Erre az infóra várom én is Attila megerősítését, mert még 2 héttel ezelőtt tervként említette ezt nekem.
Akkor azt mondta, hogy Böszörményi Gergő úgy látja, a pénteki programba még beleférhetnek egy 40 perces koncerttel a Vujicsics együttes koncertje után.
De a héten erre rákérdeztem és semmilyen választ nem kaptam Attilától.
Eddig azért nem írtam ki a Fesztivál programját, mert az INVOCATIO koncerttel együtt akartam hírül adni, de mivel nem kaptam választ, úgy gondoltam, más érdekes programok miatt már fölteszem a teljes RZF programot, hogy mindenki ezekhez igazítva tudja ütemezni a saját programjait.
Szóval, fogalmam sincs........
Én még bízom benne, hogy felléphetnek, nagyon jó lenne! Decemberben játszottak legutóbb :o(
Mintha olyanra emlékeznék, hogy a Bakáts téren is lesz INVOCATIO MUSICALIS fellépés-koncert... és mintha Attila is ezt mondta volna a NB klubtalálkozón.... és itt nem szerepel a felsoroltak között.
A VII. Református Zenei Fesztivál tervezett programja 2010. JÚNIUS 4. (PÉNTEK)
15:30 Ünnepélyes megnyitó (Bakáts tér) 16:00 LOVÁSZ IRÉN ÉS BARÁTAI (Bakáts tér) 17:30 Kerek-asztal beszélgetés (Dr. Kopp Mária) (Teológia - Ráday u. 28.) 19:00 VUJICSICS EGYÜTTES (Bakáts tér) 21:00 MÉCSES MENET - zsoltárénekléssel (Ráday utca)(gyülekezés a Bakáts téren) 21:30 KÉSŐ ESTI ZENÉS ÁHÍTAT (Kálvin téri református templom) Igét hirdet Csoma Áron ref. lelkész, km. 150 fős (diák)kórus és az INVOCATIO MUSICALIS EGYÜTTES
2010. JÚNIUS 5. (SZOMBAT)
10:00 Református intézmények találkozója (Lónyay utcai Református Gimnázium)(énektanulás, művészeti csoportok bemutatkozása) 10:00-16:00 Óvodások programja (Ráday u. 46. - Bölcsöde) 14:00 KEEP FLOYDING koncert (Bakáts tér) 16:00 TRANSYLMANIA koncert (Bakáts tér) 16:00 Kerek-asztal beszélgetés (Bogár László) (Teológia - Ráday u. 28.) 17:00 Gárdonyi Zoltán Református Együttes (Teológia - Ráday u. 28.) 18:00 Egyesített Református Kórus hangversenye (Kálvin téri református templom) 19:00 MISZTRÁL koncert (Bakáts tér) 20:30 AFTER CRYING koncert (Bakáts tér)
2010. JÚNIUS 6. (VASÁRNAP)
10:00 ÜNNEPI ZENÉS ISTENTISZTELET (Szilágyi Dezső téri református templom) Megemlékezés Trianonról – km. SOLA MUSICA RÉGIZENE EGYÜTTES (Erdély) 10:00 ÜNNEPI ZENÉS ISTENTISZTELET (Kálvin téri református templom) km. a SZATMÁRI REFORMÁTUS EGYHÁZMEGYE LELKÉSZKÓRUSA és a SZATMÁRI REFORMÁTUS GIMNÁZIUM GYERMEKKÓRUSA 16:00 Könyvbemutató és beszélgetés az Ünnepi Könyvhét keretében (Ráday utca) 16:00 VEDRES CSABA-GYERMÁN JÚLIA és a pécsi BÁRDOS KÓRUS koncertje (Bakáts téri katolikus templom) 17:00 BAKOS ÁRPÁD koncertje (Teológia - Ráday u. 28.) 18:00 ZURGÓ koncert (Teológia - Ráday u. 28.) 18:00 zenés áhítat (Kálvin téri református templom) km. SOLA MUSICA RÉGIZENE EGYÜTTES (Erdély) 19:00 Kerek-asztal beszélgetés (Dr. Bagdy Emőke) (Teológia - Ráday u. 28.)
A Live in LA dvd-vel kapcsoltban Robi az ízelítő vetítése előtt elmondta, hogy ne várjunk csodát, mert amatőr , saját felvételekből lett összerakva. De bevallom én ezt nem vettem annyira észre, mert ki vagyunk már annyira éhezve rá, hogy nem számítanak apróságok, csak a csodát akarjuk látni-hallani... és kicsit párás lett a szemüvegem Czigit látva.... Azt hiszem sok csoda vár még ránk... Robi amúgy azzal kezdte, hogy idén 30 éves a Solaris együttes, kicsit reménykedtem, hogy talán valami jubileumi koncert is bejelentésre kerül.... de sajnos nem....
A cd-t szeptemberben rakhatod a lejátszóba. És isten bizony, megéri addig türelmesnek lenni! Vagy nyolc-tíz dalt meghallgathattunk pillanatnyi állapotukban. Továbbá egy-két kocka a készülő dvd-kből: koncert, Solaris Live in LA. Akinek nagy vágya volt a Welcome to my brain, az is gazdagabb lehet majd egyenesen egy dvd-vel. És a Cabaret rajongók sem maradnak üres lejátszókkal. Látható cuccok valamikor decemberben, vagy a körül. Ezen az oldalon is hallható lesz két szám az új lemezről, szerintem rövidesen. Avagy adsz egy emíil címet...
Az új NB lemezről Robi azt írta nekem korábban, hogy érzése szerint a SOLARIS-t és a Cabaret lemezét kedvelőknek is tetszhet majd a lemez. Hát, kíváncsian várom ezt is!
Csak induljon már be végre ez a megjelenési sorozat! :o) Tűkön ülve várunk MINDENT!
"Solar is fusio" nem volt, nem van, nem is lesz. "Solar is Fusion" nevű honlap lesz majd pár hét múlva, akkor majd írom a részleteket. A zenekar neve természetesen Tompox. Az idézeted nem tőlem ered. Itt lehet elásva a kutya oka. Gyertek ma, ha tudtok.
Hopp! Már csak az a kérdés, hogy ki értett félre kit ???
Idézet a Tompox zenekar egyik tagjától...
"Sziasztok! Kovács Attilával (szólógitár) kiegészülve végre újra koncertezünk. Legelső koncert 2010. május 14. péntek, 19 óra. Sörsátor, Török Ádám és a Mini vendégeként. Műsoron Solaris számok és saját szerzemények. Itt mutatjuk be előszőr új 12 perces számunk végleges változatát is, most még vokalisták nélkül.Török Ádám ...pedig úgy néz ki, hajlik rá, hogy együtt szólózzon Tasi Ádámmal az Óz-ban. Mindenkit szeretettel várunk. Utána, 2010. május 29-én a Wigwamban, a Zorall vendégeként játszunk kb fél óra-40 percet 21 órától. Tudom, hogy furcsa a párosítás, de meg van az oka. Erről majd később. :) :) ÜDV: A SOLAR IS FUSIO CSAPATA"