Keresés

Részletes keresés

GarneTT Creative Commons License 2000.04.04 0 0 60
SZVSZ kénytelen-kelletlen, de Jürgen fog menni, ugyanis Zlatkonak már annyi "rajongója" van, de komolyan, kb olyanok lehetnek, mint itt a Jimmy-rajongók... fele röhög rajta, másik fele viszont hardcore-rajongó...
Na és tipp, hogy ki fogja megnyerni?
ugrifules Creative Commons License 2000.04.03 0 0 59
Azt hittem, ezt a Jona gyereket hamar kiturjak maguk kozul, ment is eleinte a szoveg, hogy nem kozejuk valo. Tenyleg fiatalabb naluk, de ugy nez ki, bejott neki ez a mindenki kishugocskaja stilus.
Szvsz Zlatko fog menni, nekem sem tetszett a vasarnapi jeloles, de ugy latszik, sok lud disznot gyoz...
Jurgenrol a tesom eleinte hatarozottan allitotta, hogy buzi, nem is nagyon csiptuk, de azota kiderult, hogy van 2 gyereke es jo fej az "oreg".
Kar hogy kettejuk kozul valakinek menni kell, en is hulyere rohogtem magamat, mikor Jurgen majd besz@rt a rohogestol, amikor Zlatko noi ruhaba oltozott :))
Előzmény: GarneTT (58)
GarneTT Creative Commons License 2000.04.03 0 0 58
Akkor én Thomasnak drukkoltam, az előbb felsorolt okok miatt, és nem bírtam felfogni, hogy miért maradt benn Zlatko. Most már értem, és így a yoooo ;) Viszont van ez a Jona, nagyon édes, meg minden, de valahogy olyan mulya, nem?
De ez most tényleg rosszul jött, Zlatko vagy Jürgen... úgy lett volna szép, ha ők maradnak a végén ketten :)
Előzmény: ugrifules (57)
ugrifules Creative Commons License 2000.04.03 0 0 57
Hu, ez kiraly, eszembe sem jutott, hogy aprilisi trefa, bar ha jol emlekszem, nem is elsejen jelentette be. Jurgen nagyon rulezik! Remelem, a nemet nezok is veszik az adast, hogy Jurgen es Zlatko csinaljak a musort. Bar a producerek szerintem erosen befolyasolni tudjak a nezoket, pl. amikor Zlatko oder Thomas volt a tet, egesz heten Zlatkot mutogattak, egyertelmu volt, hogy Thomast fogjak kiszavazni.
Manuela meg telleg huzzon a sunyiba, amikor a tortat csinalta a baratnojenek es affektalva nyavogott a kameranak, szivesen a kepebe kentem volna az egeszet :))
Előzmény: GarneTT (56)
GarneTT Creative Commons License 2000.04.03 0 0 56
ugrifules: Kiderült, hogy Jürgen az a bejelentése, hogy el akarja hagyni a házat, egy Áprilisi tréfa volt.... Szerintem királyul sikerült ;))
a Stefan Raab-féle tégla pedig még ennél is yobb volt, az meg egy karneváli tréfa akart lenni, ugyanis a beépített "ember" az egyik tyúk volt! ;D
Egy hétig ezzel őrjítette meg egész Németországot. de mindjárt kezdődik a TV-total, azt nézni fogom. Eleinte nem kamáltam egyébként a Zlatkot, de amióta kiderült, hogy ilyen művelt srác, már csak miatta nézem! A múltkor elkezdte mondani Alexnak, hogy hogyan szokott a WC-n sz*rni :)))
Manuela raus!!!! :)
ugrifules Creative Commons License 2000.04.03 0 0 55
Valaki lent emlitette, hogy lehet, hogy Zlatko a menekultsege okan ilyen hulye. Nos, szerintem o elsogeneracios nemet lehet, mert kulfoldi akcentus nelkul beszel, bar van nemi tajszolasa. Egyebkent valami szakmunkas, torok haverjai vannak, nem valoszinu, hogy Goethen nevelkedett :).
ugrifules Creative Commons License 2000.04.03 0 0 54
Oops, most ugrott be, van valami olyasmi, hogy Stefan Raabek egy teglat csempesztek a szereplok koze, lehet, hogy Jurgen az???
ugrifules Creative Commons License 2000.04.03 0 0 53
Na, ugy latom, nem csak az en kedvencem Zlatko es Jurgen. Az az igazsag, hogy ok csinalnak hangulatot az egesznek, valamelyik nap pingpongozas kozben ezt meg is beszeltek, ok is tudataban vannak. Mellesleg jo kis meglepetes volt, hogy Zlatko hiba nelkul felmondta a fovarosokat es a lakossagot a heti feladatban :)).
Meg nem jottem ra, mi lehetett Jurgen szandeka azzal, hogy bejelentette a tavozasat, a tobbiek meg nem is tudnak rola. Ha komolyan el akar menni, akkor gyorsan meg kellene tennie, mert azzal Zlatko eselyeit novelne, a kovetkezo jelolt tutira Manuelea lenne, a hisztis liba.
Jurgen uber alles!! :)
vietkong Creative Commons License 2000.04.03 0 0 52
Ugye tudjátok, hogy Zlatko még nem olvasott végig egyetlenegy könyvet sem? A múltkor fingja nem volt arról, mi az a lakásfoglalás - Jürgenék hiába magyarázták neki félórán keresztül, nem értette meg. Biztos, hogy ilyen hülye lenne? Nincs ennek a BigBrothernek valami laza forgatókönyve, ami alapján a szereplőknek viselkedniük, élniük kell a Házban? Nekem néha nagyon megjátszottnak tűnik egy-két szitu. Sajnálom, hogy Jürgen és Zlatko közül az egyiknek menni kell - a legjobb fejek ők. Talán azért nevezték őket, mert közöttük volt a legszorosabb a kapcsolat.
GarneTT Creative Commons License 2000.04.03 0 0 51
Őszintén szólva én elsősorban Zlatko hülyeségei miatt nézem :))
másodsorban is
harmadsorban pedig tényleg olyan mint egy szappanopera... igaz, azokat nem szeretem, de míg ott lehet tudni, mi lesz a köv. percben, itt soha... Azt ugyan nemtom, hogy Zlatkot direkt tették-e be, vagy se, de yo húzás volt :) kár, hogy most megint jelölték őt is, meg Jürgent is, aki szerintem a legjobb fej a bandában... Akit viszont ki kéne dobni sürgösen, az a Manuela, de most sajnos nem kapott elég szavazatot :(((
Előzmény: Vajk (48)
KingaLany Creative Commons License 2000.04.03 0 0 50
nem kovetem az esemenyeket es a nemettudasom is korlatozott. de mintha a Zlatko macedon menekult lett volna, nem? ami szerint az osszes "bunkosaga" lehet annak a kovetkezmenye, hogy meg nem ismer minden szot, nem ismeri a nemet helyzetet helyi Dzsimmik szintjen es ki tudja, otthon milyen a nemzetkozi irodalom tanitasa.

