Ha megnyered a pert,örüljél neki,talán láthatod a futód árát,gondolom kamatostul.
De honnan gondolod,hogy megnyered? Le ne írjad,mert nem vagyok rá kíváncsi,és arra sem,hogy a másik fél miért mondja,hogy elveszíted. A másik félnek is van biztos felmutatni valója. Egyáltalán mi közöm hozzá?
Na ez az,ami nem a topikra való.
Ezért van az egy lépés távolság tartásom,hogy ne essek ebbe a hibába.
De valaki a kezdeteknél Maróton azt mondta:"Sügipapa te ehhez nem értesz"
Az illetőnek igaza van,nem is kerülök ilyen szituációba.
De a kérdésedre azért megválaszolok. Eddig sem tartottam sűrűn a kapcsolatot senkivel,egyedül Fishel szoktam telózni,na meg Pimpával.
Nem írom alá,mert amire válaszoltam sem volt aláírva.
Itt ,de szerintem sehol nem lesz béke amig ez a dolog megnyugtatóan lenem rendeződik . Fogadjunk hogy ott is az uj társaságban kiütné a biztit ha megismétlődne az dolog. Ne mond hogy ott nem mert nem olyanok vagyunk!!! Sügi azt a fránya futót vissza kell adni ha tetszik ha nem !!! Inkább föláldozta a társaságot csak időt nyerjen . Az a futó a Zoli nevén van az ő törvényes tulajdona tehát ..... !Folytasd belátásod szerint . TE vissza kérnéd követelnéd vagy hagynád veszni ? üdv doktor4
Nem,nem egymással,hanem két egymásnak esett "barátunkal", akik a topikot használják marakodásra,és az egyik uszítja az embereket,és csak a maga igazságáról győzködik. Beleveszi a magán dolgát is.
Ha észrevetted volna,már nem is a Beer-ci magán topikja,körei mennek közöttünk.
De most nyissunk megint egy topikot? Nincs elég hajózó még? Kutya nyitott egy barátság jegyében topikot,és mi lett belőle? Kisajátítás.
Nálunk a spontán összeverődés a lényeg. Valaki megírja merre jár,és ha valakinek kedve szottyan hozzá,rajta, és mán kész is a tali. Így volt ez Benedeken is.
És az ilyen összejövetelen nincsenek viták,nem foszlizzuk a másikat. Csak a jelen van.
Ne hogy már azok legyenek a balhésok akik bercinek spórolni akartak, mert hogy ő eredetileg 300 000 Ft-t ajánkott fel.
Nem reagáltad le a futót? A tolvaj megnevezés a futó miatt ül, a becstelen adott szavát nem tartó meg a motor ára miatt. És ugye nem gondoljátok azt, hogy a nem fizetést meg lehet magyarázni azzal, hogy egy hónapja kiderült, hogy a motor hibás.
És akkor habnak a tortára a motor ment, volt ellenörző víz is, volt hütés is, akkor döglött be mikor azt mondtuk told neki hadd lássuk mit tud. ment is egy darabig aztán megállt. A kérdésem a motor használható volt, csak tulhajtottuk, vagy anyjában szar volt. De miért is irok erről? Mit számít ez?
Tudod, sok info (tény) van a tarsolyomban. Én is unom, ezt az egészet, mint ahogy Ti. Nekem nincs futóm, és végül is az én zsebem bánja az motor árát is. mert, hogy én úgy képzelem a barátságot, hogy ha Marci és Doki egy igéret birtokában saját zsebéből kifizett valamit, akkor az a pénz nekik jár: Pláne, mert akkor éppen egyiküket se vetette fel a oénz. Nekem meg átmenetileg nem hiányzott. És miután nekem ez már sok pénuembe jerült ezért, minden megszólításra, alaptalan vádaskodásra válaszolni fogok, tényekkel! És azok makacs dolgok.
