Keresés

Részletes keresés

GarneTT Creative Commons License 2000.04.18 0 0 90
John: igazad van, még annyit tennék hozzá, hogy talán őő folytatja a legjobb taktikát, mindenkivel jóban van, és kedves. Egyébként az elején nem szerették, mert azt mondta, hogy nem a pénzért csinálja, miközben munkanélküli.... de jelölve végülis nem lett.

Sab(r)ina: hát színt, azt biztos fog belevinni!! ez egy yo húzás volt... bár én nem bírnám ki 2 napnál tovább egy ilyen nő mellett.. :))

Előzmény: duck (86)
GarneTT Creative Commons License 2000.04.18 0 0 89
Tényleg nem fair dolog, hogy csak most jön az új csaj a többiekre nézve, DE ha 1x ki akarják dobni, akkor úgyis kidobják, nem? Akkor meg minek benn maradni 50-60-70 ne adj isten 100 napot, ha kiesel... Ez egyébként furcsa lesz, mert ő követte az életüket, Jona viszont egyáltalán nem, ő sziciliában élt.
Manu: hát, ezt csak úgy fél füllel láttam ;) de az is elég volt.... Láttad volna a TV Totalban, múlt héten, Stefan Raab talált egy archív anyagot (na yo nem biztos, hogy ő) amin Manu valami ZDF-es műsorban egy hajó orrából énekelte (próbálta) a Titanic főcímzenéjét... hát az valami iszonyatos volt :-O Engem is kb olyan hatás ért, mint Téged...

Kerstin engem a folytonos "ja??"-zásával idegel... Jürgen meg "nö"-zik, de az még elmegy :)) Hogy ő megint mekkora showt levágott a Beszélőszobában :))) Amikor jelölni kellett...

Zlatkoról pedig az a véleményem, hogy (most lehet, hogy ez nem fog nektek tetszeni) de YO, hogy ő esett ki (egyébként szerintem meg volt bundázva) mert a Big Brotheren kivül szinte a csapból is ő folyik... készülnek a polók, fellép mindenhol, saját száma van (klippel) szal... szórakoztató :))) még jobban, mintha a házban lenne. Sajnos a Zlatkos weltről lemaradtam, leírná valaki, hogy milyen volt?

Előzmény: vietkong (85)
ugrifules Creative Commons License 2000.04.17 0 0 88
Kerstin es Manu termeszetesen nem az en hatam mogott fog sugdolozni...:))
Előzmény: ugrifules (87)
ugrifules Creative Commons License 2000.04.17 0 0 87
Tegnap este kicsit felpezsdult az alloviz. Jol mondta valaki, az uj csaj tenyleg egy ribanc, meghozza eleg lestrapalt allapotban :). Meglehetosen iranyitott lehetett a kivalasztasa, mindenesetre Kerstin es Manu egesz heten sugdosni fog a hatam mogott, mert most, hogy jelolve vannak, nemigen mernek konfrontalodni.
Tegnap szinte 100%-osan eltalaltam, ki kit fog jelolni, egyedul az volt meglepo, hogy Alex Johnra szavazott, ez kicsit kakukktojas volt. Viszont John szavazata Manura es Kerstinre donto volt, nala nem nagyon lehetett biztosra tudni, kit fog mndani.
Mindenesetre Manu kezdhet csomagolni :).
Az uj csaj meg ra fog szallni Jurgenre, bar szerintem nem lesz nyero nala, inkabb Alexnel fog bevagodni.
Manu rokazasa a buli utan nagyon kiraly volt, sajnaltam, hogy Zlatko nincs ott, mert ratett volna egy lapattal, ujabb kisrokakat elocsalogatott volna belole :)).
Ugy nez ki, szimpatikus iranyba fordulnak az eroviszonyok, a Kerstin-fele vonulat gyengulni latszik, Andreae meg erosodik.