ettol fuggetlenul dobjak ki! :) sot, asszem mar ki is dobtak, nem? :)

Előzmény: GarneTT (36)
GarneTT Creative Commons License 2000.04.03 0 0 49
EZ szerintem egy másik paplanos sztori volt, itt már rendesen mozgott az a paplan, szerintem sokkal de sokkal több volt, mint idáig.
A fiúsl talán csak Neked/nekünk tünnek egyformának, németeknél ez a divat... de az tény, hogy egyik a másikat akarja túlszárnyalni "coolnak levésben"... Egyébként soxor olyan gyerekesek, hogy az már nevetséges...
Előzmény: Vajk (47)
Vajk Creative Commons License 2000.04.03 0 0 48
Szerintem mindenki az intimitast keresi a BB-ben, egyfajta intezmenyesitett kukkolas.
Nem az az erdekes, ki mirol beszel, ki mennyire ertelmes, hanem az, pl, ki hogyan zuhanyzik, ki hogyan udvarol, szoval olyan dolgok, amiket az emberek vagy egyedul szoktak csinalni, vagy szigoruan kettesben.
Vajk Creative Commons License 2000.04.03 0 0 47
A paplanos story eleg regen toertent mar, vagy egy hete, nem? Vagy csak ismetelgetnek?
Amugy a zuhanyzast is mutattak az esti oszefoglaloban.

Amit nem ertek(lehet, hogy tul beszukult vagyok?): miert nez ki minden fiu egyforman? Miert cel az, hogy nekem is legyen tetkom, nekem is legyen ezust a fulemben-orromban-nyakamban-akarhol
Ilyenek lennenek a nemet fiatalok?
Ennyire egykaptafara keszulnek ott a 17-27 ev kozottiek??

GarneTT Creative Commons License 2000.04.03 0 0 46
Én is láttam a bújálkodást a paplan alatt ;)

Ha esetleg van, aki rendszeresen nézi, és lenne kedve róla elcsevegni, az benézhetne a topicomba... Vagy felőlem mehet itt is, csak valahol menjen, feleslegesen inkább nem koptatnám az ujjaim ;)
Tehát a Big Brother club

idared Creative Commons License 2000.04.02 0 0 45
Na, mar a szexkozvetites is megvolt, paplan alatt ejjel a lanyok szobajaban, halk es lagy lihegesekkel infrakameraval. Idetlen az egesz. Es hogy milyen BUTA es MŰ embereket raktak oda be, az foleg szornyu.

Na es persze az egesz a mar emlitett DeMol Entertainment stilusban amitol az ember hanyingert kap mar. Akinek tetszi, nezze, de en kezdek felni, hogy mi jon meg ezutan. Nem sok jo, ahogy igy elnezem.

