Sziasztok! Bocsánat, hogy beírok a fórumotokra, de szeretném, ha egy kicsit más szemszögből is látnátok, a Div. III megjelenését. Én a Rebels játékosa vagyok, és szeretném, ha értenétek, mi történik most velünk. A Wolves első csapatában, a juniorjaik között, a Cowboysban, a Soldiersben, a Bulldogsban is játszik egy-egy régi bajtársunk, akiktől megkérdezhetitek, hogy ez a csapat keményen edzett, minden játékosa mindig mindent megtett a fejlődésért, részt vett az előző 2 bajnokságban, és csak azért, mert nem értett egyet a vezetőségével, és megpróbálták leváltani őket, nem indulhattak a problémás szezon alatt is kiharcolt Div.I-ben. Ezek a srácok 3 évet harcoltak végig, míg esetleg a Wolves 2 játékosai között rengetegen csak 1 évet, vagy inkább annyit sem. A csapat létszáma konkrétan az elnök távozásával csökkent egyetlen fővel, és gyarapodott 5 újonccal. A jelenlegi kiírás szerint a felettünk játszó csapatok közül eddig a Soldiers, a Cowboys, a Sharks, és a Titans vert el minket. Ti otthagynátok a csapatotokat hasonló helyzetben? Szerintem aki végignézi szótlanul ezt, az nem sportoló, és semmit sem tud a fair play-ről. Ez a magánvéleményem, nem az egyesületé, vagy a csapaté. Bocsánat a zavarásért! Egy csalódott ember.,.
Sziasztok.Segítségre lenne szükségem.a 28.ai edzésen voltam,de nem találtam a sporttelepen senkit.A vacsorára nem tudok menni,vidéken leszek..Tudna valaki segíteni,hogy juthatok hozzá az új edzéstervhez..jóságotokat előre is köszönöm..
Turci Roczkó Iván +1 Jászberényi Roland Hód+1 Ádám P+1 Kalo Jana Chrisztosz Ezer L+1 Fika Pacuk L. Andre Deric+1 Szücsi Tóth Miki + 1 Tóth Patrik Gáspár Attila Falmann Viktor Terdik László Valentin Jókai Árpád Szúnyogh Ritti V. Imi Szabek +1 Árpilla -seggször úrfi Dózer Popó+1 VargaPista+1 Kiss Balázs Csuccssikkaaa a tökéletes Szabó Ádám + 1 Cseri Zoli Rizsa TO + 1 VJZoli +1 Bangura Lamin Mészáros Ádám (goyo) Martinák csabi Varga Szabi Siket Marcell Lánczy Attila+1 Phillip Russel Farkas Balázs Mészáros Krisztián
Turci Roczkó Iván +1 Jászberényi Roland Hód+1 Ádám P+1 Kalo Jana Chrisztosz Ezer L+1 Fika Pacuk L. Andre Deric+1 Szücsi Tóth Miki + 1 Tóth Patrik Gáspár Attila Falmann Viktor Terdik László Valentin Jókai Árpád Szúnyogh Ritti V. Imi Szabek +1 Árpilla -seggször úrfi Dózer Popó+1 VargaPista+1 Kiss Balázs Csuccssikkaaa a tökéletes Szabó Ádám + 1 Cseri Zoli Rizsa TO + 1 VJZoli +1 Bangura Lamin Mészáros Ádám (goyo) Martinák csabi Varga Szabi Siket Marcell Lánczy Attila+1 Phillip Russel Farkas Balázs Mészáros Krisztián
Turci Roczkó Iván +1 Jászberényi Roland Hód+1 Ádám P+1 Kalo Jana Chrisztosz Ezer L+1 Fika Pacuk L. Andre Deric+1 Szücsi Tóth Miki + 1 Tóth Patrik Gáspár Attila Falmann Viktor Terdik László Valentin Jókai Árpád Szúnyogh Ritti V. Imi Szabek +1 Árpilla -seggször úrfi Dózer Popó+1 VargaPista+1 Kiss Balázs Csuccssikkaaa a tökéletes Szabó Ádám + 1 Cseri Zoli Rizsa TO + 1 VJZoli +1 Bangura Lamin Mészáros Ádám (goyo) Martinák csabi Varga Szabi Siket Marcell Lánczy Attila+1
Köszönöm mindenkinek a jókívánságokat - főleg José megjegyzését a szellemi állapotomra, miszerint felépülést igényel... ;) (bár szerintem azon már nem lehet segíteni)
MÁS: Van olyan delikvens aki vesz általában BKV bérlet és nem számoltatja el? mert szükségem lenne két számlára dec 14-ig. Ha esetleg, és volna olyan kedves, hogy jelentkezne, adok címet. THX
Tipikus Turci! Mindenki más a lista végére írta magát!:D
csak hogy tényleg szumma legyen:
Turci Roczkó Iván +1 Jászberényi Roland Hód+1 Ádám P+1 Kalo Jana Chrisztosz Ezer L+1 Fika Pacuk L. Andre Deric+1 Szücsi Tóth Miki + 1 Tóth Patrik Gáspár Attila Falmann Viktor Terdik László Valentin Jókai Árpád Szúnyogh Ritti V. Imi Szabek +1 Árpilla -seggször úrfi Dózer Popó+1 VargaPista+1 Kiss Balázs Csuccssikkaaa a tökéletes Szabó Ádám + 1 Cseri Zoli Rizsa TO + 1
Turci Roczkó Iván +1 Jászberényi Roland Hód+1 Ádám P+1 Kalo Jana Chrisztosz Ezer L+1 Fika Pacuk L. Andre Deric+1 Szücsi Tóth Miki + 1 Tóth Patrik Gáspár Attila Falmann Viktor Terdik László Valentin Jókai Árpád Szúnyogh Ritti V. Imi Szabek +1 Árpilla -seggször úrfi Dózer Popó+1 VargaPista+1 Kiss Balázs Csuccssikkaaa a tökéletes Szabó Ádám + 1 Cseri Zoli Rizsa TO + 1
Aki még nem tette meg szavazatát az évzáró vacsorán átadandó díjakra, kérem, ma éjfélig küldje el az apeter12@gmail.hu email címre. Tehát négy nevet várok: - legjobb off. - legjobb def. - legtöbbet fejlődött játékos - MVP
Ezekre várnám a szavazatokat!
Az évzáró vacsora 2008. december 4-én 18 órakor kezdődik. Helyszín 11.kerület Trófea Étterem, http://www.trofeagrill.com/ Kérnék Mindenkit, időben érkezzen!