Választ várnék arra a kérdésemre is, ha valaki ártatlan miért menekül a per elől? Kecskeméten lesz, nem kell Szhelyre utaznia. Nincs ügyvédre pénze? Igaz barátai vannak, biztos kölcsönöznek neki annyit amennyi egy ilyen perre kell. Hiszen Ő ártatlan! meg jól menő céghe van Angliában is! De vajon miért van az, hogy azon a cimen ahol van, nem veszi át az ajánlot levelet? Megteheti, hiszen nem oda van bejelentve. Hiszen pontosan tudom a cimét, ahogy Te is.
Sügi, Efish! Komolyan egyetlen komoly kérdésem van hozzátok?
Egyszer lesz birósági itélet, ahol elmarasztalják az illetőt és kiderül, hogy az én állításom az igaz. Utána is a barátotok lesz? Tényleg nem számít valakinek a jelleme amig csak másnak okozott kárt? Egy felindulásból elcsattant pofont megértek. De lehet-e felindulásból nem visszadni egy futót?
Gyulám fogadd őszinte jókívánságaimat a fiad esküvője alkalmából .Sok boldogságot hosszú élete bőséges gyermekáldást kívánok nekik .Neked és a "volt szeretődnek " kitartás és erőt a lagzi lebonyolításához. üdv doktor4
Minden féle haragnélkül írom !!!! De legközelebb csak akkor hivatkozzatok rám ha adtok lehetőséget érdemi válaszra .Ez amit most tesztek az nem tanult emberekhez méltó . Annyira de annyira unom már azt szánalmas vádaskodást amit tesztek felénk .Teljesen olyan mikor a mindegy mit írunk már csak azért se !!! Többet nem írom le mindenki tudott a motorról az igérgető töbször is felhívtam minden mozzanatról tudott . Csak egy gáz volt nem titok én már akkor kinyilvánítottam a véleményemet . Ezt mondtam Zolinak ." Zoli ez most tégedet beégetett azzal hogy majd ő kifizeti és te ne adj kölcsön ,Te belőled most .....akar csinálni . Csak tudjátok mi volt a baj a müvész úr nem gondolta komolyan hogy el is fogadjuk . És akkor jött a hú bazd meg most mi lesz . Akár érthető is lett volna hisz akkor építkezett . .No szóval kicsinyes bosszú volt az egész !!! Hogy miért volt fontos a motor ezt tudta mindenki hogy tudjuk vizsgáztatni .Az volt a vélemény hogy proba után eladjuk . De hogy ti is gondolkozzatok el valamin!!! Szeretnétek hogy leírjam hová lett Zoli futója mi lett az azonosítóival ?????!!!! Fiuk emlékszetek mit kértem tőletek mindenkitől ?! Hát ismétlés a tudás atyja " Ne hadjuk hogy bíróság legyen belelőle ,én igazából nem akarom tudni hogy kinek ad igazat a bíróság mert bízom benne hogy elsem jut odáig . No és mi lett belőle ??? Futó nincs barátság topik nincs .Helyette van viszály széthúzás harag . De még egy hozzáfüzni valóm van .Én senkit de senkit nem húznék magammal ebbe fertőbe ha én lennék a barátotok helyébe . Ez gyáva szánalmas cselekmény és viselkedés . A szavaim alátámasztásául emlékeztetlek benneteket !! Mikor ritkán valakivel összerúgom a port külön kérek mindenkit ne szóljon bele. Urak nekünk nem egymással van bajunk hanem egy ember végett kerültünk más-más oldalra. üdv doktor4
Azért így utólag örülök,hogy a Duna kegyes volt hozzád,és adott bőven halat. Nem is akármilyeneket.:)) Legalább lesz egy kis halas menü is a lakodalmas asztalon.:)))
1. Kellett? Igen kellett volna egy működőképes,még 20.századi,és nem egy matuzsálemi múzeumba való motor. Sarudon a múzeumban ki lehetne állítani.
2. De nem jó!!!
Ki sem lett üzemszerűen próbálva. Mivel üzemszerűen nem működik,gondolom elfogytak a lovak,ezért vissza kéne vinni a volt gazdájának. Akik ott voltak,és megkötötték az üzletet,a kipróbálási garanciát miért nem foglalták bele?
