szeretném élőben végig izgulni a Tigers meccset szombaton (80% hogy ott leszek), de még aznap szeretnék haza jutni és ehhez szeretnék egy kis segítséget kérni ha valaki esetleg a meccs után áttudna vinni nyíregyre annak nagyon tudnék örülni mert akkor nem kell otthagynom a meccset a vége előtt (sajnos a tavalyi Titans ellenivel így jártam) előre is köszönöm
"Mit tudnak kezdeni a Kutyák( a Predators Defense a szerk.) egy olyan képességű irányítóval mint Vasyl Jordan?
Javíts ki ha tévedek, de ő a Tigers csapatában játszik nem? Nos erről sokat nem szeretnék beszélni, őszintén megvallva a Tigers egy erős ellenfél lesz a bajnokság menetében, de egyszer már legyőztük őket egy barátságos mérkőzés keretében és akkor nem csak egy idegenlégiós játszott a csapatban. De szerintem amilyen jó formában vannak a Kutyák – ha csak valami nagyobb malőr nem történik – nem lehet probléma Vasyl kontrol alatt tartása."
Nagyon big gúúúd lett az új oldal::):) Nem tudom ki vett észre a jobb felső sarokban engem:):):):)mer' ÉN IGEN!!!:):):) Feca jó vagy nálam egy sörre:):):)a döntő után:):):) Fent vagyok a honlapon tralala-tralala!!!:):):)
Engem nem érdekel az Xl-es sisakod... de nekem nincs L-es sisakom se csak azért írok neked h tudd h nekem nincs szükségem a cuccodra :) :) :) Ja és azért nem mert nekem M-es sisakom van:) De azért lásd milyen rendes vagyok érdeklődök neked :)
hali mindenkinek! van egy elado XL-es adams sisakom. akit érdekel irjon ide vagy a kovetkezo email cimre: vighsebi@gmail.com, vagy hivjon és megbeszéljuk az árat, meg mindent. szamom:06709475453
ja és érdekelne egy L-es mértü sisak, lényegében markatol fuggetlenul. ha van valakinek jelezze legyen szives és megkeresem. esetleg csere is szobajohet