Ez Tata, Tatabánya, Oroszlány és vonzáskörzete vasútmodellezőinek topicja. Itt lehet megbeszélni a klubhoz tartozó dolgokat, segíteni egymásnak. Lehet csereberélni. infót közölni kiállításokról, börzékről. A haragszom rád tipusú üzeneteket , azt kéretik nem itt nyilvánosságra hozni.
http://gvk-egyesulet.hu/
Arról még nem beszéltünk, hogy milyen formája legyen. Kövesse az ív vonalvezetését (sokszögű), vagy téglalap alakban - több környezeti/terep lehetőség - készüljön.
Szerintem is jó lenne ha konrétabb elképzelésekkel dolgoznánk.
De:
- valahogy legtöbbször csak beszélgetésbe és tervezésbe fullad a dolog,
- néhányan csak akkor akarnak/tudnak (?) dolgozni, ha a többség már megmozdult,
- nincs konkretizálva senkinek a dolga,
Szóval tényleg van 5-6 nagyobb tudásúnak tűnő egyén, de szerintem a többiek sem kevesebbek náluk. Bárki nekiállhat a terep építésének, nem lesz kirúgva :)
Mindenki találja ki, hogy kb. melyik részét szeretné inkább csinálni és akkor úgy számítunk rá. Persze ez nem kizárólagosnak gondolom, de jó tisztában lenni a "kivel mire számíthatunk" dologgal.
Szóval én azt kérném a csapattól, legyen határozottabb és merészebb.
És persze demokrácia van, így ezt és a többi dolgot is szavazzuk meg...:)
Kérdés: pénteki terv, nem lista szerint, hanem a listából kiválasztva a soronkövetkező feladat konkrét kijelölése. A kijelölés történhet főnöki vezényszóval, vagy demokratikus döntéssel.
Feladat kijelölés után meghatározandók a szükséges erőforrások / anyag, eszköz, létszám, stb. / természetesen jó lenne tudni, hogy ki lesz klubnapon és mit tud bevállalni.
Megjegyzés: amennyiben nem is valósul meg teljes egészében a kitűzött cél, de garantáltan sokkal hatékonyabb lesz a csapatmunka.
A hét elején írtam Neked mailt,nem jött válasz...Tegnap írtam ,ma nem tudok menni Tatára,a Polákokat nagyon várom...Gondolom nem tőlem kérdezted,hogy hozzad-e?
A mellbedobás megjegyzésed nem volt szép..Már két klubtárs esett ki a "kosárból"...