Ha meg belefoglalták,vissza vele,és nincs veszteség. Ha elmulasztották,akkor tanuló pénz.
Miután tudom hogy ti perben és haragban álltok, ezért a hozzászóllásom abszolut nem neked címeződött!!
Ami kimondva, és hidd el hogy sokak által kimondatlanul a lényeg, az hogy szétziláljátok a topikot/topikokat a marakodásotokkal!!!
"És addig így fogok vissza ....... amig a barátod egyetlen egyszer is megemliti bármilyen negatív vonatkozásban a barátaimat a nevem, a cégem, a topikhajót. És csak vissza, ha ez eddig nem tünt volna fel!"
Nnno ez a tipikus eset az oviból...úgy kezdődött hogy visszaütött :-)) Szerinted tudja még valaki hogy ki volt az első baccctató??
A LECSÓ motorról: amennyiben kifizette volna az általad bűnözőnek, tolvajnak titulált topik társunk akkor most mi lenne?
(érdekes kérdés: ha kifizette volna akkor most nem lenne tolvaj, bűnöző, stb??)
No ezt is ki lehet találni, lenne neki:130.000 Ft-ért 120 kg ócskavas, viszonylag magas alu tartalommal.
(Ezt nagyon nem akartam leírni, de ki lett provokálva...)
"nem érdekel, hogy kire mi fröcsög. Távolabb lehet állni, vagy közelebb lehet huzódni."
Többek nevében KÖSZÖNÖM, ez azért némiképpen árulkodik a jellemedről!!
de a hivatkozott hozzászólásban ismerte el a barátod a futóm átvételét. Azóta nem kaptam vissza, se az árát, se futót csak vádaskodást. Fotót kérsz?
Küzdeni fogok érte, az igazamért és nem érdekel, hogy kire mi fröcsög. Távolabb lehet állni, vagy közelebb lehet huzódni. Mindenki maga választ!
Tudom hiába irom, de egy másik aláhuzott hivatkozásban meg ott van az igéret, amit nem tartottak be.
És kedves Efish!
És addig így fogok vissza ....... amig a barátod egyetlen egyszer is megemliti bármilyen negatív vonatkozásban a barátaimat a nevem, a cégem, a topikhajót. És csak vissza, ha ez eddig nem tünt volna fel!
Merre jártatok?... hülye kérdés, gondolom a Tiszán...
" Volt aki megunta a hivatalos keresést ekkor tört, és süllyedt el a vadkacsa."
Micsoda információk... talán első kézből?? ("a" ügyvédnek ez sem jön rosszul...)
Amúgy meg úgy látom tök mindegy mit írok/írunk, azonnal érkeznek a topik gyikosok és mindent bevetnek hogy megáljon a mutatvány!!!!!
(lásd: 1262- 1271 hsz) Doki, Marci, ti nem ilyen kispályások vagytok (voltatok)... Baada kartácsot nem ismerem, de úgy látszik ő sem akarja hogy tudjuk ki ő....???
Mi lenne a vélemény, ha bármelyikünk a baráti lecsó (vauuu kutyás, fő kutya+ sok kis al kutya) topikot ebben stílusban forgácsolná szét - teccene mi???)
Miután olyan főbenjáró bűnt követtem el, hogy olyannal/olyanokkal merészelek barátkozni ami pár ember szerint nem helyes
(akiknek nagyvalószínüséggel a bölcsek köve található a zsebében..) törekedek arra, hogy ne zavarjam köreiteket!!!!! (Nagyon nehéz lenne ezt a gesztust viszonozni??)
Én nem irkálok olyan helyre ahol nem látnak szívesen....
2 nap múlva nősül (házasodik) az idősebbik fiam, uh. most már a vendégek, ... no meg a stresssz.....
További szép hétvégét!! Egészséges (keresztény) lelket kívánok mindenkinek aki ezt a pár sort olvassa!!!
Az atheistáknak pedig természetesen a nagy vörös csillag fényeskedjen :-)))