Meglévő munkáim mellé,több éves gyakorlattal,referenciával egy nagy munkabírású ,gyors ,rugalmas hozzáállású szolid,diszkrét magára is igényes 40-es éveiben járó hölgy.
Szívesen ,takarítok,vasalok .Budapesten és környékén.
Budapest 12.kerületbe bejárónőt keresek. Heti minimum 3nap.(200nm) Lehet főállás (bejelentett) is amennyiben beválunk egymásnak. Fizetés megegyezés szerint.
Kedves fórumozók ,takarítást vasalást vállalok Budapest környékén,teljesen megbízható,becsületes nem dohányzó hölgy vagyok,hívjon bizalommal ha ilyen jellegű munkára lenne szüksége.06203811863
Elsösorrban azokhoz szól a hozzászólásom akik jelen pillanatban is bejárónöt vagy takaritónöt keresnek otthonukba.
34 éves vagyok és 2 évig éltem Németországban és magán lakások takaritásával foglalkoztam heti rendszerességgel...ott ennek nagy kultúrája van lätom hogy lassan kezd itthon is elterjedni ez a fajta szolgáltatás..
Mivel jelenleg sok szabadidövel rendelkezem nagyon szivesen kezdenék el itthon is ezzel foglalkozni,Budán élek de természetesen az utazás nem jelent problémát amennyiben valakinek felkelltettem az érdeklödését,kérem adjon email elérhetöséget ahová csatolni tudom fényképes önéletrajzom illetve bemutatkozásom.
Szeretnék kérni egy elérhetöséget ahová továbbithatom önéletrajzomat.
Két évig éltem Németországban ahol 3 családom volt akikhez ugyan nem napi hanem heti szinten jártam de úgy gondolom ennek a feladatnak is meg tudnák feleni.
BUDAÖRSI lakásba (60m2, fsz.) két gyermekes családunk bejárónőt / takarítónőt keres heti egy alkalomra, megközelítőleg 6-8 órában. Vasalás és takarítás az elsődleges feladat,
de olyan személyt (vagy személyeket) keresünk, aki nem rutin szerűen takarít, hanem magától is észrevesz és megcsinál apróságokat – mintha otthon lenne. Amennyiben valakinek felkeltette
az érdeklődését, kérjük keressen minket az alábbi elérhetőségeken :
XIV. kerületi lakásomba keresek takarítónőt kétheti rendszerességgel, napközben(8-15:00 közt valamikor). Később lehet, hogy heti is lehet, de ezt még nem tudom.
A megbízhatóság lenne a legfontosabb - ezért talán nem a legjobb a neten keresni, de teszek egy próbát.
Nem tudom mennyire szoktak csak pusztán felmosásra, porszívózásra szorítkozni a takarító szolgáltatások, de nekünk hagyományos rendrakás is szükséges lenne.
Órabérmegjelöléssel várnám a jelentkezéseket magyar114@gmail.com címre.