Center ügyben van fejlemény? Nem voltam a meccsen, de többen írták, hogy volt civilben valaki "magas" a padon (vagy környékén). Meg mintha Zollner is mondott volna olyasmit, hogy remélhetőleg már nem sokáig leszünk 5-ös nélkül.
Győztes meccs után nem szoktunk kritizálni,de ez most nem volt olyan jó. Sok tiszta dobást elhibáztunk,voltak rossz passzok. A védekezés viszont segített rajtunk. Az utóbbi idők legrosszabb játékvezetése volt.
Természetesen a darab nem elég, bár már-már egy Omenaka típusú / szintű játékossal is jók lennénk szerintem.
Kell a minőség is, de fontos lenne, hogy Ford ne legyen csapágyas, ahogy Philmore se - és nem csak a játékidőre dolgozok, hanem a palánk alatti birkózásra is. Kell egy ember, aki ezektől mentesíti őket komoly percekre...
Az első negyedben még a dobásaink kisegítettek bennünket,a2.ban már akadozott a gépezet,a3.ban meg összeomlottunk.Szabó ma nagyon gyenge volt,de mindenki csak közepeske volt.
Gyenge volt az irányítójáték,kevés gólpassz,pumpálás,egysíkú kiismerhetővé,egyénieskedővé vált a játék.Közben bejön a Falcóba Cowels,aki a triplán kívül semmit nem tud,erre közelről(távolról)nézzük a dobóedzését.Kb ott állunk a tabellán ahol a helyünk van,ha előrébb akarunk kerülni,akkor ennél több kell.
Kérdés, ha darabra többen leszünk, az önmagában segít-e. Mert nekem úgy tűnik, azért minőség kellene a palánk alá. Akárhogy, kikaptunk a Szolnoktól és a Falcótól, vagyis a két legjobb riválistól, nem vagyunk még olyan állapotban és helyzetben, hogy döntőről vizionáljunk.
Támadásban kis túlzással nem hiányzik a center. Védekezésben igen,de ez nem kézilabda,tehát be kellene építeni, mert a játék már nagyjából megvan,és egy új ember új szitu.Találjanak egy jót ha van rávaló,az biztosan könnyebben beépül.
Ha valami miatt(anyagi) nem tudnánk hozni centert,talán meg kellene próbálni Fordot állandó centernek használni.Lassan kialakul ezzel az állománnyal egy megfelelő játék,lehet nehéz lesz beépíteni egy új embert. Vagy nagyon jó legyen a pali.
Ő is,meg a csapat is nagyon jól játszott. Mindenki odatette magát védekezésben is.Persze kimaradt pár jó lehetőség, de ez most nem volt akkora probléma,mert védekezésben próbáltunk mindig javítani. Jó volt.