Ma este az osszefoglalo utan 21.05-kor Zlatkos Welt az RTL2-on!

duck Creative Commons License 2000.04.17 0 0 86
Hát nem volt gyenge a tegnapi összefoglaló. Ahogy MAnuella hányt az udvaron a többiek meg röhögtek az nem volt semmi. Azt tudjátok, hogy ez a John gyerek miért oly közkedvelt? Jó, csendes pacák, nincs vele gond, de olyan sokat nem is lehet hallani tőle. Az új nő az kész. Lehet, hogy feldobja kicsit a müsort majd. Jona mellei is bevillantak egy bevágásban...
vietkong Creative Commons License 2000.04.17 0 0 85
Sajnálom, hogy Jona elmegy, igaz, hogy nem zavart sok vizet, de jól néz ki, és az egyik legnormálisabb arc volt a házban. Azt viszont nem értem, hogy miért kell(ett) helyette új embernek jönnie. Az új csajnak sokkal nagyobb az esélye bennmaradni a végső hármasban, ráadásul már hárman kizúgtak, velük szemben pláne nem fair a dolog. A jelölteknek (bár egyet sem találtam el, de ha Jona nem dönt úgy, ahogy, valószínűleg jelölik) örülök, kiv. Andreát.
GarneTT, teljesen igazad van, ez a nagy Manu-utálat fordítva is elsülhet (amikor pénteken, Jona bejelentése után elkezdett a gitárral énekelni - nulla hang, nulla akkord, majdnem lerúgtam a tévét az asztalról). Kár, hogy a bulit, amikor hányt, nem láttam. Kerstin mocskosul idegesítő már az állandó köhögésével, Alex napszemüvege nemkülönben. Zlatko nagyon hiányzik, laposak a történések mostanság.
GarneTT Creative Commons License 2000.04.16 0 0 84
Jelöltek: Manuela, Kerstin és Andrea, a 3 csaj.

Jona elment, helyette pedig jött Sabrina, akire a "ribanc" szó jobban illene :)) már elnézést :)) Ilyet szól: "mindannyiukkal el tudnám képzelni, hogy szexeljek"
32 éves, és... na de majd meglátjátok.

GarneTT Creative Commons License 2000.04.16 0 0 83
Nem tudom nézte-e valaki a mostani összefoglalót, bulit rendeztek, mert Jona elhagyja a házat, és mindenki pertut ivott mindenkivel, szájrapuszit adott mindenki mindenkinek (kivéve a fiúk a fiúknak) és Manu 3 sörtől beb*szott és kint hányt az udvaron :))))
GarneTT Creative Commons License 2000.04.16 0 0 82
tényleg jön egy új? kircsi!
Előzmény: dAb (79)
GarneTT Creative Commons License 2000.04.16 0 0 81
Most pénteken, mint írtuk volt Zlatko Harald Schmidtnél, egész yo volt, Haralddal még rekonstruálták azt az esetet is, amit Zladdi és Jürgen az udvaron csináltak oly módon, hogy míg Zlatko emelgette a felsőtestét a tarkóját fogva (fekve) addig Jürgen a lábain ült, így elég félreérthető poziturában voltak... (bocs azt érthetetlen szövegért, késő van :))

Igen, Jona tényleg elmegy, kicsit sajnálom, mert még ő nézett ki valahogy, de ugyanakkor nagyon kis mulya volt szegény... Nem zavart sok vizet. Figyelitek, Manu hogy pedálozik, hogy elnyerje a rajongók szeretetét? WC-t pucol, gitározik és énekel... rémes :)) De az biztos, hogy most visszájára fordult a dolog, sokan szeretik.

Az RTL explosivjában is volt róluk szó szombaton, Manu pasijánál voltak (néger krapek) mesélt Manueláról, stb, stb, és a felvétel alatt fel is hívta őt Zlatko, hogy bocsásson meg a rajongói miatt... már amiket ők mondtak Manura.

