Gratulálok. Én kedvelem mindkét szerb lányt, de azért mindennek van határa... az a nagyon sok idő, amit együtt kellett volna tölteniük, elviselhetetlen tényleg.
"Ivanovics és Jankovics is a magyar fővárosban van és mivel a két hölgy finoman fogalmazva is nem nagyon szereti egymást, így mindketten külön öltőzőt kértek -és kaptak- maguknak, ez viszont azzal járt, hogy a magyar válogatottnak fenntartott öltözőt át kellett adni Jelena Jankovicnak, a magyarok pedig kereshettek más öltözőt maguknak." tenhun
Én a szervezők helyében nem adtam volna oda az öltözőt nekik... ha nem tetszik a rendszer az egyik maradt volna otthon, ez ugyanis csapatverseny...
képzelem a magyar lányoknak mit mondtak volna ha Gréta mondjuk külön öltözőt kért volna...
Bár szorosnak tünő meccsen Timea alulmaradt az indiaiak üdvöskéjével szemben, de még így is szépen visszacsúszott a top100-ba. Jövő hétre a 96. helyre várható.
"A cég(KÉSZ Kft.) koncepciója szerint az ifjúságra helyezi a hangsúlyt, közöttük keres új példaképeket. Mivel Szávay Ági pályára állt és profi versenyző lett, már nem találtak újabb motivációt, és idén már nem hosszabbították meg a szponzorációs szerződést. A társaság azonban ígérete szerint továbbra sem hagyja el a teniszt, és tervezi újabb tehetségek felkarolását. "
Sajnos úgy alakult a programom, hogy csütörtökön nem tudok menni a Fed-kupára, szerdán meg a diákommal úgyis beengednek, úh. van eladó jegyem a 2 napra. Ára 7000 Ft. Akit érdekel, írjon, az e-mailcímem ott van az adataimnál.
Az "emeregy" nevű rádióadó (ki nem hallgatja és ki nem hallott róla) tudósítója, bizonyos Siklós Erik azt üvöltötte az éterbe, hogy a Gallovits Edina román létére jól tud magyarul.
Belegondolva, tulajdonképpen nem is értem, mit csodálkozol, csupán hozta a magyarországi média (megszokott?) szintjét...
Pl. ma hajnalra virradóra olvasom a tennishungary.hu-n:
"Melinda ugyanis a jövő héten az 50.000 dolláros Waikoloa-i versenyen vesz majd részt, melyet tavaly meg tudott nyerni, a döntőben a román Edina Gallovits-ot verve."