Heti vagy havi volt az a 15?
Mondjuk cafolta a freestart hogy bevezetnenek ilyet, asszem meg pont en linkeltem be azt a cikket ide.
Aztan persze azt mondanak amit akarnak.
Szia!
Valamit jól elnézhettél, mert most a suxxelerónál az 512/128 (otthon) 1 évre: Havi Br.12 900 Ft meg a belépési díj...
FresTart 512/128 1 évre 11900Br/hó és más semmi.
Ezt is 2004 jan 1-től kell csak fizetned.
Amit Te említettél az 384/64.( SuxiHobbi)
Ami a FreeStart szintén olcsóbb.
Suxi: belépési díj 4900Ft+10900 /hó
Freestart: 0Ft+0Ft :) + 2004-től: Br.9900Ft/hó
Gondoltam, hogy szólok időben :)
Nekem ev vegen jar le az egy evem, es ahogy nezegettem az arakat az axelerora fogok atterni.
Arban ugyanaz, es azert jobban megbizok bennuk mint a freestartban.
Nem kellenek nekem az ilyen oylan korlatozesrol szolo pletykak, meg ha cafoljak is oket.
Ja es....naigen.
A freestart szerzodeseben ala kell irnom hogy lehetoseguk van a korlatozasra.
En ilyet nem fogok alairni.
Bar azt meg nem tudom hogy az axelero szerzodeseben is van e ilyen.
Üdv!
Most elég jó kis ADSL eksön van a freestart-nál, év végéig sem belépési, sem havidíjat nem kell fizetni. Csak 2004. januártól kell, és csak havidíjat. És úgy látom ők a legolcsóbbak.
Most bárkinek, bármikor át lehet íratni 4000+fa ért a 384/64-et, 512/128-ra ami (9520 Ft+fa/hó.) Talán megéri, mert a havidíja majdnem ugyan ott van, mint amikor fél éve 384/64 kötöttem.(11238 Ft asszem)
Egy kitétel van, ilyenkor a futamidő újra kezdődik.
Szerintetek érdemes? Megéri? Mennyire okés ez az 512/128 a Freestartnál?
--------------------
Cső!
Bő hónapja koptatom a hálósztrádákat freestart adsl-lel, de szerencsére még semminemű gondom nem akadt vele. Hasít a 384, mint a kisangyal. Ez a forgalomkorlátozásos híresztelés pedig arra jó, hogy a konkurencia felé ijesszen bizonytalanokat.
Valóban ők a legolcsóbbak a monopol matávon kívül, akárki akárhogy is számol. És ha én hülye, tavasszal lépek be, fele ennyi lett volna a beugróm is, de mindegy...
Lényeg, hogy megy, nuku gond nincsen vele, de ha belegondolunk, miért is lenne?
Egy EUROWEB szuszog jótékonyan a háta mögött...
Gonoszak !!!!! Startadsl elofizeto vagyok , LENYULTAK az azonositomat , mert valaki igenyt tartott ra , MINDENNEMU fiyelmeztetes illetve ertesites nelkul egyszeruen ELVETTEK !!!!!!!!!!!!
"A Freestart honlapján található ADSL szerződési feltételekben valóban szerepel egy erre vonatkozó pont, mely szerint az átlagos internetforgalmat jelentősen túllépő ügyfelekre a figyelmeztetést követően heti 10 gigabyte-os forgalmi korlátozást vezethet be a szolgáltató"
Igazan erdekes olvasgatni, amiket irnak itt nehanyan.
Nekem FS ADSL-em van. Idaig csak 1x volt fennakadas, akkor felhivtam az ugyfelszolgalatot, ahol elmondtak, hogy valami karbantartas van, de 3.5 - 4 oran belul legkesobb menni fog.
1.5 ora mulva ment.
Azota semmi gond (honapok ota).
Az meg, hogy forgalmi korlatozast vezetne be...
ugyan mar...
nem kell mindig parazni, es nem kell mindent elhinni, amit pletykalnak.
Tutira nem vezet be ilyen korlatozast, mert sajat magat nyirna ki a piacon. Ugyesebbek ok annal.
Az arakrol pedig csak annyit, hogy ha ok nem lennenek, akkor a penzehes axelero nem lenne arversenybe kenyszeritve, es mindegyikunk dupla aron kapna netet. Ugyhogy koszonjon a freestartnak mindenki egy nagyot (azok is, akik axelero adsl-t hasznalnak).
