Hihetetlen... Kikapott a chargers a yetstol?????!! Hm.... Erre ki fogadott volna?? Mindenesetre Romot bezsakolta Allen, legalabb ennyi oromom van :))))
Hát én tippeltem jól! :) Sima Saints és Colts győzelmek voltak. A Cardinals védelme a Packers ellen is szar volt, ott is 45 pontot kaptak, meg itt is 45-öt. A Ravens-nek meg gondoltam, hogy nem lesz még egyszer olyan mákja, mint a Pats elleni első negyed elején.
Cardinals elfogyott sajnos!! Ez van!! Sok sérült stb!!Ezért egy igaz Sz.r meccs volt!!
Hozzá teszem 45-14nél negyedikre neki ment a New Orleans...Ezért nem lesz idén sem bajnok a Saints!! Ez nálam egy fajta megalázás...nagyképűség... Majd az élet vissza adja nekik,vagy majd a Dallas védelme:D:D
Szerintem ma Cards illetve a Ravens megy tovább....
Egy biztos hogy a Cardinals meccs ma is nagyon izgalmas lesz...
Múltkor olvastam egy cikket hogy amióta tavaly és idén is bejutott az Arizona azóta mondhatni tök mindegy kivel kerültek össze de nagyon jó meccset vívtak... Szóval remélem tovább jutnak...De az újra egy nagy csoda lenne...
Ma a Cardinals és a Saints meccsen a Defense-k fognak dönteni... Ravens és a Colts meccsen pedig az hogy az egész Colts secondary sérült szinte és ez meg fogja bosszulni magát....
NFL 2009 - Divisional Round - 19. hét Indianapolis Colts - Baltimore Ravens San Diego Chargers - New York Jets New Orleans Saints - Arizona Cardinals Minnesota Vikings - Dallas Cowboys
Ha jól emlékszem tavaly csak a 41-43-as volt és a nagy lábúak is azt kaptak.a fazon most is szólt hogy a 44-46 egy kicsit aránytalanul túl nagy.nekem is 45-ös a csülköm de a kisebbet rendelem.dönts melyik kell?