Keresés

Részletes keresés

GarneTT Creative Commons License 2000.04.12 0 0 76
Azért én kiváncsi lennék arra, hogy ketten mit csinálnának benn...
Egyébként a TV Total a PRO7-en megy, hétfőnként, 22:15kor.

És ha yol tudom, mindjárt kezdődik az RTL-en a Stern TV, Zlatkoval.

Előzmény: vietkong (75)
vietkong Creative Commons License 2000.04.12 0 0 75
Emberek!!!
A századik napon hárman maradnak a házban, és nézői telefonok alapján dől el, ki nyeri a 250.000 márkát. Ezt olvastam valahol.
Tényleg nagy kár, hogy Zladdi kiesett, eddig az egész BB Zladdi-Jürgen show volt, most nem tudom mi lesz, a többiek olyan unalmasak, mint állat. Vasárnap óta nem láttam a műsort, ma meg akarom nézni, kíváncsi leszek, mit tudnak nyújtani Z. nélkül. Nem tudom, miért nem jelölik már a hót szürke John-Alex párost, meg a liba Manut. A jelöltek szerintem: Jürgen és Jona.
ugrifules! Tényleg tanulságos volt, amikor szó megszakadt a vasárnapi eredmény után. Valaki a meghatottságtól nem tudott szólni, valaki az örömtől/utálattól.
Még valami: valaki írja már meg, hogy mikor és hol szokot lenni a tv total!!! Kétszer láttam már, nagyon tetszett, de elfelejtettem, hol és mikor volt. Kösz.
duck Creative Commons License 2000.04.12 0 0 74
Végülis már csak 7-en vannak, ha jól számolom. Az utolsó nap úgyis ott lesznek ketten (gondolom nem kell a győztesnek két hetet egyedül lennie majd). Tehát marad 5 ember=5X2 hét azaz 14 nap az össz. 70 nap. Igy kijön a 100 nap.

Manu meg van bántódva, hogy milyenek az emberek és hogy mit csinált ő rosszul, hogy nem tetszik a fanok-nak. Tisztára mint a viszont nem szeretett szerelmesek: Miért nem szeretnek?

GarneTT Creative Commons License 2000.04.12 0 0 73
Zlatko mindenképp yol járt, kiváncsi vagyok, hogy aki nyer, annak mekkora népszerűsége lesz... mert ezt azért már nagggyon nehéz überelni.
A TVTotalban nekem is az a rész tetszett... és szerencsétlen Manu ténlyeg nagyon randán énekelt :)))) Ugyanis (aki nem látta) Raab talált az archívumban egy felvételt, ahol Manu egy hajó orrában állva a My heart IS :))) go on c. Celine dion dalt énekelte, hihetetlen hamisan.

szerintem a végén meg lesz gyorsítva a jelölés, amikor már csak 2en ill. 3an lesznek
Amikor 3an lesznek és kiesik valaki, akkkor utána automatikusan jelölve lesz a 2 benn maradt (Andrea és Jürgen szerintem -ha csak nem lesznek 1xre jelölve :) ) és egy hétre rá kiesik az utsó is.

A Zlatkora meg akik szavaztak, azok a Jürgenre is szavaztak, mondván "mindig külön utakat járnak."

Előzmény: duck (68)
ugrifules Creative Commons License 2000.04.12 0 0 72
Stern tv? Nem ugrik be...De Harald Schmidtet biztos, hogy megnezem.
Előzmény: GarneTT (71)
GarneTT Creative Commons License 2000.04.12 0 0 71
tévedtem srácok, bocs, nem ma lesz Zladdi a HS Showban, hanem pénteken.

Holnap, szerdán a Stern TV-ben lesz... hogy az hol van és mikor...passz

ugrifules Creative Commons License 2000.04.12 0 0 70
Vasarnapig nem leszek tobbet, ugyhogy leadom tippemet a kovetkezo jelolesre: John es Manu.
GarneTT Creative Commons License 2000.04.11 0 0 69
Most csak annyit, hogy SAT1- Harald Schmidt show - most lesz benne Zlatko
nézni!!! ;)
duck Creative Commons License 2000.04.11 0 0 68
Király volt a Tv Total tegnap este. A legjobb a Jürgen bejátszás volt, amiben elmondta, hogy ő Zlatkót meg a macskát jelölte. Szerintem a Zlatkó-gyerek egy félév alatt összeszedi a 250.000DM-ot különbőző show-fellépésekkel. Lehet, hogy ő járt jól. A következő jelölés szerintem a JOHN-MANUELA páros lesz. Egyébként, hogy jön ki, hogy a végére csak egy ember marad, ha csak kéthetente jön ki valaki.

