Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2008.05.25 0 0 8516

a fecskék visszajöttek a házunkhoz.

Villás farkukat a macska meg ne egye villásreggelire.

Felhúzza a redőnyt, rátelepszik a napomra.

imagefactory Creative Commons License 2008.05.25 0 0 8515
-...hogy mi a baj?
-semmi es minden es minden es semmi
hour Creative Commons License 2008.05.25 0 0 8514
vajjon s mikor leszön jó Budában lakásom!........
Törölt nick Creative Commons License 2008.05.20 0 0 8513

e non cso pjú bizonjó dinventáre

per sere per po terti dívertíre

la szkuza di blú dzsínsz ke fanno male

per poj finire sempre a far lamore....

Anti-pope Creative Commons License 2008.05.19 0 0 8512

GFX-101, a nagy kedvenc 417-es, azaz a "csuklós 412-es" :-) A világ nyolcadik csodája Tarjánból! :P

a4/005 Creative Commons License 2008.05.18 0 0 8511

ZRÍNYI MIKLÓS.

Született : 1620.05.01.11 óra 48 perc.Csáktornya.

Halála : 1664.11.18. 17 óra.Csáktornya közelében.

Asztrológia és kabbala összekapcsolása a legtermészetesebb prognózis módszerrel,a tranzitokkal.

A születés és az életesemény között eltelt idő napokban : 16272.216 nap.

A kabbala tanítása szerint :

16272.216 nap analóg 0.016272216 nap-al.Ez egyenlő 23 perc-el.

16272.216 nap analóg 0.16272216 nap-al.Ez egyenlő 3 óra 54 perc-el.

16272.216 nap analóg 1.6272216 nap-al.Ez egyenlő 1 nap 15 óra 3 perc-el.

16272.216 nap analóg 16.272216 nap-al.Ez egyenlő 16 nap 6 óra 32 perc-el.

Ezeknél a hatványoknál még pontosan elkészíthető a hatvány horoszkóp.

16272.216 nap analóg 162.72216 nap-al.Ez egyenlő 162 nap 17 óra 19 perc-el.

16272.216 nap analóg 1627.2216 nap-al.Ez egyenlő 1627 nap 5 óra 19 perc-el.

Ezeknél a hatványoknál már pontosan kell ismerni a születés és az életesemény perc idejét,ezért csak összevetést célszerű készíteni.

16272.216 nap a teljes tranzit napjainak a száma.

Létezik még egy hatvány,amit asztrológiai programokkal el lehet készíteni.Csak az összevetést a lassú járású bolygókkal érdemes elvégezni,elsősorban a Plútó jegy és házhelyzetére koncentrálva.

A hatvány horoszkópok kiszámítása :

I.

1620.05.01. 11 óra 48 perc + 23 perc = 1620.05.01. 12 óra 11 perc.

Mc : 14 fok 56 perc Bika.

Asc : 24 fok 34 perc Oroszlán.

II.

1620.05.01. 11 óra 48 perc + 1 nap 15 óra 3 perc = 1620.05.03. 2 óra 51 perc.

Mc : 24 fok 32 perc Nyilas.

Asc : 18 fok 11 perc Halak.

III.

1620.05.01. 11 óra 48 perc + 16 nap 6 óra 32 perc = 1620.05.17. 18 óra 20 perc.

Mc : 28 fok 35 perc Oroszlán.

Asc : 15 fok 13 perc Skorpió.

A kapott hatvány horoszkóp vizsgálata mint önálló radix és összevetése az eredeti radixal.Mindkét esetben azokat az analógiákat keressük,ami az életeseményt jelezheti.

I.

A kapott hatvány horoszkóp vizsgálata,mint önalló radix :

Vizsgálható úgy is,mintha az életesemény eredeti óra és perc idejére felállított tranzit horoszkóp lenne.

Az Mc a Vénusz félszextiljében(30.5 fok).

