monjuk azt nem is ertem, hogy miert van rajta mind2 All I See verzio- mivel ez amcsi, igy mehetett volna ra kapasbol a Sims-es a sima helyere... mind1
a booklet nem hoz lazba, mert mind a sima UK kiadas, mind a DVD-s UK megvan, sot meg a digital booklet is, tehat abbol el vagyok latva egy idore asszem:-)))
feverbol igazabol mindkettonek illik meglennie, mert a duplan a Come Into My World single mix szerepel, tehat az eredeti album verzio csakis a szimpla kiadason elerheto
Nekem is amúgy van jó néhány eredeti Kylie album a polcomon, és igazatok van tényleg más ha megvan eredetiben; mert pl. én a Light Years c. albumra legalább 1 hónapot vártam, hogy meghozzák és eszméletlenül örültem neki, amikor megszereztem. De ha már itt van előttem az internet akkor miért ne szedhetném le. Majd ha egyszer jó gazdag leszek, megveszem az összeset eredetiben, mert tényleg az lenne az igazi! :P:)
Egy hónapja még volt Light Years a "hülyék"nél, ami azt jelenti, hogy nálunk is lehetett volna akár, mert ugyanazok a szállítók, meg a kiadók... Sőt, a rendszerünk is, ami kerek perec azt jelzi amióta ott vagyok, hogy a Fever lett törölve... na AKKOR MOST HONNAN A FSZOMBÓL SZEREZZEM MEG ŐKET, HA MINDENKI MÁST MOND?
Igaza van, elnézést kérünk a hosszú hallgatás miatt! De ha valamit nem kapunk meg, a kiadóhoz fordulunk információért, ők pedig váltig állítják (EMI Hungary), hogy mindkét említett Kylie-lemez rendelhető - az ő hálózatukon.
Rendeljük is, mégsem érkezik egyik sem, lassan három hónapja..., ezért utánanéztünk az interneten, mi is lehet a késés oka.
A "Fever" kétlemezes verziója ma már csak japán nyomásban, Japánból rendelhető. 2-2,5 hónap alatt tudnánk lebonyolítani az importot, az ára 8680 Ft lenne.
A kétlemezes "Light Years"-t időközben törölték a teljes nemzetközi repertoárból, nem is rendelhető egyik kinti partnerünknél sem. Ha gondolja, szívesen utánanézünk a gyűjtői hálón, de az innen beszerzett áruk meglehetősen drágák, ráadásul nem mindig vadonatúj, gyári csomagolású példányok. Igaz, ezt mindig előre közlik, 1-2 nap időt adva a mérlegelésre.
Ha megbíz minket a gyűjtői hálóról történő beszerezéssel, kérjük, ismételje meg a rendelést, de már az antikvár hálón dolgozó kollégánk, Varga Béla részére továbbítva azt, az:
antikvar@cdbt.hu
címre.
Még egyszer elnézést kérünk a számunkra is meglepő változások miatt!