Azt már most elkönyvelheted, hogy megszületett az a nő, aki feltétel nélkül, mindenkinél jobban imádni fog!!!!! Olyan szimbiózis lesz köztetek, hogy azt a majd egyszer, 100 év múlva felbukkanó lovag sem tudja megbontani!!! :-))) (nekem 3 lányom van és én csak a férjem után jövök).
A 3 kékszemű, fekete hajú (egy alomból származó) gyerekből: 1db szőke kék szemmel, 1 db világos barna zöldes-barna szemmel és 1db sötét barna barna szemmel!!!!
Egyébként meg minden jót kívánunk Nektek!!!! Keresztségben nyert neve?
Plíz, plíz sos!!! Nem tudja Valaki (Akárki), hogy hol van Kméten vagy környékén olyan víz, ahol lehet(ne) meghatározott időben kutyikat úsztatni?! Lécccíííííí segítsetek!!! Akár még úgy is, hogy az ember fizet érte egy elfogadható árat!!! Több kutyi is lenne!!! Köszi előre is!!!!
Hát nálunk elég érdekesen nézne ki az ágy egy esős napon! Bora a legnagyobb havasesőben is kint állt és úgy nézett ki, mint egy jégszobor. De a szárításért már reklamált, ezért természetes úton száradt. :-)))))
Jogos!!!! Próbálj kérni a tenyésztőtől egy alomszagú rongyot is! Mi Borát az első héten bent altattuk a nappaliban és éjszaka felváltva aludtunk vele. Aztán szép lassan kiszokott. Mára meg az előszobába újra beszokott éjszakára. :-)))
Szia :))) jó hir, de saját tapasztalatból mondom, hogy több idő kell egy baba beszoktatásához. Gondolj bele: új hely, sehol a mama és a testvérkék.... és kintre és az egyedüllétre is fokozatosan kellene szoktatni...
Ha tudsz, akkor vegyél ki szabit a hét maradék napjaira, mert érdemes együtt töltenetek az első hetet. Tisztára olyan lesz, mintha egy bébike jönne a házhoz! Hogy fogják hívni a kis drágát?
Kutyit elvileg már most hétvégégn el lehetne hozni (tenyésztő szerint). Én kapásból jövő hétvégét mondtam neki, de most derült ki, hogy el kell utaznom, így valószínű csak 13.-án hozom el, akkor 3 napot itthon tudok vele lenni, mert akkor lesz pünkösd. Törzskönyv elvileg megvan, kertben elkerített rész valószínű szombaton készül :)) Már nagyon várom!! :) Furi lesz az élet vele, de biztos nagyon örülünk majd egymásnak :))
Hogy haza beszéljek: én a leonbergit ajánlanám. Nézd meg a leonbergilap.hu-t, illetve Kméten van tenyésztő is. Nála most lesznek kiskutyik. (Mecséry Szilvi 06/30 3703145) Mi is azért választottuk, mert egy nagy maci, akiben egy családjáért, gyerekekért rajongó szív lakik. Nem nyáladzik, nem beteges, nem agresszív, könnyen nevelhető. Ennyit a dicséretekből. Szombaton Bp-n a Hungexpon kiállítás, illetve Kkfélegyházán május 21-én. Ha ráértek, akkor gyertek, ott sokféle kutyi lesz, lehet válogatni. Mi is így erősítettük meg magunkban a választást, mert "élőben" is megnéztük a leókat. :-)))) (bocsi a többiektől, minden kutyi szeretni való és fantasztikus!!!!!!!!!! :-)))) )
Az esti időpont nekünk is jobb a hosszú szőr miatt. Mi ált. 6 óra körül szoktunk kimenni az Arborétum mellé a rétre. Ha gondolod és ráérsz, akkor sétáljatok el arra valamelyik nap! :-)))
:))) elég nehéz lesz jódarabig megfelelő időpontot találni.... nyakunkon a ballagás, érettségi és egyéb finomságok, úgy július végéig. Egyébként úgy érzem, hogy maláéknál már túl meleg van ilyenkor, állhatok át az esti sétákra. Pénteken felnyaltam a lakást, hogy jó 7végém legyen, erre a kis drága tegnap délután megfürdött, és utána belehemperedett a homokba :(((((
Mi újság? Nekünk jól sikerült a tegnapi kutyis randi. Kint voltunk a csalánosiban 4 leonbergivel. Legközelebb Nektek is kéne jönni!!! (de Te dirrrekttte akkorra szervezel programot, mikor hívlak!!!!)