Az Asc a Hold trigonjában(116.2 fok).

Az Asc az Uránusz félszextiljében(30.2 fok).

Az Asc a Neptunusz félkvadrátjában(45 fok).

A kevés idő eltelte ellenére,már itt is egzakt félkvadrátot és félszextileket kaptunk.

Összevetése az eredeti radixal :

Kevés idő telt el,ezért nincs értelme.

II.

Vizsgálható úgy is,mintha az életesemény eredeti óra és perc idejére felállított tranzit horoszkóp lenne.

Az Mc az Uránusz kvinkunszk-jában.

Az Asc a Vénusz kvadrátjában.

Az Asc a Szaturnusz kvadrátjában.

Az Asc a Nap,a Hold,a Mars szextiljében.

A Hold a Mars konjukciójában.

A Hold az Uránusz szextiljében.

A Szaturnusz az Ic “közelében”.

Az Asc mindkét ura(Jupiter és a Neptunusz is) fényszögkapcsolat nélkül.

Érdekesség : Egy ikrek Merkúr az uralmi láncolat végén,a 3.ház csúcsán áll.

Mindent ural,de kapcsolatban(fényszög) nem áll velük.

A hatvány Mc-je az eredeti radix 5.házába esik.

A hatvány Asc-je az eredeti radix 8.házába esik.

Az eredeti radix Asc-je a hatvány Hold kvadrátjában.

Az eredeti radixban is jelölt Asc-Mars kvadrát itt egzaktabbá válik.

A hatvány Hold az eredeti radix Mars konjukciójában.A hatványban is szerepel.

A hatvány Hold az eredeti radix Uránusz szextiljében.A hatványban is szerepel.

III.

A 8.házában a Merkúr,a Szaturnusz,a Vénusz.

A Jupiter a 6.házban.

A Plútó a 6.házban,a Dsc “közelében”.

Az Mc a Nap kvadrátjában.

Az Mc a Mars kvadrátjában.

A Nap a Mars konjukcióában.

A Nap az Uránusz szextiljében.

A Hold a Merkúr oppozíciójában.

A Hold a Neptunusz szextiljében.

A Hold a Plútó kvinkunszk-jában.

Érdekesség : A Merkúr a 8.ház csúcsán áll.

A hatvány Asc-je az eredeti radix 4.házába esik.

A hatvány Hold az eredeti radix 4.házába esik,de egyesek tapasztalata szerint már az 5.házhoz tartozik.

A hatvány Asc az eredeti radix nap oppozíciójában.

A hatvány Asc az eredeti radix Vénusz kvinkunszk-jában.

A hatvány Asc az eredeti radix Mars oppozíciójában.

A hatvány Mc az eredeti radix Hold trigonjában.

A hatvány Mc az eredeti radix Merkúr kvadrátjában.

A hatvány Mc az eredeti radix Jupiter trigonjában.

A hatvány nap az eredeti radix Uránusz szextiljében.

A hatvány Hold az eredeti radix Nap kvinkunszk-jában.

A hatvány Hold az eredeti radix Neptunusz szextiljében.

A hatvány Hold az eredeti radix Plútó kvinkunszk-jában.

Előzmény: a4/005 (8403)
Desacre Creative Commons License 2008.05.16 0 0 8509
Menni akarok...nincs, ami nincs, de volt, és van, ami volt, és lesz, de én már nem tudom majd...
hour Creative Commons License 2008.05.13 0 0 8507
hihetetlen, hogy elfelejtettek nekem reggelit hozni!!!!!!!!!!! ááááááááááááááááááááá
a4/005 Creative Commons License 2008.05.13 0 0 8506

ZRÍNYI MIKLÓS.

Temetése : 1664.12.21.

Asztrológia és kabbala összekapcsolása a legtermészetesebb prognózis módszerrel,a tranzitokkal.

A születés és a temetés között eltelt idő : 16305 nap.

