s.k.: varom
BreZol: Koszonom, hogy ilyen egyutterzo vagy velem es nem akarsz a szivfajdalmambol uzletet csinalni (mint egyesek, ugye Tonex :)))). Epp eleg baj, hogy nem latom. :(((
Messzirol jelentkeztem be! :) Mellesleg egyaltalan nem nyaralok, hanem okosodok. Bocsi: okositani probalnak. De mar holnap megyek haza. Mi ez az Amstel ize, mar megint mirol maradok le???
s.k.: hol az e-mailem?!
Na...most már nem tűrhetem, hogy sértegessék házam táját!:-)
Előszőr is nem vagyok Tonex vagyis saját magam második nickje.
Másodszor meg nem mondtam, hogy kopaszfaszrajongó lennék.Bár nem tagadom, hogy tetszik. De a haj nem minden! Nyilván nem külső alapján ítélem meg az embereket! csak ennyi!
MCsing: SB-n nem voltam. Nem taliztam vele..tudod, a kémmel:-(
Hali mindenkinek! Megsem szabadultok! :) Kulhonban is Veletek vagyok. Tonex draga, mi volt az a kis beszolas (1811)? Nem jonnel velem szabira? Pedig jo lett volna..:)))
"Nagyon bíztató "zenélés" a "pályakezdőknek" minden szempontból.:)))"
Megvan a hires RunDMC koncertfelvetel :)) Azt nagyon megneznem, mikor a gitaros bebujik a cucca moge, mert elszallt a hangja :))
LEV
Nem hivtal telefonszam ugyben! En meg nem koltom el a kartyamat a hivogatasoddal :)
Oktober 11.-én Amstel Jam.Új számmal(this time/5&a1/2 steps),majd Pityesz Hobóval,Orszáczky Jackie-vel énekli a Tobacco Road-ot.(csodálatos)
Élőben,felvételről játszunk.Még hajjal!:)
A Certificado borító elkészült,lassan megy a "gyártásba".A CD-n lesznek még próbahelyen felvett+régi koncert felvételek,konferálások(csodás ez is) (ha VA beleegyezne,miért ne tenné?)Nagyon bíztató "zenélés" a "pályakezdőknek" minden szempontból.:)))
Vele? :)
Amúgy meg csak meló van, de az nagyon..
7végén láttam egy kopasz fejet, de nem esküszöm meg rá, hogy az a Matyi volt! Pedig nagyon nyújtottam a nyakamat! :)
BreZol: mi van Veled? Harag? :)