Én pedig Kerstintől szabadulnék meg most, igazuk van egyeseknek, idegesítő, hogy végig éjjel-nappal (az infravörös kamerával mutatták) arról kotyog, hogy így Alex, meg úgy, hogy szakítottak, meg hogy az nem kapcsolat, de nem is házasság, de nem is barátság, stb,stb ragozza az egészet...

ppiros Creative Commons License 2000.04.15 0 0 80
En is Zlatkonak szurkoltam! :-((
Nagyon hianyzik,es szerintem sokkal okosabb, mint mutatta! O volt a hazi bohoc!
Alextol szivesen megszabadulnek, vhogy nem a zsanerem ez az Elvis-utanzat!
Semmi kulonos nincs benne!
Jurg maradjon a vegeig!
dAb Creative Commons License 2000.04.15 0 0 79
Ma reggeli Bild-ben olvastam, hogy Jona bedobta a torolkozot. Valaki uj lesz helyette. Holnap mutatjak, hogyan pakolja ossze a borondjet.
vietkong Creative Commons License 2000.04.13 0 0 78
Garnett, köszi az infót!
Péntek este Harald Schmittnél Zlatko!!!!!!!!
duck Creative Commons License 2000.04.13 0 0 77
Kiváncsi vagyok mi alapján válogatták ki ezeket az arcokat:

Jona - az egyetlen nő, aki kinéz valahogy közülük
John - kissé csendes
Alex - minek állandóan a napszemüveg
Kerstin - csúnya, de jószivü
Manu - na ő elég gázos
Andrea - az egyik legértelmesebb
Jürgen - miatta érdemes nézni

GarneTT Creative Commons License 2000.04.12 0 0 76
Azért én kiváncsi lennék arra, hogy ketten mit csinálnának benn...
Egyébként a TV Total a PRO7-en megy, hétfőnként, 22:15kor.

És ha yol tudom, mindjárt kezdődik az RTL-en a Stern TV, Zlatkoval.

Előzmény: vietkong (75)
vietkong Creative Commons License 2000.04.12 0 0 75
Emberek!!!
A századik napon hárman maradnak a házban, és nézői telefonok alapján dől el, ki nyeri a 250.000 márkát. Ezt olvastam valahol.
Tényleg nagy kár, hogy Zladdi kiesett, eddig az egész BB Zladdi-Jürgen show volt, most nem tudom mi lesz, a többiek olyan unalmasak, mint állat. Vasárnap óta nem láttam a műsort, ma meg akarom nézni, kíváncsi leszek, mit tudnak nyújtani Z. nélkül. Nem tudom, miért nem jelölik már a hót szürke John-Alex párost, meg a liba Manut. A jelöltek szerintem: Jürgen és Jona.
ugrifules! Tényleg tanulságos volt, amikor szó megszakadt a vasárnapi eredmény után. Valaki a meghatottságtól nem tudott szólni, valaki az örömtől/utálattól.
Még valami: valaki írja már meg, hogy mikor és hol szokot lenni a tv total!!! Kétszer láttam már, nagyon tetszett, de elfelejtettem, hol és mikor volt. Kösz.
duck Creative Commons License 2000.04.12 0 0 74
Végülis már csak 7-en vannak, ha jól számolom. Az utolsó nap úgyis ott lesznek ketten (gondolom nem kell a győztesnek két hetet egyedül lennie majd). Tehát marad 5 ember=5X2 hét azaz 14 nap az össz. 70 nap. Igy kijön a 100 nap.

Manu meg van bántódva, hogy milyenek az emberek és hogy mit csinált ő rosszul, hogy nem tetszik a fanok-nak. Tisztára mint a viszont nem szeretett szerelmesek: Miért nem szeretnek?