(jah. es az "axel majd lenyomja a koltsegeket" reklamot ne nagyon higgye el senki sem, mert ugye pontosan a teljes arral dragabb, mint a freestart. ennyit az olcsosagrol, es hogy miert probal az axelero a freestart arai ala menni. nem azert, mert olyan jot akar nekunk.)
en csak annyit mondok, orulok, hogy van freestart, es orulnek ha lenne valaki a matav mellett is, aki kicsit a monopolszolgaltato orra ala dorgolne.
Mindenbe bele lehet kotni.
A korlatlan szolgaltatast ki lehet ugy magyarazni hogy csak idore vonatkozik.
"Az általános szerződési feltételeknek a jelen szerződést is érintő módosítása csak akkor válik a szerződés részévé, ha azt az Előfizető kifejezetten elfogadta, ráutaló magatartással tudomásul vette.
"
Az rautalo magatartas ha elkuldom oket valahova?:)
Ennel rautalobbat en nem fogok tenni az is biztos.
Részlet az "Előfizetői Szerződés ADSL szolgáltatásra egyéni előfizetők számára"-ból:
7.5 ...
Az általános szerződési feltételeket a Szolgáltató a hatályos jogszabályok keretei között időről-időre egyoldalúan módosíthatja, amelyet a módosítás hatálybalépését megelőzően tizenöt (15) nappal elektronikus úton , a www.freestart.hu Internet címen tesz közzé, továbbá arról az előfizetőt megfelelően értesíti. Az általános szerződési feltételeknek a jelen szerződést is érintő módosítása csak akkor válik a szerződés részévé, ha azt az Előfizető kifejezetten elfogadta, ráutaló magatartással tudomásul vette.
Magyarul ha változik az ÁSZF és erről külön nem értesítenek, akkor már felmondhatom.
Ha változik az ÁSZF és értesítenek külön, akkor úgy tudom felmondani, hogy nem csatlakozok fel a netre, és szerződést bontok.
Arra azért kíváncsi leszek, hogy lesz-e külön értesítés.
Ja, és a legjobb. AZ ÁSZF-et hiába módosítja a korlátozás irányába, mert az Egyéni szerződés szerves része a korlátlanság:
2. A szolgáltatás tartalma . Teljeskörű, korlátlan Internet hozzáférés ADSL vonalon 1 db számítógép részére.
Ebben az esetben is perelhetőek, mert korlátlanul hírdették pl. a Startadsl-t és ebben az esetben már nem áll meg a korlátlanság, így a Fogyasztóvédelemtől kaphatnak egy szép kis dádát a megtévesztés miatt.
Egyébként nem hiszem, hogy erre hajtanának, hiszen az Euroweb az anyacég, az meg ha jól tudom itthon a legnagyobb sávszélesség szolgáltató.
7.2. Az ÁSZF módosítása
A szolgáltató fenntartja a jogot, hogy jelen ÁSZF-et saját döntése alapján, a mindenkor hatályos jogszabályok keretei között, a Hírközlési Területi Hivatal jóváhagyása mellett bármikor egyoldalúan módosítsa.
Tehát a szolgáltató azt csinál amit akar, hiszen az ügyfél a szerződés aláírásával automatikusan elfogadja az ÁSZF-ben leírtakat.
Engem nem érint a dolog, csak kíváncsi vagyok, hogy tud-e erről valaki valamit, vagy esetleg az egész csak vaklárma. Nagyon szomorú lenne, ha a chellohoz hasonlóan az adsl szolgáltatók is bevezetnék a forgalmi korlátot.
http://www.hwsw.hu/perl/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic&f=9&t=000586&p=17
A HWSW fórumon, a chellos topicban olvastam, hogy állítólag a freestart heti 10 Gigabyte-os forgalmi limitet vezet be (ÁSZF módosítás). Kapott már erről valaki értesítést, vagy csak vaklárma az egész?
3. napja nem megy a di.fm kedvenc online rádió csatornám! (összes havernak megy persze). nagyon elegem van. Szerencsére szept. elején lejár az 1 év és akkor viszlát freestart!
Érdekes: az eddig tökéletesen működő broadband router-el - SMC Barricade router SMC7008 - most nem tudok csatlakozni, közvetlenül meg rögtön. Minden beállítás jónak tűnik de nem megy. Van valakinek ötlete, hogy miért?