Azért ha a szezon elött vki azt mondta volna,hogy a Timberwolves és a Lakers is a 8. helyre fog hajtani az alapszakasz vége felé,a Suns és a Seattle pedig szárnyal,a Bulls pedig playoff helyen fog állni;akkor minimum hülyének néztem volna.:)
jó kis csata lesz a keleti helyért. sajna úgy néz ki, hogy az Orl fog lecsúszni róla. bár ezt csak maguknak köszönhetik. és ha csinálnak egy nagy sorozatot, méh a Nets is odaérhet. érdekes lesz, az biztos.
Nyugaton meg szvsz a Min és a LAL is le fog csúszni róla. túl jó formában van a Denver.
"Marburytől láttam: Festék szélétől felugrott egy jumperre, de vagy ketten blokkolták volna ezért nem dobta el hanem leestében egy pincérrel fölnyomta az üvegre, és rögtön ment át a másik oldalra, és egy off the board olley oop-al betépte."
ha a mai NYK-BOS-ra gondolsz akkor sztem azt Crawford csinálta...
A liga történetének 13. játékosaként elérte a 25 ezer pontos határt Reggie Miller, az Indiana Pacers veterán klasszisa. Az NBA szerdai játéknapján az indianapolisi kosárlabdacsapat hazai pályán verte 100-93-ra a Tim Duncan nélkül csak vegetáló San Antoniót, Miller 21 pontot szerzett, s ezzel újabb sikert könyvelhetett el amúgy is gazdag pályafutásában.
"Ez csodálatos teljesítmény, főleg, hogy hazai közönség előtt sikerült ünnepelnem. De még fontosabb, hogy győzelmünkkel továbbra is versenyben vagyunk a playoff-harcban" - mondta Miller, aki jelenleg összesen 25 013 pontnál jár, s ezzel megközelítette az örökranglista 12. helyén lévő egykori Lakers-sztárt, Jerry Westet (25 192).
Marburytől láttam: Festék szélétől felugrott egy jumperre, de vagy ketten blokkolták volna ezért nem dobta el hanem leestében egy pincérrel fölnyomta az üvegre, és rögtön ment át a másik oldalra, és egy off the board olley oop-al betépte.
lehet hogy neked ott kezdődik az irányító, csak az nba-ben 30 csapat van, míg az általad említett minőségű pg-ből 5 évente van egy a drafton.
Felton simán lehet jobb Nelsonnál.
Jacket egy elemző oldal Gary Paytonhoz hasonlítja.
Deron Williams se arról híres, hogy marha sok pontot dob. Viszont ugyanannyi asszisztot jegyez mint a top 3-as Paul.
Persze ettől függetlenül hülyeség lenne az ORL-nak pg-t draftolni. center vagy sg kellene oda. centerből értelmes nem lesz idén (max. Bogut, de ő inkább pf/c keverék, és top 3 lesz).
Bár ha Francist el akarják cserélni, akkor változhat a képlet.
Oké, nekem ott kezdődik az irányító, hogy Jason Kidd, John Stockton, Steve Nash. Shoot first irányítóból tele van a padlás... Pláne Stoudamire pl. 6-1 SG, sz'al felejtsük el. A többiek se extrásak, csak Paul. Azért mondom én a többiekre nem cserélném le Nelsont.
Paulon kívül is lesz azért néhány jó irányító a drafton:
Deron Williams az Illinois-ból (össz. egy vereséget szedett össze a csapata eddig az idényben)
Raymond Felton a NC-ról
és elérhető lottón kívül Jarrett Jack vagy Salim Stoudamire (utóbbi ugyan nem nagy védő, meg közelebb áll hozzá a kettes poszt, de az egész NCAA egyik legjobb dobója jelenleg)
Félreértettél. Én a hozzászólásomban arra utaltam, hogy nem nagy kunszt leverni manapság a Portlandot, még Stevie nélkül sem, mivel a Portland a pingponglabdákra utazik. Valószínűleg komoly büntetést kell fizetniük a játékosoknak, hogyha nyernek. Ha mondjuk megveritek a Spurst (Duncannel) vagy a Suns-t vagy mondjuk a Heatet, vagy az új keleti rising csapatot a Celtics-et és mindezt Stevie nélkül akkor gratulálni fogok.
Sajna air, mindkettőnk csapata alulteljesített idén. És Stevie nem volt upgrade T-Mac-hez képest. Viszont azt olvastam, hogy a nyáron PG-t akar draftolni a Magic, mert nem elégedettek Jameer Nelsonnal. Pedig szerintem nála jobbat nem nagyon kaphatnak, mert Chris Pault úgyis elviszik előbb a többi meg középszerű... (Nekünk is PG kell.)
Meg tudná mondani valaki, hogy van agolul a kosárlabda pálya? Egy ismerősömnek kellene, de a szótárban nem volt benne, és nem annyira sportrajongó, hogy onnét tudná.
Úgy értettem, az Orlandó volt jó a győzelemre Portlandban, és ezt az előzményben látható hozzászólásra mondtam. Természetesen nem a Portland po reményeire vonatkozott, hanem a Magic-re.
(Ami mostanra a Bobcats szívás után ismét kissé halványodott)
Portland? Muhaha. Én nem bíznám a csapatom jólétét az Outlaw-Khryapa csatárkettősre. Pláne ha az irányítóm a veterán Telfair... (Hallottál már a ping-pong labda vadászat nevű ismert népi játékról?)
Hilltöl pedig semmit nem lehetet várni,aztán csodálatosan teljesít idén. Francisszel szerintem meglett volna nekik a playoff,így már kevés esélyt látok rá.