GarneTT Creative Commons License 2000.04.12 0 0 73
Zlatko mindenképp yol járt, kiváncsi vagyok, hogy aki nyer, annak mekkora népszerűsége lesz... mert ezt azért már nagggyon nehéz überelni.
A TVTotalban nekem is az a rész tetszett... és szerencsétlen Manu ténlyeg nagyon randán énekelt :)))) Ugyanis (aki nem látta) Raab talált az archívumban egy felvételt, ahol Manu egy hajó orrában állva a My heart IS :))) go on c. Celine dion dalt énekelte, hihetetlen hamisan.

szerintem a végén meg lesz gyorsítva a jelölés, amikor már csak 2en ill. 3an lesznek
Amikor 3an lesznek és kiesik valaki, akkkor utána automatikusan jelölve lesz a 2 benn maradt (Andrea és Jürgen szerintem -ha csak nem lesznek 1xre jelölve :) ) és egy hétre rá kiesik az utsó is.

A Zlatkora meg akik szavaztak, azok a Jürgenre is szavaztak, mondván "mindig külön utakat járnak."

Előzmény: duck (68)
ugrifules Creative Commons License 2000.04.12 0 0 72
Stern tv? Nem ugrik be...De Harald Schmidtet biztos, hogy megnezem.
Előzmény: GarneTT (71)
GarneTT Creative Commons License 2000.04.12 0 0 71
tévedtem srácok, bocs, nem ma lesz Zladdi a HS Showban, hanem pénteken.

Holnap, szerdán a Stern TV-ben lesz... hogy az hol van és mikor...passz

ugrifules Creative Commons License 2000.04.12 0 0 70
Vasarnapig nem leszek tobbet, ugyhogy leadom tippemet a kovetkezo jelolesre: John es Manu.
GarneTT Creative Commons License 2000.04.11 0 0 69
Most csak annyit, hogy SAT1- Harald Schmidt show - most lesz benne Zlatko
nézni!!! ;)
duck Creative Commons License 2000.04.11 0 0 68
Király volt a Tv Total tegnap este. A legjobb a Jürgen bejátszás volt, amiben elmondta, hogy ő Zlatkót meg a macskát jelölte. Szerintem a Zlatkó-gyerek egy félév alatt összeszedi a 250.000DM-ot különbőző show-fellépésekkel. Lehet, hogy ő járt jól. A következő jelölés szerintem a JOHN-MANUELA páros lesz. Egyébként, hogy jön ki, hogy a végére csak egy ember marad, ha csak kéthetente jön ki valaki.

Kis túlzás volt az RTLII-ön az "I cant live without you", mialatt Jürgen magábaroskadva mászkált az udvaron. Meg a nagy ölelkezés Zlatkóval a búcsúnál, miközben szinte mindenki rá szavazott.

ugrifules Creative Commons License 2000.04.10 0 0 67
Na, ma meg tudtam nezni az adast, szerencsere a tegnapi nap osszefoglaloja ment, ugyhogy nem maradtam ki semmibol. Nem tudom, Jurgen mennyire jatszott ra a dologra, de tenyleg nagyon ambivalens helyzetbe kerulhetett. Szerintem lelekben fel volt keszulve, hogy mehet a csaladjahoz, ezert is picit csalodott volt, igy meg, hogy ottmaradt, egy jo havert "veszitett" el. A helyeben en most rohadtul unnam magam a kovetkezo napokban.
Manut jol kicsinaltak a fanok, par napig most biztos depizik majd rendesen :).
De ha ez ugy folytatodik, tenyleg tobb tizezren fogjak varni az ujabb tavozokat, a gyoztest meg legfeljebb helikopterrel tudjak kimenteni a helyszinrol :).
Azert a tegnapi nap volt az elso igazi drama szerintem, senki nem tudta, mit is mondhatna, amikor kiderult, hogy Zlatkonak kell menni...
Alexet soha nem fogjak jelolni??? Szvsz a legunalmasabb figura, ennyire nem szamithat, hogy becsajozott!!
Előzmény: GarneTT (66)
GarneTT Creative Commons License 2000.04.10 0 0 66
Hát igen, ugrifules, nagyon sokról maradtál le... A HÁZ előtt legalább 5000en várták, olyan volt, mint egy futballmeccs vagy egy koncert előtt... Aztán végülis kiderült, hogy Zlatkonak kell mennie, ennek én nagyon nem örültem :(((