Tizedes jegyek nincsenek mivel nem tudom az órát és a percet.

Most is azt a legmagasabb hatványt választottam,amit még el lehet készíteni asztrológiai programokkal.Kizárólag a Plútó állása lesz feltüntetve az összevetésnél.Ennek oka az,hogy a “Naptól a Neptunuszig” minden ködös,valamint a számítási pontatlanság(ezen a hatványon nagy lehet).Érdekesnek találtam a temetés napjának,valamint Montecuccoli,Frangepán Katalin és Zrínyi Péter horoszkópját is – ezek összevetését Zrínyi Miklóséval.A Zrínyi családot tudatosan kiirtották.

Temetése az év legsötétebb napján,ezen a napon a legkevesebb a fény.

Mintha valamit el akarnának titkolni,nehogy fényderüljön az igazságra.

A Hold és az Uránusz konjukcióban áll(délben egzakt).Az eredeti radixban a Hold-Uránusz kvadrát van.Kvadrátos személyek,események,sokszor bevonzzák a konjukciót.Amennyiben nem baleset volt,akkor a tettes ott lehetett a szertartáson vagy képviseltette magát.

Az eredeti radix horoszkóp összevetése a hatvány horoszkóppal :

A hatvány Plútó az eredeti radix 8.házába esik.

Az eredeti radix Merkúr a hatvány Plútó szextiljében.

A Plútó(a 8.házból) itt is “rámutat” Merkúrra.

A házak levezetett jelentése az analógiák szintjén vad dolgokat jelez.

Előzmény: a4/005 (8492)
Törölt nick Creative Commons License 2008.05.11 0 0 8505

megint találkoztunk-mondja.

igen, mivelhogy követsz-mondom.

merre tartasz- kérdi

kőpitére-válaszolom.

hát elkísért, föl, de félúton elfáradtam.

iq45 Creative Commons License 2008.05.11 0 0 8504

BÚÉK! BÚÉK!! BÚÉK!!!

Köszi, hogy elolvastad!

Anti-pope Creative Commons License 2008.05.10 0 0 8502
Fú, ma mailezgettem egy tökjót! :-) És annyira előjött a február 12-e. A konzert, a hangulat, a zene... A Layla :-) Meg az az esti 3-as metró... Wilivel a dumaduma... utána a Róbert Károly körútra kirohanós 03-58-as garázsmenetes hazamenős dolog... És basszus, már ez is retronak számít! Nemááár....
vlak Creative Commons License 2008.05.08 0 0 8501

Szarvasmarha Reptetés Kedvező Áron !

Tehenenként 1450.- Ft + Áfa / perc (5 €), tíz fő marha felett 5% engedmény!

Szerezzen életreszóló élményt jószágainak!

Kérésre házhoz megyünk!

Hivja még ma a 345345j3453hbsdfsdj454353-et (bolygóközi hívásdij) !

Desacre Creative Commons License 2008.05.07 0 0 8500
'Az, hogy szeretnek, még nem jogosít fel arra, hogy jelen legyél.'
'Az nem baj, ha a fejed után mész, feltéve, hogy gondolkozol is mellé.'
'Ha a megérzés nem segít, hidegen elemezni kell, és ugyanilyen hidegen dönteni...a valódi érzések ráérnek később, láthatatlanul felszínre törni...'
Ez elég értelmetlen, azt hiszem...remélem...
iq45 Creative Commons License 2008.05.07 0 0 8499

Tartalék vészfék.

Köszi, hogy elolvastad!

Anti-pope Creative Commons License 2008.05.07 0 0 8498

Az óra első felében már elkezdtem kicsit aggódni, hiszen semmi csúnyabeszéd és egy darab "pro primo" se volt... De aztán a dolog gyökeresen megváltozott :D :

"szukcesszív approximáció matematikai megközelítése: nincsen csúnya nő!"