Előzmény: Stiletto (44)
Stiletto Creative Commons License 2000.03.28 0 0 44
Mondjatok mar, ebben a kellemes, konnyed manipulator programban, hogyan oldjak mega sex-kozvetiteset, mar ha lesz esetleg..?
En a helyukben az egyik ejjel asszem felgyujtanam a hazat..! Igen, asszem ez kiraly lenne! :)
vietkong Creative Commons License 2000.03.27 0 0 43
Ha nem is színészek a BB szereplői, azért nekem nagyon műbalhéknak tűnnek a veszekedésszerűségek, meg a klikkesedések. Elképesztő, hogy mennyire nyomnak egy-két szereplőt. Ott van a makedón gyerek, a Zlatko. A csapból (www.bigbrother-haus.de, itt akár élőben is kukkolhatsz) is az folyik, hogy ő mennyire bunkó, életében egy könyvet sem olvasott el, az esti összefoglalókban mindig előnytelenül mutatják be - ennek ellenére második a népszerűségi listán. Hmmm...
Egyébként ki tud arról valamit, hogy a holland BB egyik szereplője öngyilkos lett?
GarneTT Creative Commons License 2000.03.23 0 0 42
A mai részre pár perccel kezdés után kapcsoltam át, és a szőke csaj (asszem Kerstin) a pirosszemüveges gyerek ágyában aludt, és éppen kamatyoltak :) Persze még (vagy már) nem élesben, de egyszer talán megéljük hogy élőben nyomatják :)))) Stefan Raab szerint is már a fél ország arra vár, hogy mikor játszanak papás-mamást ;))
Törölt nick Creative Commons License 2000.03.23 0 0 41
En a neten szoktam nezni az elo adast.
GarneTT Creative Commons License 2000.03.23 0 0 40
igen tudom, de abba nem igazán írtak, meg aztán az a véleményekről szól, én viszont arra vagyok kíváncsi, hogy ki nézi, és itt megoszthatnánk a napi történésekről a véleményünket...
Előzmény: ugrifules (39)
ugrifules Creative Commons License 2000.03.22 0 0 39
Big brother-neked mi a velemenyed rola?

Itt megtalalod a korabbi velemenyeket, hasznald a keresot!

ugrifules Creative Commons License 2000.03.22 0 0 38
En nezem neha, de van errol mar topic, mindjart kikeresem...
Előzmény: GarneTT (36)
Gini Creative Commons License 2000.03.22 0 0 37

0-át nézem...
GarneTT Creative Commons License 2000.03.22 0 0 36
Nézi valaki ezt a műsort? aki igen, annak itt a helye :) Nektek mi a véleményetek a lakókról, kit dobnátok ki legszívesebben? Én speciel Zlatkót, azzal az okos fejével, aki zsenialitását 3 helyen is bemutatta, először amikor megkérdezték tőle, hogy ismeri-e Marius Müller Westerhagent, de ő még nem is hallott róla (Westerhagen kb olyan ismert énekes mint itt Jimmy), másodszor Shakespeare-ről kérdezték, de "a nevet ugyan hallotta már" de nem tudja, ki lehet... Ja, ja, persze, a Rómeó és Júlia, az megvan videón, de 10 perc után kikapcsoltatta a TV-t... Harmadiknak pedig kiderült, hogy nem tudja, hogy mi a különbség a heteroszexuális és a homoszexuális között, SŐT, azt se tudja, mit jelent ez a két szó :)))))))
De ahogy vettem észre, elég népszerü... még rajongói is vannak :)))) Kb olyan szintüek, mint a BSB-rajongók, de hát ezt már mexokhattuk volna a németektől....

2. kérdés, szerintetek ki marad benn?

De úgy egyébként a véleményekre is kiváncsi vagyok :) Egyáltalán nézi valaki rajtam kivül? :))

ugrifules Creative Commons License 2000.03.14 0 0 35
Nezi valaki a Big Brothert? Alakulnak a dolgok, bar egyelore olyan osztalykirandulas jellege van a dolognak. Bar mar 10 nap utan is lathato, hogy a monoton bezartsag megviseli az embert. Egy lany rogton az elejen lelepett, az elso kieso is megvolt hetvegen, de az elso lany helyett jott egy uj, szegeny, nem lesz konnyu beilleszkednie.
Mar a pasizas-csajozas is elkezdodott, ami a nemeteket ismerve nem meglepo.
Kekka Creative Commons License 2000.03.07 0 0 34
sajnos ey mr nem mi lenne, hanem mi lesz, mert persze a magyarok sem akarnak kimaradni a bulibol. valami olyasmit hallottam, hogy ay rtl klub tervezi a BB megvetelet. monmdjuk nem tudom mi lesz belole.nehez elkepzelni,hogy talalnak tiz kutluralt magyar embert. aki hajlando ilyesmire. mondjuk apenzert mindent megcsinal az ember.
Előzmény: Kirké (32)
ddani Creative Commons License 2000.03.07 0 0 33
azt se, ezt se, de azért virágozzék minden virág.
Előzmény: Kirké (32)
KIKA Creative Commons License 2000.03.06 0 0 31
Na, én meg nem értem, hogy miért nem ír senki a topicomba... nem vettem észre, hogy fut még1 azonos témában... :-)

Szóval a
Nagy Testvér - Kísérlet élő adásban
topicba bemásoltam a 3-ai Népszabi cikkét a témáról...

Kekka Creative Commons License 2000.03.06 0 0 30
maga az élet..
Előzmény: ddani (29)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!