Vietkong igazad van, Jürgen szerintem is túl játszotta egy kicsit a dolgot.... Szegény Manuelát már sajnálom, hát meg kell hogy mondjam, ez a német mentalitás, ha valakit nem szeretünk, akkor azt ki is mutatjuk erősen.... Ennek ellenére szerintem legközelebb (ha jelölve lesz) akkor ő fog repülni a házból.... Zlatko jelöléséből szerintem a Jürgen be fog jönni, de ahogy látom, őt innen már nem fogják kitúrni... nagy a rajongótábora, és a végéig benn marad, ha csak nem csinál valami disznóságot.

Zlatkoért viszont naaaaaagy kár :((( Most már nincs is igazán miért nézni.... De tényleg nagyon 1xü a krapek.... most lesz a TvTotalban (PRO7) szerintem aki tudja, nézze meg, most megy, csak reklám van...

ugrifules Creative Commons License 2000.04.10 0 0 65
Hu, mirol maradtam le!!! :(
Előzmény: vietkong (64)
vietkong Creative Commons License 2000.04.10 0 0 64
Elképesztő mekkora cirkusz volt tegnap Kölnben. Először akkor dobtam hátast, amikor megláttam a tömeget, másodjára pedig az eredményhirdetésnél. Zladdi elég jól viselte a dolgot, azt hittem, majd hidegvérrel lemészárol mindenkit, ha kiesik, de nem. Biztos óriási megkönnyebülés lehet elhagyni a Házat. Király volt a "Manu, te kurva!"-feliratú transzparens, meg a Manu takarodj!!! is, amit szegénykém meghallott, de nem reagálta le. Legfeljebb majd megint elsírja magát a beszélőben. Jürgenben kissé csalódtam, picinykét túljátszotta a dolgokat tegnap. Meglepő volt még Zlatko tippje a következő két jelöltre: Jürgen és Andrea. Ő már tud valamit.
ugrifules Creative Commons License 2000.04.08 0 0 63
Egyetertek a sorrendeddel a vegso gyoztest illetoen, bar sok minden befolyasolhatja majd.
Zlatkot szerintem erosen nyomja a Nemetorszagban elo sokmillio vendegmunkas. A megtervezettsegrol annyit, hogy mar a 10 ember osszeallitasa is eleg megtervezettnek tunt, a napi osszefoglalokat pedig ugy vagjak ossze a producerek, ahogy akarjak...
Azert nem merek egyertelmu eselyest megnevezni, mert minel kevesebben lesznek, annal nagyobb lesz a konfliktusok lehetosege, meg az unalom.
vietkong Creative Commons License 2000.04.07 0 0 62
Na tehát, az aktuális népszerűségi lista: 1.Zlatko 36% 2. Jürgen 24% 3. Andrea 12% 4. Jona 9% 5.John 6% 6.Kerstin 5% 7. Alex 5% 8. Manu 3%(igen!). Nagyon valószínű, hogy Jürgentől búcsúzkodnunk kell, bár ne így lenne. Végső esélyesek: Zlatko v. Jürgen, Andrea, Kerstin. És még mindig fenntartom a véleményem: van valamilyen szintű megtervezettség az egészben.
vietkong Creative Commons License 2000.04.07 0 0 61
Ja, én hátast dobtam, amikor a BB-honlapon a múltkor megláttam a népszerűségi listát: Zlatko a második volt, Jürgen az utolsó előtti, utána már csak Manuela következett. Ez kb. két hete volt, mingyá' megnézem, most mi a helyzet.
Előzmény: GarneTT (60)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!