"Ez tiszta Móricka, mindenről ugyanaz jut az eszébe"

(a következők a légy elektronmikroszkópikus vizsgálatára vonatkoznak)

"Ez nem acél, ezzel finoman kell bánni, szépen szívjuk le, de felrobbant az a légy!"

"Jézusmária! Ez még él?! Aztán meg elkezdett bólogatni. Anyád!"

"A légy elektromosan baromira nem vezető"

"Az intézetbe ellátogató hallgatókat baromira nem érdekli az ötvözetek mikroszkópikus vizsgálata, inkább a légy seggén a pörsenés"

"Tudják, hogy mennyi idő volt a légy mikroszkópi vizsgálata? Három nap. Nem, megnéztük 10 perc alatt, azért volt sok idő, mert felrobbant, aztán nem győztem takarítani az eszközt"

:-))

rosie Creative Commons License 2008.05.07 0 0 8497
A brokkoli zacskójára az volt írva: másodvetésben eredményes. Nemnagyon értek hozzá, csak gondolom, ez azt jelenti: amikor már kijött az első zöldség az ágyból. Namármost: nálunk se zöldbab, se borsó (max. a falra hányva). Másodvetés ideje, ennek okán, mélyértelmű meghányást és -vetést föltételez. (Próbáltam már rátukmálni szomszédasszonyomra a brokit, de aszmonta, neki elég a saját, beállt zöldsége. ;o) )
Előzmény: jégkirálynő (8489)
Anti-pope Creative Commons License 2008.05.06 0 0 8496

csak vigyázni kell a megfelelő összetételre és a hűtési sebességre. Nem lenne szerencsés, ha a rest-ausztenit csinálná a "fesztivált" :-))

ek. ma a beavonalon és pont a Beán összefutottam a Gyurival. Jó volt, csak sajnos megint retro!!! (...) nah, megyek inkább későesti 86-osozni, meg faluba, ott az éjjelnappali (a Raktár utcait már meguntam)

Előzmény: iq45 (8495)
iq45 Creative Commons License 2008.05.06 0 0 8495

Apropó, martensit!

Csőgyártás magasiskolája: fogsz egy lyukat és körbeöntöd acéllal.

Köszi, hogy elolvastad!

Előzmény: Anti-pope (8484)
Desacre Creative Commons License 2008.05.05 0 0 8494
'Ha kétélű fegyvert használsz valaki ellen, magad is megvághatod vele. De ha kétélű fegyverrel akarsz segíteni valakinek, ne feledd, őt is megsebesítheted!"
Törölt nick Creative Commons License 2008.05.05 0 0 8493

ez lesz a kedvencem. Szeretem a morzsákat. Nem mindig jut egész kilós kenyér.

a4/005 Creative Commons License 2008.05.05 0 0 8492

ZRÍNYI MIKLÓS.

Előző számításomat pontosítanám :

Amennyiben a születés és a halál,óra és perc adatai pontosak akkor : 16272.216 nap.

Elnézést.Aki valóban érti a módszert az tudja,hogy ez a kb.2 napos eltérés miért nem fontos(nem okoz számítási hibát) az első hatványnál.

Most egy olyan hatványt választottam,ahol ez fontos.Bármennyire is pontos(remélem) a számítás,önálló hatvány horoszkópot nem tudunk készíteni.Kizárólag a lassú járású bolygók vehetők figyelembe.Ezeket célszerű összevetni az eredeti radixal.A többi bolygó és a tengelyek pozícióinál durva eltérés is lehet.Ezeket töröltem.Ez a legmagasabb hatvány amit el tudunk készíteni a jelenlegi asztrológiai programokkal(ismereteim szerint).A hatványt nem árulom el.Aki valóban érti a módszert,az tudja,hogy melyik az.A legutolsó.

