Ezt írtam én is a múltkor. Ehhez képest 20.akárhanyas verziónak vallja magát. A Play Áruházban meg több évvel ezelőtti kommentek is vannak hozzá. (Azok sem pozitívak...)
Könyörgöm alapvető funkciók hiányoznak vagy nem működnek. Szoftveres szemmel nézve ez olyan 0.7 beta verzió, elég sok lépés hiányzik még az 1.0-hoz, amit először kellene az ügyfélnek látni.
Ha én lennék az ERSTE ezért felelős managere most nagyon szégyellném magam.
Azért kiváncsi lennék, hogy mekkora az átfedés az informatikai csapatban a most ott dolgozók és a négy évvel ezelőtti citibankos migráció idején dolgozók között.
A Citibankos kétségtelen egy nagyobb falat volt, itt csak egy front felület cserélődött. Elméletileg.
A push üzenet megugorhatatlan akadály, természetesen nincs. Biztos valami nagyokos kiszámolta, hogy az ügyfeleknek küldött sms-eeken keres a bank évente X millió forintot, nehogy már odaadják nekik ingyen.
Ennek a gondolkodásnak a legszánalmasabb példája, hogy az elktronikusan feladott de még nem teljesült átutalás elektronikus törléséért is kérnek ~250 Ft-ot. Tehát olyanért, ami az informatikai rendszerben sem okoz mérhető terhelést és nem kell hozzá emberi erőforrás. Tehát ha kiderül, hogy 2 hét múlva mégsem kell elutalnom a pénzt és törlöm az utalást fizetek.
Egyébiránt az app még mindig folyamatosan haldoklik, kb fele-fel arányban sikerül elsőre belépni vagy sem, ha meg sikerül van olyan, hogy dob egy hibaüzenetet és csak a számlák felét jeleníti meg. Plusz a bankkártyás terhelésekről továbbra sem látszik, hogy hol történt a terhelés, holott a weboldalon ez az információ továbbra is elérhető.
Jogos. :)) akkor majd ezt is felhasználják az egyik havi frissítésnél. "George már magyarul is tud."
amúgy a kártyás fizetésről most már push üzenetbe jönnek az értesítések vagy azt se élesítették még? Nehezen tudom elképzelni, hogy miben lennének jobbak egy fintech cégnél... A George számlacsomag se túl acélos ajánlat.
Ilyenkor tényleg elgondolkozik az ember, hogy mit csináltak az illetéseket, amikor ezt publikálták? Az lett mondva, hogy több ezer ERSTE dolgozó tesztelte a publikálás előtt. Ők ezekről nem adtak visszajelzést?
Ugyan ez már inkább összeesküvés elmélet, mint banki téma, de szerintem az Erste új arculata és appja is tele van szubliminális és rejtett üzenetekkel :)
Minek is kellene profilképet feltölteni? Én és George?
Az alábbi két arc pedig simán lehet bármilyen nemű.
Az új logó a "g" betűre utalva lehet egy 9-es is, illetve egy fordított 6-os. Maga a banklogóban meg ott a sárkánykígyó.
(Tudom, túl sok okkultista irodalmat olvastam :) )
Azért az is elég számalmas, hogy a vásárlási kategóriákat a mai napig nem sikerült lefordítani. A hozzá tartozó kulcsokat alapos munkával sem tartana tovább 10-20 percnél magyarosítani.
Szerintem, amíg az adott kártya érvényes, vagy amíg, sokszori téves pin megadása után zárolják, de ez esetben tudsz új Pin kódot igényelni, de annak van díja, és nem azonnal küldik. De, ha tudod a korábbi kártyád pin-jét, akkor az marad, az új is. Ezt meg lehet változtatni, ha akarod másra.
Én a csoportos beszedést nem használom, a Díjnetet és az Icsekket (összekötve) igen, plusz van Simple regisztrációm. És ezen felül amit direktben kell fizetni (pl. Telenor a Barion-al, talán MVM a CIB-el, Elmü a menthető bankkártyával) azt meg úgy.
Ez már önmagában olyan mátrix, hogy a visszatérítésekkel nincs is energiám foglalkozni.. :-(
Több banki alklalmazásnál be van/volt fejlesztve a közvetlen dijnetes kapcsolat. Egyszer még Citis időkben próbáltam, de akkor csak a folyószámlához lehetett kapcsolni. Nekem nem jött be, így leválasztottam, de ez nem jelenti azt, hogy másnak nem volt ez kényelmesebb.
OFF
Azt csinálom, hogy ugyan csoportos beszedés van beállítva mindegyik számla, de a visszatérítések optimalizálása miatt időnként más-más kártyával egyet-egyet kifizetek. A curve-el ugye lehet(et) akár két kártyával is forgalmat generálni.
Ezt pontosan hogy érted? Én a Díjnet-et és az Icsekk-et az Erste-től teljesen függetlenül használom. Lehetett volna az Erste felületén is? Ezt nem is tudtam.
Sziasztok, díjnet-tel kapcsolatban van info, hogy Erste is megszünteti? Sajnos ez egy nagyon fájó pont George-nál. Kell valami hasonlóan egyszerű megoldást találnom.