Kanadaban van a meccs,nem San Joseban.San Jose utotte ki a Kings az elozoben,nem erdemtelenul.Elso kinti hoki elmenyem,amikor San Joseban laktunk es kimentem egy Sharks meccsre.Kar,h zoldek,de kedvelem oket.2-1!!Vagod az amerikai sportokat,emlekszem amikor megismerted a Padres stadionjat is.
Megragtam magamban ezt a kieses dolgot, es a magam nem annyira veermes MTK szurkolo modjan arra jutottam, hogy penzszagi valoszinuleg nem is zsido szarmazasu...;)
Felre teeve a huje viccet...nalam igazabol akkor szakadt el a maradek cerna, amikor beindult a fogadogyar...tudom, nem nyert bizonyitast, es konyyen palcat torunk ennek a posvanynak barmely szereploje felett, de sztem kemenyen bundaztak a fijjug, es ez egyreszt szurkolokent elfogadhatatlan, masreszt tokeletesen kozombosse tett a jovot illetoleg...imigyen en a csapatot nem nagyon sajnalom, titeket, igazi megszallott szurkolokat viszont igen...
Kéne egy kis gerinc is ahhoz, hogy ilyen - szinte magyarázhatatlan - helyzetben is kiálljon a vezetőség és a vénember mellett, amit mindig, CSAK GYŐZELMEK után tett meg.
Csak az a baj, hogy ez az a helyzet, amit nem lehet megmagyarázni.
Próbálja meg azt akár egy végtelenségig elvakult szurkoló, vagy egy a "vezetőség ajnározásában érdekelt megmondóember"....azok alapján ahogy Kvatro a fórumban reagál, nem tudnám megmondani ő melyik a kettő közül
A legszebb konspiráció elméletek közé tartozik ez az elmélet is:
Várszegi már jópár évvel ezelőtt fúziót akart az Újpesttel, de akkor még erős ellenállásba ütközött.
Ekkor még az átlag nézőszám is 3000+ volt, most alíg több 300-nál - ráadásul ha azok után nincs érdemi
tiltakozás, amit idén megcsinált a csapattal - és a csapat a szurkolókkal, akkor nincs miről beszélni.
És miért is lenne jó ez Várszeginek? A fúzió után egy olyan csapat tulajdonosa lenne, aminek több a szurkolóbázisa,
ezáltal a potenciálja - és mivel a stadion még véletlenül sem a Hungária krt-on lenne, felszabadulna egy korrekt telek, milliárdos értékkel a hőn áhított plázához....
Ebben az elméletben mondjuk kevésbé hiszek, de akkor sem esne le az állam, ha megvalósulna az elkövetkezendő hónapokban....
Szily nyilván olvassa a topikot, mert szinte azt foglalta össze, ami itt volt olvasható az elmúlt években.
Ezért aztán a kiesés valószinüleg számára sem volt váratlan, akik az MTK helyzetét nyomon követték jól tudták, hogy ez vár a csapatra már akkor is, amikor még sokkal jobban szerepelt.
Várszegi nem szeret szerepelni, de most azért talán megemberelhetné magát és kiállhatna a nyilvánosság elé.
De több az esély, hogy nem mond semmit, mert semmibe veszi azt a néhány megmaradt szurkolót és a csapat tagjait is.
sok ismerős szófordulat benne van, és jobb lett volna, ha ez a tavaszi mélyrepülésünk közepén jelenik meg, nem akkor, amikor már mindennek vége. Bár még most sem késő, remélem észbekapnak azok, akiknek szól.
Miért, a jelenlegi MTK VALÓBAN egy beltenyészet (és - egyre pocsékabb - játékostenyészet). és ez (is) baromi nagy baj.
A jelenlegi mentalitással, vezetéssel és motivációval ha nem is jövőre, de 1-3 éven belül biztos az nb3, de én még a jövő évi bentmaradásunkban sem bíznék, úgyis elkezdenek majd fogadni a játékosok jövőre is, és majd rájönnek az "nb2-esek" is, hogy ők is szabadulhatnak a szerződésekből egy harmadosztályba kieséssel....
Szurkolók nélkül (mert az már nincs, nulla, de nada, SEMMI!!!! 200 nézőnél több van jópár megye 2-es meccsen is) meg minek fenntartani egy klubot, csapatot?
A V/D/G hármas kicsinálta TELJESEN az MTK-t, most már nem oszt és nem szoroz egy fúzió sem...úgysincs már EMÖGÖTT az MTK mögött semmi és senki (csak 1 tucat BF-es kb, akiknek egyébként full respect!), csak a múlt, abból meg nem lehet megélni....
EZT a jelenlegi MTK-t simán hozzácsaphatják a Vasashoz, Újpesthez, akárhova - nem lenne kár érte - mert ennek semmi köze már a régihez - többet érnénk egy tiszta lappal, megye 1-ből induló újrakezdéssel, egy olyan tulaj mellett, aki nem sz@rja le magasról a csapatot, és asszisztál a halálához, egy kék-fehér kötödésű fiatal edzővel (nem nagyok az elvárások: tudja a játékosok nevét, ne aludjon át meccseket, ismerjen 1 taktikánál többet, és ne tegyen tönkre pályafutásokat egy mozdulattal)
Mondom mindezeket, MTK szurkolóként. Vagy valami olyasmi.