Keresés

Részletes keresés

evok Creative Commons License 2000.04.29 0 0 136
Juergen nagyon kircsi, rajta lehet a legtobbet poenkodni, es a stilusa egyaltalan nem eroltetett. Halalian jol tancol, de ezt Andrearol is elmondhatom. Nala a visszafogottsag es a tartozkodas csak egyfele tulelesi taktika lehet(ett). Egyebkent ha feloldodik egy tarsasagben. akkor szerintem tok poenos es bulizos csaj lehet, olyan tipikus jo baratno, akit minden hulyesegre ravehetsz es akivel minden problemadat megbeszelhetsz. A beszeloben o maga is bevallotta, hogy most sokkal jobban erzi magat, mint azelott barmikor is. Sabrina nalam is nagyot csuszott lefele, pedig szegenyke semmi rosszat nem csinalt, csupan a tegnapi cikk utan mar nem a dolgos tetofedot latom benne... A cola-sor (Neger) nem igazan mindenki izlese, egyes helyeken eperszemeket is raknak bele. Brrrrrrr! Kevesbe perverz variacio a edes citromle-sor egyveleg (Radler vagy Panache), amit talan meg meg is lehet inni. Mindkettot 50-50%-ban keverik. Zum Wohl!
Előzmény: GarneTT (135)
GarneTT Creative Commons License 2000.04.28 0 0 135
A mai rész egész szórakoztató volt, főleg amikor Jürgen alsónaciján poénkodtak.

Evok, korábban Ugrifules irta, hogy lány helyett lányt hoznak, akkor gondolom most is ez lesz a helyzet... az Alex-John kombináció pedig szinte biztos, Alexnek már nem sok keresnivalója van ott (a lakók szemében) John pedig annyira nincs benne a bulikban, mint a többi 3...
Számomra Sabrina már nem olyan szimpatikus.... Tényleg yo a cola-sör? milyen arányban kell önteni? ;)

evok Creative Commons License 2000.04.28 0 0 134
Olvastam a cikket. Ami szamomra uj, az a Sabrinaval kapcsolatos info. Ez a verzio inkabb hiheto, mint a becsuletes tetofedo mese. Ekkora kormokkel nemhogy tetot fedni nehez, de meg nemely hazimunka elvegzese is komoly gondokat okozhat. Biztos lattatok hogy szenvedett a husveti tojasokkal,
egy normalis csomot nem tudott megkotni...
Előzmény: GarneTT (132)
evok Creative Commons License 2000.04.28 0 0 133
Sajna nem tudtam elolvasni, rossz szogben mutatta a kamera, de valami "csendespiheno 12-18 -ig" lehetett kiirva, es az akcio Sabrina ellen iranyult. Szerintetek ki lesz a 2 jelolt most vasarnap? A helyzet alakulasat tekintve majdnem biztos, hogy
a J-A-S trio Alexet es Johnt valasztja. Hogy aztan kinek kell mennie, az majd eldol. Alex most nagyon pedaloz, adja a humoros es baratsagos jofiut, nyilvanosan bocsanatot kert, segitokesz a lakotarsaihoz, es gyenged a macskahoz (Kerstin hijan). Igazan az lesz majd a jo buli, amikor az uj lakot bemutatjak. Fiu vagy lany jon? Az Rtl II-nel sem hulyek, nekik minel magasabb nezettseg kell, ezt pedig ugy tudjak elerni, ha kimozditjak ebbol a patthelyzetbol a bandat. Sabrina tenyleg feldobta a hangulatot, de sose fogja Juergent megkapni, mert Juergen tulsagosan szereti a csaladjat ahhoz, hogy egy-ket "olcso szammal" mindent tonkretegyen. Marpedig a nagykozonsegnek szerelem es szex kell. Igyhat velemenyem szerint vagy beraknak a Sabrinanak egy ferfi jatszotarsat, aki nemcsak a szajaval ferfi... vagy pedig, keritenek egy olyan nocit, aki tutira az Alex esete, es Alex jo ferfi modjara nem tud majd ellenallni a csabitasnak... Ez utobbi variacio talan meg jobb is lenne, mert mindezek hatasara Kerstin egy mu-ongyilkossagot kovet majd el, amit Manu, igazi baratno modjara hosiesen lemajmol. Azt persze nem tudhatja szegenyke, hogy Kerstin csak szineszkedik, es nem hal meg... Beke poraira.
Előzmény: GarneTT (131)
GarneTT Creative Commons License 2000.04.28 0 0 132
az indexen van egy Cikk
GarneTT Creative Commons License 2000.04.27 0 0 131
hogy is mondjam... lánya anyja :)))

egyébként üdv a körünkben! :)

a mai rész tényleg uncsi volt, legalábbis am,it láttam belőle
mi volt oda az ajtóra írva, emléxik rá valaki?

