Meghallgattam a hangokat :D
Hát mintmondjak Fasza!
Azér nemhallottam tegnap amikor nyomta dog mer tejjesen levolt véve a soundban a rádió hang :/
Teljesen jó a hangerő ha maxon van a rádió!
feelingben tuti nem:)
amíg olyan embereink vannak, mint Storm, DOG vagy Petiqe, nem tudják mit vesztenek, mikor nem hallják, mi megy a side channelen:) (mondjuk DOG-ot azért biztos ízlelgetik néha hent közben a globalon:) )
bár egy HUN tuti heveny életfilm-lepergést kapna a sok szófosástól, ha egy komplett ctf-et kéne végigvinnie az east oldalon:> csodálkoztam is, mikor coop-ban összeverődtünk és nagy volt a csend a [HUN] jelzéssel ellátott bakák felől, először azt hittem, meg vannak illetődve, hogy a ZSÍRosokkal azonos oldalon harcolhatnak:)
aztán rájöttem, hogy a feelinget náluk a radio menü adja:) most már végre nálunk is hozzátesz valamennyit a hangulathoz:)
megcsináljuk mi nekik, Lajos majd moderátorkodik és szellemileg emanálva kis ZSÍRos életfilozófiákat is elrejt az érkező levelekben, amik tudat alatt beépülve az olvasóba, szépen lassan elZSÍRosítják az agysejtjeit.:)
Blondy-mar a jovot is a hasznukra akarja forditani...:)
Mielott meg annyira eroltetned azt a ficsort, nem kellene kicsit tobb idot forditani a nyelvtanra? :))
Bameg, ide valami frappansat akartam irni, de azert ugy gondolom /remelem helyesen/, hogy a smile-t csak veletlenul hagytad le az ominozus beszolasod utan ugye? :)
Egyebkentismarmegszoktuktoled.
Javaslom a HUN-oknak az americas army-s hangok használatát. Mint ős AA-s mondhatom, hogy nagyon hasznos és csökkenti a káoszt a rádio csatornán. Tudjátok: "Csak a lényeget ,de azt nagyon!" Az angol nyelv alkalmasabb a rövid jelentésekre. Fogjuk meg ezt a dolgot is a praktikusság szempontjából és forditsuk eme fjucsört a hasznunkra. Feladat: Minden HUN letölti az AA-s verziot az alábbi honlaprol. Határidő: 2003.01.02
Utánna tartunk egy rövid eligazitást a használatárol és egy kis tréninget is. Vesszenek a ZSIROS-sok. Valaki csináljon nekünk egy levelező listát , mert 2003-ra tele vagyok ötletekkel. Shakalinra több kidolgozott stratégiám is van már. Pálya elején bemondjuk, hogy 3-as, mint a röbbiben és mindenki tudja mi a dolga. :) Egy jol szervezett maroknyi HUN felér tengernyi kis ramboval ezt ne feledjétek.
Mail úgy áll hogy az összes tgnapi mailom elveszett (karaj prímposta) ma jött kettő ebből arra következtetek hogy most jó.
Ha nemtúl nagy akkor küld átt.