Kis túlzás volt az RTLII-ön az "I cant live without you", mialatt Jürgen magábaroskadva mászkált az udvaron. Meg a nagy ölelkezés Zlatkóval a búcsúnál, miközben szinte mindenki rá szavazott.

ugrifules Creative Commons License 2000.04.10 0 0 67
Na, ma meg tudtam nezni az adast, szerencsere a tegnapi nap osszefoglaloja ment, ugyhogy nem maradtam ki semmibol. Nem tudom, Jurgen mennyire jatszott ra a dologra, de tenyleg nagyon ambivalens helyzetbe kerulhetett. Szerintem lelekben fel volt keszulve, hogy mehet a csaladjahoz, ezert is picit csalodott volt, igy meg, hogy ottmaradt, egy jo havert "veszitett" el. A helyeben en most rohadtul unnam magam a kovetkezo napokban.
Manut jol kicsinaltak a fanok, par napig most biztos depizik majd rendesen :).
De ha ez ugy folytatodik, tenyleg tobb tizezren fogjak varni az ujabb tavozokat, a gyoztest meg legfeljebb helikopterrel tudjak kimenteni a helyszinrol :).
Azert a tegnapi nap volt az elso igazi drama szerintem, senki nem tudta, mit is mondhatna, amikor kiderult, hogy Zlatkonak kell menni...
Alexet soha nem fogjak jelolni??? Szvsz a legunalmasabb figura, ennyire nem szamithat, hogy becsajozott!!
Előzmény: GarneTT (66)
GarneTT Creative Commons License 2000.04.10 0 0 66
Hát igen, ugrifules, nagyon sokról maradtál le... A HÁZ előtt legalább 5000en várták, olyan volt, mint egy futballmeccs vagy egy koncert előtt... Aztán végülis kiderült, hogy Zlatkonak kell mennie, ennek én nagyon nem örültem :(((

Vietkong igazad van, Jürgen szerintem is túl játszotta egy kicsit a dolgot.... Szegény Manuelát már sajnálom, hát meg kell hogy mondjam, ez a német mentalitás, ha valakit nem szeretünk, akkor azt ki is mutatjuk erősen.... Ennek ellenére szerintem legközelebb (ha jelölve lesz) akkor ő fog repülni a házból.... Zlatko jelöléséből szerintem a Jürgen be fog jönni, de ahogy látom, őt innen már nem fogják kitúrni... nagy a rajongótábora, és a végéig benn marad, ha csak nem csinál valami disznóságot.

Zlatkoért viszont naaaaaagy kár :((( Most már nincs is igazán miért nézni.... De tényleg nagyon 1xü a krapek.... most lesz a TvTotalban (PRO7) szerintem aki tudja, nézze meg, most megy, csak reklám van...