Az eredeti radix horoszkóp összevetése a hatvány horoszkóppal :

A halál körülményeit jelző analógiákat keresünk,ami elsősorban Plútó és Neptunusz jellegű.A Neptunusz a körülményeket ködbe burkolja.Ilyenkor kereshetünk olyan pontokat ,ahova kapcsolodik.De még itt is,így is ködösíteni fog.Reménytelen.A választ csak Plútó,illetve az a szellemiség tudja aki mögötte-felette van.

Összevetés :

Csak a Plútó fényszögkapcsolatait érdemes vizsgálni,a többit felesleges.

A hatvány Plútó az eredeti radix 8.házába esik.

Az előző írásomban az öngyilkosságot kizártam.Most is.

A “beáldozás” valószínűbb analógia.A 8.háznál az embert megérinti a halál témája.Vagy önként választ egy analógiát amit tudatosan megél,vagy a sors jelöl ki egyet-általában a rosszabbikat.

Az eredeti radix Nap a hatvány Plútó félkvadrátjában.

Az eredeti radixban a Nap a 12.ház(titkos ellenségek,ez a bécsi udvar) második ura,a 10.házban áll,Plútó konjukciójában.

Az eredeti radix Hold a hatvány Plútó félszextiljében.

Az eredeti radixban a Hold a 12.ház(a török,a Hold mint szimbólum a zászlójukon)első ura.

Az eredeti radix Merkúr a hatvány Plútó szextiljében.

A Merkúr az uralmi láncolat végén,mindent ő “vezényelt le”.

Erre a Plútó egy halvány szextilel,de rá mutat.

Az eredeti radix Uránusz a hatvány Plútó trigonjában.

Az eredeti radixban az Uránusz a 6.ház(szolgáló) első ura,a 12 házban.A házak levezetett jelentése szerint lehetséges egy olyan analógia,hogy a szolgálónak(a vadász) köze van a történtekhez.Ez a 12.házas Uránusz kvadrátban áll,a Hold(vadkan) és a Jupiter(igazság) konjukciójával.Egy lehetséges analógia az is,hogy Póka csak kitalálta a történteket.Természetesen a “véletlen baleset a vadkannal” is belefér az analógiába(közvetlen szemtanú nincs).

Az eredeti radix Plútó a hatvány Plútó félkvadrátjában(0.0 fok).

A beáldozás(8.házban a hatvány Plútó) a vasvári béke érdekében(10.házban az eredeti radix Plútó-bak jelleg).Nem maradt volna nyugton,ebben biztos vagyok.

A Nap-Hold-Merkúr-Uránusz-Plútó analógiákra a hatvány Plútó egyértelműen rá mutat.A levezetéseket,uralmi láncolatokatkat nem vízsgálnám.Tisztán csak a bolygók analógiáit.

Érdekesség : Az eredeti radixban,a házak levezetett jelentése szerint a 10.ház(benne a Plútó),a 3.ház 8.háza.Testvérét,Zrínyi Pétert kivégezték.Ezt már nyíltan vállalták.

A halál hivatalos oka természetesen a “véletlen baleset”.

Egy képzeletbeli horoszkóp elemzése történt.Nem vehető komolyan.

Amire(akikre) Plútó egyértelműen rá mutat,azt komolyan venném.

