Ha néha nem írnál egész jókat, nem mondanám azt, hogy ez szerintem a "Fedél nélkül"-ben leközölt szösszenetek színvonalán van, vagy még azoknál is lejjebb.
Állítólag a hazaárulásozásomért:((((( Pedig azt csak általánosságban mondtam!!!! Közben kiderült,hogy a Parlamentben még az mszp is hazaárolózott!!! Szerintem ballib topictarsaimnak nem feletem meg!!!! 1 hónap akkor is túlzás!!!!:(((((
Fákra nehezedik a köd sűrűje, Kong a téli szürkeség űrje! Vízcsepp lóg le a fán, Mint öreg ember orrán. Kutya hideg van, kint didereg a hideg, Minden kemény, kő rideg. Madár fogja deret az ágon, Dőlyfös jegek úsznak le a Vágon! Az út fekete porát dér díszíti, A szél, üdvözletét szemedbe hinti.
Halovány csillag ragyog fenn, mellette a hold, Lent senki sem látja, mert minden holt!!:((( Csak csillogó csókák bicegnek lustán S néha kárognak egyet, kurtán. Jó volna most egy kukac, pőre, Csillapítná éhüket, megfagyott bőre! Kegyetlen hideg görcsöl, szorítva markát, A róka is behúzza, vacogva a farkát.
Hó hullik lustán, alul csikorog, Egy régi levél, magában forog. Miért kellett ez a sánta gebe? (Szeppencs sora) Így nem érek oda sehova se! (Mollly sora) Lassan hullik a dér a jegenyefákról (Szeppencs sora) Elgondolkodom a régi, múlt világról (Molly sora) A hideg ellenére elindult a netem!!!:)))) Egy rideg vírussal majdnem tönkretettem:((( Hideg van, de süt a nap, hírnöke a tavsznak:))))) Kutyák a parton már nagyokat szaladnak:)))))
Meleg szobában benn, gőzölög a kéj, Feldúlt ágy, s foróság a buja kép:)))) Fiatal pár dúlta fel az ágyat:)))))) Mondd mi adott nékik hozzá vágyat? (Szeppencs sora) Nem beszélve arról, hogy csörög a vekker, (Mollly sora) Forró, buja ágyad íme, elhagyni kell! (Mollly sora) De most minden ablakot kitártak, S madárcsicsergést hallottak, mit nem vártak!:))) "Pacsirta szól, indulni kell" (Molly sora) Rómeó, s Júlia énekell? (Szeppencs sora) Kíváncsi voltam, ki ismeri fel (Molly sora) "Jön a tavasz", szólt a lány, Átnézve a fiú vállán:)))) Átölelte, s visszahúzta őt, az ablakból, Vörösbort adott a fiúnak az asztalról, Aztán szépen lelökte a pamlagról (Szeppencs sora) Hogy szépet álmodjon a mámorról:))))
Kint még tovább haragszik a tél:((((( De a nap már hét előtt kél:))))) Elaludt a két ember, aludni mentek a csillagok, Korán kelt hóvirág az éjjel megfagyott:((((( Álmodban minden éjjel virítanak a rózsák:) Reggel az asztalon penészes morzsák, (Szeppencs sora) Reggelre tavasz jő, de fagy szorítja tócsát, (gyöngy sora) Tükrét az ónos cseppek szürkére mossák:((((( Éhes rigó nézegetné magát benne, Ha a víztükrön még mindig jég nem lenne:( ( Molly sora) Hátha kukac rejtőzködve lenne?:))) De nem, csak a jég szálkásodik, A nap pedig erősen fogadkozik, Véget akar vetni a télnek, A hofoltok ezért jogosan félnek!!!! Telik a böjt, Krisztus indul Indul a kálváriára (Molly sora)
A télnek még nincs csepegős orra, Pedig tellett neki hideg borra, Itt a januárban, februárban, tőle fehér lett, A vidék, mint asztal, tőle fehérlett:DDDDDD Messziről látni, már jőnek, Sándor, József, Benedek, Haj, de még nem látni velük a meleget!:) (Molly sora) Meleg lesz!!!!!, hogy hűtenéd a beledet!!:DDDDDDD
Oh, jaj, a meleg olvasztja mind a havat!!!! Jaj a Szőke Tisza viszi a házakat!! :((((( (Molly sora) S az országból nem látsz mást, csak tavat!!!:((((((((( Hófoltot csak a hegyen látni, Itt a TAVASZ!!!! már nem kell várni!!!:))) Domboldalról lecsorog a sok hó, Sarat tapos gazdag alatt a ló! A batthyányin tegnap halottat láttam:((((( Meleg volt és mégis fáztam:(((( Visszarúgott ma a hideg!!:((( S ettől mindenki csupa ideg:DDDD
Nehéz lett a szívem Molllyka miatt:(((((((((((((( Most kezdhetem előlről! Nincsen vigasz:(((DDDD