" bántana valakit. Nekem is vannak az őseim között Erdélyből tán oláhok is, szászok biztos. Nem gondolom magam hetedíziglen magyarnak.
Ejnye Fine Tune, az SZDSZ mára liberális lett? Eddig tagadtátok. Apropó, amíg 0rbán a Liberális Internacionálé alelnöke volt, gyűlölte a magyarokat ... most pedig szereti?
Én is. Szerintem nagyrészük azért, mert kurzus ez az SZDSZ-ben, (ezek, ahogy elfordulnak az SZDSZ-től el is felejtik) kisebb részük azért, mert zsidó identitásuk erősebb.
nagyon tévedsz, Bayer köztudottan zsidó származású, méghozza anyai vonalon. ezt ő maga többször is nyilatkozta. Tomcat nem hangoztatja, de ő is fél-zsidó, és még rajtuk kívűl jó páran a körükből.