Előzmény: a4/005 (8485)
Anti-pope Creative Commons License 2008.05.03 0 0 8491
Hát, ez is megtörtént... A Kunság Volán emeletes buszával mentem, jó kis út volt. A vezető mondta a megállókat(!), ilyet még távolságin nem pipáltam. De...ez most hogy is jön ide?! nem is erről akartam... Naszóval, 14-essel kezdtem, jobb, ha rögtön letudom P-telepet. Már egy ismerős hölgyet láttam is a megállóban, de szerencsére szerintem ő nem ismert meg (én is csak valószínűsítem hogy ő volt). Buszra várva elhúzott szembe egy baromi ronda hosszú üvegkalitka, 63-as volt rajta...ezt még sosem láttam. Aztán jött végre az egyik kedvenc buszom, a zöld IK435, amin orosz felirat van. Leszálltam a Telepen, elkezdtem a megszokott úton sétálni, ahogy legutoljára 2000-ben. Már a Gödörnél változás állt be, átfestették, átnevezték. A megszokott kerítések is újak már, T-ék házán már végre van vakolat. De aztán, ami jött! Az én GÖRÖNGYÖS UTAM!!! Ahol én vezettem mindig a kocsit apám öléből... Leaszfaltozták! Ott építettünk még anno "csatornát", "bányásztuk" a köveket... Tyhe! A házig már nem mertem elmenni, de láttam, hogy az üres telket, a hullámdombjaimat beépítették! Oda mentem ki mindig a kutyákkal, ott szedtünk fenyőágakat... Ezután fordenc, hiszen 10:20-kor indul Zagyvarónáról a zöldtillancs visznya. P-teleptől az első megálló a város felé a temető, láttam, hogy épp egy temetés zajlik... (...) ... Betolta elég gyorsan, szintén Főtér, vártam a 63-ast. Első busz, ami jött, egy 7-es. Micsodaaa?! HETES?! Itt?! Dehát... annak a könyvtár felé kellene mennie!!! Japersze, építik az elkerülőt, megbolydult minden. Lefele meg elment a sárga Volvo 46-osként, pár percre rá jött a 63-asom, sárga Volvo volt! Ez hogy lehet?! Hiszen van egy kék meg egy sárga...és kész. Már kettő van a sárgából?! Már az is fura, hogy szólót küldenek a 63-as vonalra. Na, a camping... A strand tisztára kihalt, kiderült, hogy újabban már csak júniusban nyit ki. A Besztercén meg felhúztak egy Spar-t arra a tökjó üres placcra, ahol mindig az Icuka busza állt... Vissza szintén (az egyik) sárga Volvo, láttam jönni egy 27A-t... MIAHALÁL?! Huszonhét-A?! Ez meg mi az istennyila??? Azt már tudtam, hogy van újabban 25A, 75, 75A....de hogy huszonhét! Következett a 11B. A Losonci utat is teljesen megbolygatták, lámpák, körforgalmak mindenhol... Ez már nem AZ a város! Eszembe is jutott a Sting Engilschman-je...
Előzmény: Anti-pope (8490)
Anti-pope Creative Commons License 2008.05.02 0 0 8490

7:15-kor abba a városba, ahonnan a JOX-ok "szakadtak". Kishazánk egynéhány kormos, nem szép bányavárosának egyike, de ettől függetlenül számomra jó hely. Szeretnék menni (olyan helyre is megyek, ahol 2000-ben voltam utoljára és rólam nevezték el :D... nameg a Camping telepi 6, 36, 46, 63-as végállomás... mind-mind nosztalgikus), de mégis ilyenkor rossz érzés fog el, mert ott már semmi sem olyan, mint 2005-ben

jégkirálynő Creative Commons License 2008.05.01 0 0 8489
brokkoliFUN vagyok:)
ps: hétfőn postázom a Q-t
Előzmény: rosie (8488)
rosie Creative Commons License 2008.05.01 0 0 8488
Vettem egy zacskó spenótot (istenkém, sóskát akartam, de nálam az effélékbe csúszhatnak hibák), akciós volt mindkettő - nemakcióst én hazahozni se merek: "tudom, megérte/kár lett volna otthagyni"-k ellenébe'...
De... vettem brokkolit is! 50 forintért (leértéleve). 1 kínai ételt ettem eddig életemben, de azt soxor: telivan - télen-nyáron- ropogós brokkolival! Vagy Sanghájban is iglóznak, vagy a brokkoli ilyen, oszt kész! Hitvesemet, minden esetre, új kihívások elé állítottam! ;o)))
Anti-pope Creative Commons License 2008.04.30 0 0 8487
Tiszta szerencse, hogy végülis a kamerával volt elfoglalva! Neeem, tuti nem következtette ki, hogy mire érthettem, meg szerintem nem is figyelte... De észrevett, és ő először, nem én :-)  De ha tudná azt, ami meg se fordult a fejében... Vártan, de mégis váratlanul történt... ez benne a legnagyobb poén! De jót vidultam ezen az eseten :-)
Anti-pope Creative Commons License 2008.04.29 0 0 8486
Ilyet még nem tapasztaltam... Hogy lehet, hogy egy (jó, másfél :P) zene teljesen megnyugtat?! Csinálom a napi teendőket, de lélekben már a jövő héten vagyok, az annyira kérdőjeles minden szempontból nézve. De elindítom a Moszkvát... és teljesen feltöltődöm, felpörget, elvon... :D Az a hangsúly, ahogy a refrén megy... valahogy olyan melegség tölt el, meg bevillan egy kép a biztonságról... namindegy, ennek a "balladának" a lélektani voltát csak én értem. :-))
a4/005 Creative Commons License 2008.04.28 0 0 8485

