Baszki, ezek az orbitális faszságok elég fárasztóak egy idő után, inkább menjetek a bb1 fórumra, vagy valami hasonló szarságra, ott hátha meg tudod magyarázni, hogy miért nem gáz egy szurkolói csoportot csinálni 4 embernek, akiből 2 nyudíjas... (Jó, tudom 40-en vagytok igazából.. :)
Nem szoktunk csendben lenni...Soha.Ez egy iszonyú nagy sztereotípia. Az más kérdés, hogy kis lészámú a b-közép, de azok az emberek szívüket-lelküket kitéve szurkoltak mindig (és azért a csarnok többi része is be-besegít). Igen, a szuperkupán is. Arról lehetne filozofálni, hogy miért mentünk csak annyian, de azt meg hiába vágod nekem, én ott voltam... (És szerintem is baj, hogy csak ennyien voltunk!)
A mostani csoportnak pont az a célja, hogy ezen változtasson, reméljük jól fog sikerülni. Mint írtam, már a Sopron elleni meccsen érződött a különbség, úgyhogy egyelőre jó. Sajnos holnap nem leszünk előreláthatóan sokan Szombathelyen, mert csütörtökön sok ember dolgozik, nem 15 évesekből áll a társaság. Aki viszont ott lesz, szurkolni fog.
Mivel folyamatosan azzal mentegeti magukat, hogy Fehérváron a kosárlabda csak a 3. sportág eredményesség tekintetében, így kérlek azt is vedd figyelembe, hogy kik juthatnak az alba szurkolóinak? Nem retardált, csak maradék...:)
Gondoltam van valamennyi asszociatív képességed, de látom te is azoknak a retardáltaknak a csoportját erősíted, akik a csapatod meccsein bohóckodnak. :D
Sajnos tény, hogy egyre kevesebb néző van, ez országos tendencia. De annyira nem vagytok fontosak, hogy ellenetek legyen az első telt házas meccsünk, hidd el! :)
De a viccet félre téve én is szurkolok nekik, hisz mindanyiunk éredeke, hogy muzduljon végre valami ebben a posvány magyar szurkolói életben, de attól tartok, hogy nem a "fuck" fog minket ebben előre mozdítani.
Ha nem tudnám, hogy fehérvári, akkor azt hinném hülye vagy...:)
Az én városomban csak nb1-es focicsapatból kb. 4 van (több, mint 20 éve nem élek Szolnokon, és szinte kizárólag Olaj meccsek miatt látogatom). Vagyunk ezzel néhányan így, pl. az általad említett nemzetközi meccsre különbusszal mentünk (amibe nem is fért be mindenki, aki akart), dacára annak, hogy a válogatott meccsén kívül (azt hiszem épp a finnek ellen) még akadt volna egyéb szórakozási lehetőség is...
de a kérdésedre: fogalmam sincs... Valószínűnek tartom, hogy kell még néhány év a közönségnek, hogy hozzászokjanak ahoz, hogy az Olajnak már nem az Alba v fika az ellenfél, hanem a Szentpétervár...:)) Addig is én a magam részéről örülök, rég voltam ilyen kényelemben meccsen (nem volt végre tömegiszonyom), aki meg számít (igazi szurkolók) azok meg úgyis ott voltak.
A vízilabda jelenleg hazánk legeredményesebb sportága te szerencsétlen, attól függetlenül, hogy nem népszerű. Azért meg semmi felelősséget nem kell vállalnunk, hogy hány ember van a többi pályán.
Amúgy én is szorírtok az új fan-club-ért, talán jövőre már nem csak testi és szellemi fogyatékosokból fog állni a kis csipetcsapat. :)))
Ha a válogatott játszik, akkor 4-5000 ember, ha meg bajnoki döntő van, akkor teltház sincs. Olyan mint a kajak-kenu. Ha vb van, akkor ki lehet menni zászlót lengetni, amikor meg ugyanazok az emberek a válogatón indulnak, akkor 0 ember megy ki megnézni őket.
Én szurkolok Demetriuséknak, hogy jöjjön össze egy komolyabb tábor. Nehéz vállalkozás, mert a hoki és a foci igen nagy konkurenciát jelent.
Évekkel ezelőtt szó volt arról, hogy lesz közös bérlet, de sajnos ez nem valósult meg. Helyette egyidőben kezdődtek a meccsek. (Amit idéntől elvileg megtiltott a város, kötelezi a klubokat, hogy külön időpontban kezdjenek.)