Köszönjük, hogy felfedezted fórumunk reklámerejét. Kérjük, tevékenységed legalizálásáért az alábbi formon jelentkezz munkatársunknál forum.index.hu/reklamlink/
Az egynapos esküvőszervezői tanfolyam mellett a másik nagy kedvencem:
Esküvőszervezői honlap:
X. Y-né A. B. vagyok, 200x-ben magam szerveztem meg esküvőmet, amely olyan szuperül sikerült, hogy úgy döntöttem, esküvőszervezőként segítem tovább az ifjú párok életét... (Ez csak ferdítés, ne keressetek ilyet :D)
Mondom én ezt, 10 éves rendezvényszervezési tapasztalattal a hátam mögött (múlt héten lett épp 10 év :))
Esküvőszervező tanfolyam indul az Ara-bella esküvő szervező Iroda szervezésében 2009.jan.18.-án Szombathelyen!A tanfolyam vasárnaponként lesz megtartva,összesen 36 óra:4 alk.:09-18 óráig!
"akkor nem kell életedben egy napot sem dolgoznod,ha azzal foglalkozol amit szeretsz!"
jelentkezési határidő:2008.dec.19. max.tanfolyami létszám 30fő. A tanfolyam ára:bruttó:65.000ft.,mely tartalmazza a vizsga dílyát és könyvet is!Más költség nincs! Minden sikeres vizsgázó oklevelet kap,a legjobbak akár alvállakozói szerződés is köthetnek! Információk kérése:info@ara-bella.hu www.ara-bella.cellkabel.hu 0620/4806-932
A Montevideo utcában lévő Katapult étteremre gondolsz? Mert én itt dolgozom abban az irodaparkban, ahol van :) Ha egyről beszélünk akkor szólj és írok róla.
Nezegettem a hazai gyurus oldalakat, de sajnos sehol nem talalok parban titan gyűrűt, ami elfogadhato aron lenne. Valakinek nincs veletlenul otlete, hol lehetne beszerezni ilyen gyuruket. A paromnak a kezei igen kicsi (50) es igazabol az o merete a rizikos. Valaszokat elore is koszonom
Igen, köszönöm jól van a bajuszom:)) Sajnos valóban régen találkoztunk, de az általad készített anyagot büszkén mutogatom a házasulandóknak, monván, hogy : " így is lehet.."
(szia nagyfekdobos, 1001 eve nem lattalak...megvan meg a bajszod?;) )
Van két téma a tarsolyomban: romantika és humor.
A romantikát egy olasz/német pár képviseli, akik Svájcban keltek egybe és volt pár olyan szokás ami errefelé nincs. Katja és Alessandro
És itt van egy jóókis Magyar buli ahol betekinthetünk Rettegett Csaba és kedves királylánya birodalmába:) : (1-2 jelenet megzavarhatja a kedves néző nyugalmát:] ) Betti és (RETTEGETT)Csaba
Először is gratulálok! Elolvastam az előkészületeiteket, kicsit meg is ijedtem, hogy én hogy fogom túlélni ezt a sok szervezést, vásárlást. Nagyon tetszik az egész meghívó, amit csináltál, csak az a baj, hogy mi a legtöbbet postán adjuk fel, és arra nem alkalmas. Azt szeretném kérdezni, hogy hol vetted a kis gyűrűpárt, amit a meghívóra ragasztottál?
IRÁNYÁRAK: Eddy K. fehér Fátyol: 10 000 Ft (28 000 helyett) Eddy K. fehér Kesztyű: 5 000 Ft (15 000 helyett) Varratott kb. 38-40-es menyecskeruha: 8 000 Ft (22 000 helyett) Fehér bőr kényelmes, pici sarkú cipő: 5 000 Ft (16 000 helyett) +ajándék ékszer: nyaklánc+fülbevaló
Sziasztok! Minden kedves ifjú párnak,akik esküvőre készülődnek: Székszoknya/székhuzat bérlési lehetőség 250ft./db.-350ft./db.-ig,(bruttó árban,felrakással vagy anélkül)fehér színben ,nem selyem, és gyürődésmentes anyagból Organza masnival és textil dekoráció 100ft./fm.-től,,esküvői és egyéb rendezvényhelyszínek dekorálása céljából az Ara-bella esküvő Szervező Irodánál már foglalhatók 2009-es esküvőkre is!Minden megrendelőnknek 10.000ft.-os utazási utalványt adunk ajándékba! www.ara-bella.hu info@ara-bella.hu
Minden kedves párnak további jó készülődést kívánunk!
Továbbá azoknak a pároknak,akik már túl vannak a lagzin: Irodánk tevékenységi körének bővítése céljából bizományos értékesítésre átvesz menyasszonyi,menyecske,koszorúslány ruhákat szerződéssel! A ruhák 2 esküvői kiállításon január hónapban kiállításra kerülnek! info@ara-bella.hu