Előzmény: evok (130)
evok Creative Commons License 2000.04.27 0 0 130
Eloszor is GUTEN ABEND mindenkinek! Orulok, hogy vegre BB-szakemberek nyomara bukkantam az Interneten. A mai reszt egy kicsit uncsinak talaltam, azon kivul, hogy Onkel Juergen igy 60 nap utan egyertelmuen ki van ehezve a nokre, ugymond semmi emlitesre melto nem tortent. Egyebkent nalam Juergen es Andrea a toplistas, jollehet Andrea neha tenyleg unalmas, de mindig korrekt. John-rol egeszen a mult het vegeig azt hittem, hogy nincsenek erzesei, de minekutan sirni lattam, megvaltoztatom a velemenyemet. O abszolut semleges szamomra, a Hazban sem sok vizet zavar. No igen, Alex. Vegig szimpatikus volt, ugy a fellepesevel, mint a hozzaszolasaival, egeszen addig, amig az a 2 sulthal csaj tele nem dumalta a fejet, ami szerintem most a nepszerusegebe fog kerulni. Arra az "elore kitervelt" lerohanas-szeru mubalhera igazan nem lett volna szukseg... De aztan eljott a vasarnap, amikor is a "2 legy egy csapasra" elv alapjan vegre megszabadult a Haz a gonosztol. Ez sajnos Alex-en mar nem segit.... keso banat. Sabrina-t meg nem tudom hova tenni, alapjaban veve szimpatikus, de neha egy kicsit gusztustalanul "nyomul". Dehat erre gerjed a nemet ferfinep.
A 2 nemreg tavozott leanyzot nem fogom most elemezni, mert keves a hely ahhoz, hogy leirjam, miert volt hanyingerem toluk. Annyit azert megemlitek, hogy Manu az elejetol fogva unszimpatikus volt, mig Kerstin az utobbi 2 hetben valt azza. Sorry, de akitol meg borsozik a hatam, az a Manu anyukaja a primitiv kommentarjaival egyutt. Cso :-)
duck Creative Commons License 2000.04.27 0 0 129
Igen-igen, Alex nagyon emberi volt a bocsánatkéréssel. Már csak az zavar, hogy soha nem lehet a szemébe nézni. Egyébként tök jo most a dolog, Jürgen nagyon király, ahogy játszik Sabrinával.
GarneTT Creative Commons License 2000.04.26 0 0 128
Ma látta valaki az interaktivot a VIVAn a csajokkal?
vietkong Creative Commons License 2000.04.26 0 0 127
Sajnos a HaraldS.-féle manukerstin- cuccnak csak a felét láttam, de az nem volt nagy durranás, sőt, hányingerem lett. Schmidt nem tudott semmi érdekeset kihúzni a lányokból, ami nem csoda. Ha már mindenki leírta a sorrendjét, álljon itt az enyém is:
Andrea-Jürgen-John-Sabrina-Alex, de Alex nagyon belehúzott a tegnapi rész után.
ugrifules Creative Commons License 2000.04.26 0 0 126
Ez a ket csaj sikhulye. Szerintem tenyleg elhiszik, hogy ok most ekkora sztarok. Pedig szvsz az emberek nagy resze tenyleg csak rohog rajtuk.
Előzmény: duck (125)
duck Creative Commons License 2000.04.26 0 0 125
