Tudok még meglepetést okozni. Megjött Zoli, és előkerült két gombfocicsapat, a Lenin Úti Vasas és a Hatvani Olvasótábor. Benne ilyen sztárokkal, mint Nagy Nándor, Lévay Zoltán, Gecsey, Bacsa Tibor. Nagy küzdelemben én győztem kétszer is a Lenin útiakkal, 5:0-ra majd 5:3-ra. Spisák Joci hatot nyomott. A hatvaniaknal Jónás kettőt, plusz egy öngól, ennyire futotta. Gecsey sokat próbálkozott, de sikertelenül, Nagy Nándor gyakorlatilag végigalibizte a meccset. Kiabált is a közönség, hogy falábú hülye. Ugy tűnt, Kicsirigó edző méltósággal viseli a vereséget, de nem, alattomosan kettétörte az est sztárjának felfelé ívelő pályafutását: rálépett Spisák Jocira, aki dirib-darabra tört.
Aztán a tervek szerint folytatódott az est, előkerült a cirok a szomszédok legnagyobb örömére. A egri kocsmákban már nem volt sok kapcsolat a külvilággal, kb .3.20-ra értünk haza.
Egy életkép a végére: Lévay rejtélyes okoktól hajtva magával vitte az egri éjszakába az Áprilka mászószőnyegéből kivehető habszivacs 1-es számot (piros, kb. 40 centiméteres), majd tánc közben ezt az 1-est betette a szemüvege mögé. Nagy sikerünk volt.
Hazafele kiabaltunk torkunk szakadtabol a Dobo teren, hogy hülye egriek, egri hülyék. Elalvás előtt még rituális temetést rendeztünk Spisák Jocinak.
Köszi a Tábor Sándort, ma vizsgatanítottam, és olyan ideges voltam az elején, h amíg a gyerkőcök kipakoltak, addig én Tábor Sándor első versszakát mondogattam magamban...segített:) jó gombfocizást!
Ági, a dallammal én is bajban vagyok, az a baj, hogy ötvöztem a Dolly Rollt a Pokolgéppel (arcszeszem is csak pitralon, jegyezd meg jól, míg a föld kerek, mindig lesznek rockerek!!!), es ehhez még ugye a három óra húsz, nem lesz könnyű, de szerintem bízzunk Zoliban, ő megoldja, úgy elgitározza, hogy namég!
E világon ha csinálsz tábort
A lakóit hétszer számold
Egyszer számold hálózsákban
Egyszer meg a kiskocsmában
Egyszer mikor tengely eltört
Egyszer mikor Andris felkölt
Egyszer mikor húst nem eszik
Egyszer mikor észreveszik
Így van már hat, s a többi részek?
Olvasna, de nagyon részeg.