ZRÍNYI MIKLÓS.

A kapott hatvány horoszkóp vizsgálata mint önálló radix és összevetése az eredeti radixal.Mindkét esetben azokat az analógiákat keressük,ami az életeseményt jelezheti.Tekintettel arra,hogy ez egy kitalált horoszkóp,most csak egy hatványt vizsgálunk.

A születés és az életesemény között eltelt idő : 44 év 6 hónap 17 nap.

Átszámítása napokra : (44 * 365.2425) + (6 /12 * 365.2425) + 17 = 16270.29125

A születés és az életesemény között eltelt idő napokban : 16270.29125 nap.

Amennyiben a születés és a halál,óra és perc adatai pontosak akkor : 16270.50791 nap.A legelső hatványon az első négy tizedes jegy(0.1627) is elegendő,a percnyi pontosságú hatvány horoszkóp felállításához.Aki tudja miért,az érti a módszert.A 365.2425 szorzó a szőkőévek miatt használatos(átlagszám).A valódi szoláris nap ingadozását nem kell és nem is tudom bevonni a számításba.

A kabbala tanítása szerint :

16270.29125 nap analóg 0.1627029125 nap-al.Ez egyenlő 3 óra 54 perc-el.

(Három tizedes jegyet használva(0.162 * 24 óra) 3 óra 53 perc 17 másodperc))

A hatvány horoszkóp kiszámítása :

1620.05.01 11 óra 48 perc + 3 óra 54 perc = 1620.05.01. 15 óra 42 perc.

Mc : 4 fok 55 perc Rák.

Asc : 4 fok 1 perc Mérleg.

Minden hatvány horoszkópnál a születés helye azonos az eredeti radixéval.

Ami rögtön feltűnik az a 8.ház telítettsége.Benne áll a Hold,Jupiter,Nap,Plútó,Mars – az összes bika jelében(stellium).A ház ura a Vénusz(bika jelleg).A 8.ház egyik analógiája a halál.A bika nem arról híres,hogy keresi a halált. Élni szeret.A halál keresi meg őt.Az eredeti radix Hold a kosban áll(a hatványban jelet váltott és átlépett a bikába).A kos Hold nagyon tudja élvezni az életet.Ráadásul ez a Hold már távolabb van az Uránusz kvadrátjától(6 fokra).Ami “gyengítheti” az a félkvadrát a Vénusztól(0.2 fok).Az eredeti radixban lévő,Vénusz konjukció Szaturnusz kapcsolatot távolinak tartom(4.9 foknyira az egzakt-tól)),a halálkeresés vagy a halálvágy jelzéséhez.Az eredeti radixban a Neptunusz a 3.házban(gondolkodás,írás)áll.Esetleg ha ezt az analógiát éli meg jobban(ebben az időpontban),akkor elkerülhető lett volna az ismert végkifejlet.Van itt egy érdekesnek ugyan nem mondható,de valamire hasonlító alakzat.Csak a tengelyek alkotják,az igazinál a bolygók.Az életesemény körülményeit(a halál valódi okát) ködössé,bizonytalanná teszi az Asc “közelében” lévő Neptunusz.