Nem volt gyenge tegnap a Harald Schmidt Show! Gyerekek ez a Kerstin, hát hogyismondjam: csúnya. Úgy nézett ki a két copffal meg a nagymama ruhájával, mint Juliska a Jancsi és Juliska meséből. Szóval nagyon borzasztó! A sors iróniája, hogy most belőlük is nagy sztárt csinálnak. Egyébként nem veszik észre, hogy röhögni járnak az emberek az ilyen shokba. És hát most éppen rajtuk.
azanic Creative Commons License 2000.04.26 0 0 124
Nem tudom megnezni a BB homepaget. Nektek megy? - eddig nekem is ment...
GarneTT Creative Commons License 2000.04.25 0 0 123
most!!! Harald Schmidt show, SAT1
GarneTT Creative Commons License 2000.04.25 0 0 122
höhö :) tuti, hogy voltak köztük fizetettek (a rokonokon kivül) mert biztos voltak Manu rajongók... de ez olyan, mintha az ember fradi-sálba menne Kispestre...:)
Bár, szerintem szolidaritásbólkülték oda a Manu és Kerstin rajongókat...
Előzmény: ugrifules (119)
ugrifules Creative Commons License 2000.04.25 0 0 121
Egyelore semmi :(. De az biztos, hogy lany lesz. Szerintem nem az aranyok miatt, hanem mert lany helyett automatikusan lanyt hoznak.
Előzmény: GarneTT (120)
GarneTT Creative Commons License 2000.04.25 0 0 120
Az kéne, hogy olyan nyrjen, aki benn volt, ja...De valahogy már elvesztette az elzártságát a dolog... bedobálnak, bekibálnak mindenfélét az emberek... Meg jtt a Sabrina, aki- kimondva v. kimondatlanul - Jürgennel azért is spanoskodik, mert tudja, hogy kint bejön... szal neki nagy előnye van... most egy pasinak kéne jönnie, de csaj fog jönni, tuti, hogy meglegyen az arány... van már vlami hír az újról?
Előzmény: ugrifules (117)
ugrifules Creative Commons License 2000.04.25 0 0 119
Egy ismeros meselte, hogy a kijarathoz Manu rajongok voltak vezenyelve, az sem elkepzelhetetlen, hogy voltak koztuk fizetettek. De ami a legnagyobb poen, hogy joval hatrebb volt egy masik tomeg, ami sokkal nagyobb volt ennel, de oket, mivel nem szimpatizansok voltak, nem engedtek kozel. Szerintem az RTL mellenyult azzal, hogy Manueknak csinaltak egy ilyen happy kijovetelt, sokkal nagyobb durranas lett volna, ha hagyjak, hogy az igazi BB-fanek lealazzak a ket libat :))).
Előzmény: GarneTT (115)
GarneTT Creative Commons License 2000.04.25 0 0 118
ezt az "Mber" kitételedet nem nagyon értem... ez a rasszista más szóval? Übermensch? :)
Előzmény: ppiros (110)
ugrifules Creative Commons License 2000.04.25 0 0 117
Igen, jonni fog. En azert azt szeretnem, hogy a gyoztes azok kozul keruljon ki, akik vegig bent voltak.
Nalam Jurgen, Andrea, Sabrina, John, Alex a sorrend, de az eddigiek ismereteben ez szinte biztos, hogy valtozni fog.
Előzmény: GarneTT (116)
GarneTT Creative Commons License 2000.04.25 0 0 116
miért köveznénk meg? :)
Nekem ez a sorrendem: (ha lehet egyáltalán sorrendt tenni)
1.Jürgen
2. Sabrina
3 Alex
4. John
5. Andrea