ugrifules Creative Commons License 2000.04.10 0 0 65
Hu, mirol maradtam le!!! :(
Előzmény: vietkong (64)
vietkong Creative Commons License 2000.04.10 0 0 64
Elképesztő mekkora cirkusz volt tegnap Kölnben. Először akkor dobtam hátast, amikor megláttam a tömeget, másodjára pedig az eredményhirdetésnél. Zladdi elég jól viselte a dolgot, azt hittem, majd hidegvérrel lemészárol mindenkit, ha kiesik, de nem. Biztos óriási megkönnyebülés lehet elhagyni a Házat. Király volt a "Manu, te kurva!"-feliratú transzparens, meg a Manu takarodj!!! is, amit szegénykém meghallott, de nem reagálta le. Legfeljebb majd megint elsírja magát a beszélőben. Jürgenben kissé csalódtam, picinykét túljátszotta a dolgokat tegnap. Meglepő volt még Zlatko tippje a következő két jelöltre: Jürgen és Andrea. Ő már tud valamit.
ugrifules Creative Commons License 2000.04.08 0 0 63
Egyetertek a sorrendeddel a vegso gyoztest illetoen, bar sok minden befolyasolhatja majd.
Zlatkot szerintem erosen nyomja a Nemetorszagban elo sokmillio vendegmunkas. A megtervezettsegrol annyit, hogy mar a 10 ember osszeallitasa is eleg megtervezettnek tunt, a napi osszefoglalokat pedig ugy vagjak ossze a producerek, ahogy akarjak...
Azert nem merek egyertelmu eselyest megnevezni, mert minel kevesebben lesznek, annal nagyobb lesz a konfliktusok lehetosege, meg az unalom.
vietkong Creative Commons License 2000.04.07 0 0 62
Na tehát, az aktuális népszerűségi lista: 1.Zlatko 36% 2. Jürgen 24% 3. Andrea 12% 4. Jona 9% 5.John 6% 6.Kerstin 5% 7. Alex 5% 8. Manu 3%(igen!). Nagyon valószínű, hogy Jürgentől búcsúzkodnunk kell, bár ne így lenne. Végső esélyesek: Zlatko v. Jürgen, Andrea, Kerstin. És még mindig fenntartom a véleményem: van valamilyen szintű megtervezettség az egészben.
vietkong Creative Commons License 2000.04.07 0 0 61
Ja, én hátast dobtam, amikor a BB-honlapon a múltkor megláttam a népszerűségi listát: Zlatko a második volt, Jürgen az utolsó előtti, utána már csak Manuela következett. Ez kb. két hete volt, mingyá' megnézem, most mi a helyzet.
Előzmény: GarneTT (60)
GarneTT Creative Commons License 2000.04.04 0 0 60
SZVSZ kénytelen-kelletlen, de Jürgen fog menni, ugyanis Zlatkonak már annyi "rajongója" van, de komolyan, kb olyanok lehetnek, mint itt a Jimmy-rajongók... fele röhög rajta, másik fele viszont hardcore-rajongó...
Na és tipp, hogy ki fogja megnyerni?
ugrifules Creative Commons License 2000.04.03 0 0 59
Azt hittem, ezt a Jona gyereket hamar kiturjak maguk kozul, ment is eleinte a szoveg, hogy nem kozejuk valo. Tenyleg fiatalabb naluk, de ugy nez ki, bejott neki ez a mindenki kishugocskaja stilus.
Szvsz Zlatko fog menni, nekem sem tetszett a vasarnapi jeloles, de ugy latszik, sok lud disznot gyoz...
Jurgenrol a tesom eleinte hatarozottan allitotta, hogy buzi, nem is nagyon csiptuk, de azota kiderult, hogy van 2 gyereke es jo fej az "oreg".
Kar hogy kettejuk kozul valakinek menni kell, en is hulyere rohogtem magamat, mikor Jurgen majd besz@rt a rohogestol, amikor Zlatko noi ruhaba oltozott :))
Előzmény: GarneTT (58)
GarneTT Creative Commons License 2000.04.03 0 0 58
Akkor én Thomasnak drukkoltam, az előbb felsorolt okok miatt, és nem bírtam felfogni, hogy miért maradt benn Zlatko. Most már értem, és így a yoooo ;) Viszont van ez a Jona, nagyon édes, meg minden, de valahogy olyan mulya, nem?
De ez most tényleg rosszul jött, Zlatko vagy Jürgen... úgy lett volna szép, ha ők maradnak a végén ketten :)
Előzmény: ugrifules (57)
ugrifules Creative Commons License 2000.04.03 0 0 57
Hu, ez kiraly, eszembe sem jutott, hogy aprilisi trefa, bar ha jol emlekszem, nem is elsejen jelentette be. Jurgen nagyon rulezik! Remelem, a nemet nezok is veszik az adast, hogy Jurgen es Zlatko csinaljak a musort. Bar a producerek szerintem erosen befolyasolni tudjak a nezoket, pl. amikor Zlatko oder Thomas volt a tet, egesz heten Zlatkot mutogattak, egyertelmu volt, hogy Thomast fogjak kiszavazni.
Manuela meg telleg huzzon a sunyiba, amikor a tortat csinalta a baratnojenek es affektalva nyavogott a kameranak, szivesen a kepebe kentem volna az egeszet :))
Előzmény: GarneTT (56)
GarneTT Creative Commons License 2000.04.03 0 0 56
ugrifules: Kiderült, hogy Jürgen az a bejelentése, hogy el akarja hagyni a házat, egy Áprilisi tréfa volt.... Szerintem királyul sikerült ;))
a Stefan Raab-féle tégla pedig még ennél is yobb volt, az meg egy karneváli tréfa akart lenni, ugyanis a beépített "ember" az egyik tyúk volt! ;D
Egy hétig ezzel őrjítette meg egész Németországot. de mindjárt kezdődik a TV-total, azt nézni fogom. Eleinte nem kamáltam egyébként a Zlatkot, de amióta kiderült, hogy ilyen művelt srác, már csak miatta nézem! A múltkor elkezdte mondani Alexnak, hogy hogyan szokott a WC-n sz*rni :)))
Manuela raus!!!! :)
ugrifules Creative Commons License 2000.04.03 0 0 55
Valaki lent emlitette, hogy lehet, hogy Zlatko a menekultsege okan ilyen hulye. Nos, szerintem o elsogeneracios nemet lehet, mert kulfoldi akcentus nelkul beszel, bar van nemi tajszolasa. Egyebkent valami szakmunkas, torok haverjai vannak, nem valoszinu, hogy Goethen nevelkedett :).
ugrifules Creative Commons License 2000.04.03 0 0 54
Oops, most ugrott be, van valami olyasmi, hogy Stefan Raabek egy teglat csempesztek a szereplok koze, lehet, hogy Jurgen az???
ugrifules Creative Commons License 2000.04.03 0 0 53
Na, ugy latom, nem csak az en kedvencem Zlatko es Jurgen. Az az igazsag, hogy ok csinalnak hangulatot az egesznek, valamelyik nap pingpongozas kozben ezt meg is beszeltek, ok is tudataban vannak. Mellesleg jo kis meglepetes volt, hogy Zlatko hiba nelkul felmondta a fovarosokat es a lakossagot a heti feladatban :)).
Meg nem jottem ra, mi lehetett Jurgen szandeka azzal, hogy bejelentette a tavozasat, a tobbiek meg nem is tudnak rola. Ha komolyan el akar menni, akkor gyorsan meg kellene tennie, mert azzal Zlatko eselyeit novelne, a kovetkezo jelolt tutira Manuelea lenne, a hisztis liba.
Jurgen uber alles!! :)
vietkong Creative Commons License 2000.04.03 0 0 52
Ugye tudjátok, hogy Zlatko még nem olvasott végig egyetlenegy könyvet sem? A múltkor fingja nem volt arról, mi az a lakásfoglalás - Jürgenék hiába magyarázták neki félórán keresztül, nem értette meg. Biztos, hogy ilyen hülye lenne? Nincs ennek a BigBrothernek valami laza forgatókönyve, ami alapján a szereplőknek viselkedniük, élniük kell a Házban? Nekem néha nagyon megjátszottnak tűnik egy-két szitu. Sajnálom, hogy Jürgen és Zlatko közül az egyiknek menni kell - a legjobb fejek ők. Talán azért nevezték őket, mert közöttük volt a legszorosabb a kapcsolat.
GarneTT Creative Commons License 2000.04.03 0 0 51
Őszintén szólva én elsősorban Zlatko hülyeségei miatt nézem :))
másodsorban is
harmadsorban pedig tényleg olyan mint egy szappanopera... igaz, azokat nem szeretem, de míg ott lehet tudni, mi lesz a köv. percben, itt soha... Azt ugyan nemtom, hogy Zlatkot direkt tették-e be, vagy se, de yo húzás volt :) kár, hogy most megint jelölték őt is, meg Jürgent is, aki szerintem a legjobb fej a bandában... Akit viszont ki kéne dobni sürgösen, az a Manuela, de most sajnos nem kapott elég szavazatot :(((
Előzmény: Vajk (48)
KingaLany Creative Commons License 2000.04.03 0 0 50
nem kovetem az esemenyeket es a nemettudasom is korlatozott. de mintha a Zlatko macedon menekult lett volna, nem? ami szerint az osszes "bunkosaga" lehet annak a kovetkezmenye, hogy meg nem ismer minden szot, nem ismeri a nemet helyzetet helyi Dzsimmik szintjen es ki tudja, otthon milyen a nemzetkozi irodalom tanitasa.