Három verzió is ismeretes :

- Véletlen baleset a vadkannal.

- Álcázott öngyilkosság a vadkannal.

- Bécs általi merénylet áldozata.

A tengelyeknek nincs fényszögkapcsolatuk.Van egy gyenge Asc másfélkvadrát Mars(136 fok) és egy Mc félkvadrát Mars(46.9 fok).Amennyiben egzaktá teszem,akkor kb.7 percel kevesebb a születési idő(11 óra 41 perc).Ezzel jelezve lenne a Marsikus életvég(Ic ura),3.ház társ ura(gondolkodás - pillanatnyi zavar a koncentrálásban).De nem teszem egzaktá mert ez egy kitalált horoszkóp.Mostantól a fantáziám fog működni.Ha minden ködös akkor a Neptunuszt vizsgálnám.Uralma alatt bolygó nem áll.Az eredeti radixban az 5.-8.házak első ura.A hatványban a 3.ház első ura,5.ház(vadászat) második ura,6.ház(baleset) első ura.Két fényszögkapcsolata van,kvinkunszk Nap és kvinkunszk Plútó(mindkettő 8.házas).Az eredeti radixban a Nap a 12.ház második ura,a Plútó az Ic ura,3.ház második ura.Itt befejezném,mert kezd valamiféle “matematika levezetés” felé haladni a halál okának meghatározása.Az asztrológia csak az analógiákat jelzi.A Neptunusz és a Plútó analógiáit érzem az életeseménynél.A levezetésektől,az uralmi láncolatoktól itt óvnék mindenkit.

A hatvány Dsc-je az eredeti radix 5.házába(vadászat),a bak jelébe esik.

Más,az életeseményt jelző tengely vagy bolygókapcsolat(kevés idő eltelte miatt nem is lehet) nincs.Kivétel ha a születés idejét 11 óra 41 percre teszem.Ekkor a hatványnál leírt fényszögkapcsolat jön létre.De nem teszem mert ez egy kitalált horoszkóp.

A “véletlen” baleset a vadkannal : Lehetséges.

Az álcázott öngyilkosság a vadkannal : Kiemelt bika jelleggel(oroszlán Asc-bika Nap,Mars,Jupiter,Plútó) és egy kos holddal kizárt.

Bécs általi merénylet áldozata : A hatalom(Plútó) senkit nem kímél.A bécsi udvar(Nap) félt tőle.A vasvári béke fontosabb volt.

Megérzésem szerint beáldozták.Körülmények nem ismertek.

Lehetséges még,hogy megrendezte a saját halálát(ikrek Merkúr,3.házas Neptunusz),mert a bika nagyon szeret élni.Az öngyilkosság kizárható.

Megjegyzés : Egy képzeletbeli radix horoszkópon lett bemutatva a hatvány horoszkóp kiszámítása.A matematikai levezetést igen,a horoszkóp elemzését,abból következtetések levonását nem érdemes komolyan venni.

Előzmény: a4/005 (8403)
Anti-pope Creative Commons License 2008.04.23 0 0 8484

Kitalálja-e vajon valaki, hogy kitől idézek?! :D

"Áhh, rosszat választottam b*sszameg, ez tudja a megoldást!"

"Vasrúdban alig van anyag, baromi nagy luft az egész, és azt mondják, hogy egy tömör anyag! Anyád!"

"Csak a kezemet figyeljék, úgyis csalok!"

" 'nicht beszaren!' ahogy a művelt latin mondja, akinek német anyja volt"

"Ez hülyeség! Hogy a jó f*szba képződne itt martensit?!"

Jóóóóóóó előadás volt, fel is dobódtam rendesen :-))

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!