Ja, és szerintem vasárnap megint jön egy új lakó... kell, hogy jöjjön, nem?

Előzmény: Banita (108)
GarneTT Creative Commons License 2000.04.25 0 0 115
hát... ami idáig... bár elég vicces volt, Manu rajongókat raktak be az első sorokba, teli volt seuritysekkel a környék, és én személy szerint egy Manu raus kiáltást se hallottam, nemtom más hogy van ezzel... Szal megkönnyítették a lelépésüket. De tényleg úgy tüntek, mint 2 őrült... Ja egyébként szerdán 15 órától lesz a VIVAn az Interaktiv, vendégek: Jona (vagy Jana?) Kerstin és Manuela...
Előzmény: duck (106)
ugrifules Creative Commons License 2000.04.25 0 0 114
Az autogramkartyak alairasa csak a kisebbik resze a heti feladatnak, a nagy feladat a majusfa, de nem tudom pontosan, mibol kell epiteni, talan fakockakbol, de erre nem eskuszom meg. A weboldalon fent van a reszletes leiras, de most nem tudom megnezni.
Előzmény: GarneTT (112)
GarneTT Creative Commons License 2000.04.25 0 0 113
Azanic, az alatt mit értesz, hogy "feszítsd meg"? ezt a szlenget nem vágom :)
De az tényleg szinte már nevetséges volt, hogy Kerstin a sipitozásával és a lelkizésével és Manu a pedálozásával és a antipatikusságával úgy jött ki a házból, mint amikor 2 dilis szabadul ki az elmegyóyintézetből.. mind a 2en vihogtak, mint akik megkergültek... vagy cska én láttam rosszul? Aztán a studióban (ezt pont láttam, egyébként csak hallgattam) az összes monitoron Alexet mutatták, aki szemmel láthatólag sz*rul érezte magát, ennek ellenére rá se fütyentett Kerstin... Mindenesetre nagy változásnak kell történnie, hogy ne Jürgen nyerje meg... Szerintem. a két jelölt IMHO pedig Alex és John lesz... aztán valszeg Alex megy... ha csak nem szereti meg nayhirtelen a nép Alexet.
Azért John füe számomra még mindig esettanulmány azzal a két plusz orrlyukkal :))
Előzmény: azanic (101)
GarneTT Creative Commons License 2000.04.25 0 0 112
3000 db micsodából kell majd májusfát építeniük? Most az volt a feladat, hogy autogrammkártyákat írjanak alá fejenként 1000 darabot... Andreának valamiért nem tetszett a sajátja, ezért az egyiket ki is pingálta :))
Egyébként ezen kivül Andrea egy nyugodt, normális csajnak tünik, de ugyanakkor egy picit uncsi is, nem lehet rajta szórakozni...
Előzmény: ugrifules (100)
ugrifules Creative Commons License 2000.04.25 0 0 111
Ez a Kerstin tenyleg eleg antipatikus liba lett a vegere...
Előzmény: ppiros (110)
ppiros Creative Commons License 2000.04.25 0 0 110
Nem tudjatok ki az uj Mberke?
Amugy en ezt teljesen ertem. Asszem.
Szoval rohadt nagy ujsagcikk volt itt kint, hogy Kerstin meg az Alex.
focim volt!
Ez jo huzas volt. Meg szerintem vmi cirkuszt is remeltek, hogy behivtak Kerstin baratjat.
Nem jott be.
De milyen szerelem ez a lany reszerol, mikor rohogott mikor latta Alexet!?
En sajnalom a fiut. Bar be kell valljam soha nem volt a kedvencem.
Eleinte Jurg volt antiszimpati, de most Sabrina. Jurgi egesz jo fej szerintem. De ha Mberiseget kell nezni, akkor Andrea.
Az igazat megvallva gozom nincs mi tortent Johnnal, de idegesitett, mikor azt mondta, ezt a 3-ast szet kell szakitani. Ilyen barati kor mindig kialakul.
Es az is szemetseg volt, mikor hangosan mondtak egymasnak; szerintem ketten mennek, biztos velemegy, es meg rohogtek is, foleg a hajas Sabrina.
Jo lenne elhuzna azt a rasszista segget! Bocs!
Es meg Jurgre is raszallt egy kicsit!

Zlatki sztar! Okos gyerek, tudta hogy kell csinalni!

ppiros Creative Commons License 2000.04.25 0 0 109
Nem tudjatok ki az uj Mberke?
Amugy en ezt teljesen ertem. Asszem.
Szoval rohadt nagy ujsagcikk volt itt kint, hogy Kerstin meg az Alex.
focim volt!
Ez jo huzas volt. Meg szerintem vmi cirkuszt is remeltek, hogy behivtak Kerstin baratjat.
Nem jott be.
De milyen szerelem ez a lany reszerol, mikor rohogott mikor latta Alexet!?
En sajnalom a fiut. Bar be kell valljam soha nem volt a kedvencem.
Eleinte Jurg volt antiszimpati, de most Sabrina. Jurgi egesz jo fej szerintem. De ha Mberiseget kell nezni, akkor Andrea.
Az igazat megvallva gozom nincs mi tortent Johnnal, de idegesitett, mikor azt mondta, ezt a 3-ast szet kell szakitani. Ilyen barati kor mindig kialakul.
Es az is szemetseg volt, mikor hangosan mondtak egymasnak; szerintem ketten mennek, biztos velemegy, es meg rohogtek is, foleg a hajas Sabrina.
Jo lenne elhuzna azt a rasszista segget! Bocs!
Es meg Jurgre is raszallt egy kicsit!

Zlatki sztar! Okos gyerek, tudta hogy kell csinalni!

Banita Creative Commons License 2000.04.25 0 0 108
Kövezzetek meg, de én Alex mellett vagyok. :-))) Igazából indokolni nem tudok, csak most ő a legjobb lehetőség.
ugrifules Creative Commons License 2000.04.25 0 0 107
Nem vagy egyedul, en sem ertettem teljesen a dolgot, a tesom is ertetlenul telefonalt, hogy most meg mi van, pedig neki igazan nincsenek nyelvi nehezsegei. Igazabol az viselhette meg a legjobban Johnt, hogy egyszerre tamadtak ra mindharman, raadasul Alex kezdte az egeszet, a ket liba taljesen behulyitette. A legrosszabbul az esett neki, hogy azt hitte, hogy Alex jo haver es most megis igy nekiesett.
Most neztem a nepszerusegi listat, erdekes, hogy Alex megelozte Johnt es Sabrinat...
Jurgen es Andrea szinte biztos, de a vegso gyoztesre nem tippelnek...
Előzmény: vietkong (104)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!