Akkor Önnek kínai artista majma sem volt, amelyet egy kis kulccsal kellett felhúzni és akkor pörgött a korláton?
Ha az átállítás arról szól, hogy lefeküdjön velem, akkor biztosan. Elvégre ezek a jedik nőtlenségi fogadalmat tettek, tehát a sex a sötét oldal. A hatalomvágy meg csak ezután jön, mivel minden férfi imperátor akar lenni egy jó kefélés után. Ez történt Anakin Skywalkerrel is, csak nem volt eléggé kiemelve a filmben ez a vonulat.
Nem tudom. Hányat vett listára?
Egyébként minapp hallottam, hogy a század elején arzénnal mumifikáltak és egész jó svádájú múmiák keletkeztek. Ön szeretné, ha tartósítanák az utókor ínyenc múmiavadászai számára?
Sok villódzó játékot nem gyártottak gyerekkoromban, de egyszer kaptam egy kis géppisztolyt, amiben tűzkő volt, és így be lehetett gyújtani vele a gázt.
Képes lenne csáberejével átállítani egy jedit a Sötét Oldalra?
Á, az nem úgy volt. Csak a fénykardját próbáltam kölcsönkérni.
Önnek voltak gyerekkorában olyan kis ügyes villódzó műanyag játékai, rekedt hanggal és mindig letörő, funkciótlan kiálló részekkel?
Ennél van rosszabb is: amikor az M1-en egy Pünkösd nevű szocializációs ünnepen a Dupla Kávé nevű (MC Haver fémjelezte duó) együttes tizenötéves táncoslolitákkal tarkítva kemény másfél órát kap főműsoridőben. Csak az vigasztal, hogy ők legalább vannak annyira magyar valóság, hogy ne vehessenek miniállamot, csak balatoni nyaralót. Bár mellékesen azt se érdemelnék meg.
Egyébként Ön is kezdi? Miután eltulajdonították tőlem a szekszlíra kizárólagosságát, és a mustos hónaljszőr metaforáját, maga a téziseimet lopkodja. Tudja, még az sem érdekel, ha Gai-luront hurcolja jobbik végénél fogva, maga téziseltulajdonító imposztor!
Nem. Önnek viszont az imént villant ki az Adios feliratú fehér zoknija.
Kérem, küldje a telefonhoz Gai-luront, magát, őt. Klónokkal nem szocializálódom, mert mostanában állítólag támadnak, és féltem a szalmakalapomat - másrészt kellemetlen dolog közös medencében ázni velük, mert klónos lesz tőlük a víz, és az csípi a nyálkahártyámat.
...Na jó, uccsót:
Két szőke nő megy a sivatagban. Azt mondja az egyik:
- Te, én olyan hülye vagyok, hogy az valami elképesztő!
(Politikailag nem kifejezetten korrekt, de szerintem ennek ellenére nagyon jó vicc.)
Oh, ha csak felsóhajtanának! De ezek a burzsuj hernyók meg is zenésítik különböző mollokban, és világoskékre keresik magukat rajta Balázs Pali nickkel.
Ezt a "az egész popszakma a szánalmon alapul" tézist amúgy szerintem az egyik diákszigetes szabadegyetemi előadásom alkalmával éppen tőlem hallotta! Egyik kezemben a grátisz honlapunkat tartottam a kezdőlapjánál fogva mementóul, a másikban meg Gai-luront. (Őt speciel nem a kezdőlapjánál fogva, de mementóul.) Idén is jöjjön. Előadásom címe előreláthatólag "A pingvineket elgáncsolják, ugye?" lesz, de még egyeztetek a Sanzonbizottsággal és a CIA-vel.
Jelentéktelen keresztkérdés: vonzódik Ön a tornacipőkhöz?
Ez így van, viszont a popsztárok fel-felsóhajtanak: " Mit kezdjek a végzetemmel?" És emiatt egy csomó ember el kezdi őket sajnálni és megveszik a CD-ket. Ön tudta, hogy az egész popipar a szánalmon alapul?