ettol fuggetlenul dobjak ki! :) sot, asszem mar ki is dobtak, nem? :)

Előzmény: GarneTT (36)
GarneTT Creative Commons License 2000.04.03 0 0 49
EZ szerintem egy másik paplanos sztori volt, itt már rendesen mozgott az a paplan, szerintem sokkal de sokkal több volt, mint idáig.
A fiúsl talán csak Neked/nekünk tünnek egyformának, németeknél ez a divat... de az tény, hogy egyik a másikat akarja túlszárnyalni "coolnak levésben"... Egyébként soxor olyan gyerekesek, hogy az már nevetséges...
Előzmény: Vajk (47)
Vajk Creative Commons License 2000.04.03 0 0 48
Szerintem mindenki az intimitast keresi a BB-ben, egyfajta intezmenyesitett kukkolas.
Nem az az erdekes, ki mirol beszel, ki mennyire ertelmes, hanem az, pl, ki hogyan zuhanyzik, ki hogyan udvarol, szoval olyan dolgok, amiket az emberek vagy egyedul szoktak csinalni, vagy szigoruan kettesben.
Vajk Creative Commons License 2000.04.03 0 0 47
A paplanos story eleg regen toertent mar, vagy egy hete, nem? Vagy csak ismetelgetnek?
Amugy a zuhanyzast is mutattak az esti oszefoglaloban.

Amit nem ertek(lehet, hogy tul beszukult vagyok?): miert nez ki minden fiu egyforman? Miert cel az, hogy nekem is legyen tetkom, nekem is legyen ezust a fulemben-orromban-nyakamban-akarhol
Ilyenek lennenek a nemet fiatalok?
Ennyire egykaptafara keszulnek ott a 17-27 ev kozottiek??

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!