Keresés

Részletes keresés

GarneTT Creative Commons License 2000.05.10 0 0 240
Azt mondta... de erről itt semmit se írtam :))))
Előzmény: evok (238)
GarneTT Creative Commons License 2000.05.10 0 0 239
akkor engem megint átvágtak :))
Előzmény: evok (237)
evok Creative Commons License 2000.05.10 0 0 238
;-)) Figyusz, de akkor most ezt vegkepp nem ertem. Alexet idegesitette Verena?
Előzmény: GarneTT (236)
evok Creative Commons License 2000.05.10 0 0 237
A fodrasz komoly. lasd: www.bigbrother-haus.de
Előzmény: GarneTT (235)
GarneTT Creative Commons License 2000.05.10 0 0 236
Alexról...

Ő is rájött, hogy nem egy nagy szám csaj... Evok yol mondta, ONS lett volna, ha le udott volna Elvis lépni... Vagy csak kanos volt az öregfiú :)) A többi csaj meg nem volt rá hajlandó, vagy pasija volt.
A tegnapi Harald Schmidtshow pedig nagyon laza volt, ott volt a nézőtéren Kerstin-vihogi és mindenki kedvenc Manuja. A legpoénabb rész az az volt (ugye, Evok? :) ) aikor beszéltek valamiről, és erre Harald Schmidt hirelen megkérdezi: "Na és milyen volt, amikor Kerstinnel orálszexeltél?" :)))))))

( mondjuk ez magyarul elég hülyén hangzik)

Előzmény: Banita (227)
GarneTT Creative Commons License 2000.05.10 0 0 235
SE
a VIVA texten olvastam valamit nem nagyon értettem egy pár szót, de Verona Feldbuschról neve ott volt.. Vagy lehet, hogy Verena, a mostani műsorvezető? most yol bele zavarodtam :)))))
Mindegy, nagy valószínúség szerint az egyik
Előzmény: evok (234)
evok Creative Commons License 2000.05.10 0 0 234
Megvaaaaan! Egy fodrasz jon holnap.
Előzmény: evok (233)
evok Creative Commons License 2000.05.10 0 0 233
"Morgen 20:15, Besuch in BB-Haus." Huuu, ez tok rejtelyes. Ezt ugy ertsem, hogy valaki tenyleg tiszteletet teszi a hazban? De ki? Sladdi vagy esetleg Juergen kislanya? Tegnap nem lattam, tortent valami emlitesremelto?
evok Creative Commons License 2000.05.10 0 0 232
Velemenyeddel tokeletesen egyetertek. Mindenestre ha indulna magyar BB, akkor en tuti jelentkeznek, nem elsosorban a penz miatt, jo kihivasnak erzem. Szvsz a magyar BB izgibb is lenne, mivel magyarok sokkal temperamentumosabbak, mint egyes nyugati nepek (ertem ezalatt a nagyatlagot).
Előzmény: vietkong (231)
vietkong Creative Commons License 2000.05.10 0 0 231
A még mindig a Don Alvarez Fluminense de Cruzeiróknál tartó magyar közönség még kicsit sincs felkészülve egy BB-re. Tuti, hogy a nézők nagyja nem tudná lereagálni, hogy mi is ez, mi a lényege, hogy kell befogadni és értékelni, meg minden.
Banita Creative Commons License 2000.05.10 0 0 230
De nem lehetett ciki? :-))))))))))))
Előzmény: evok (229)
evok Creative Commons License 2000.05.10 0 0 229
One night stand-nek hivjak a dolgot, csupan masnap reggel nem volt hova meglepni...
GarneTT Creative Commons License 2000.05.09 0 0 228
Testvéreim!

A Harald Schmidt showban ma Alex. Most kezdődött...

Banita Creative Commons License 2000.05.09 0 0 227
Elment... :-(
Tudni lehetett már, és az RTL is mindent megtett annak érdekében, hogy Jürgen maradjon. Őt csupa-csupa pozitív helyzetben mutatták; minden összefoglaló Jürgen képével indult és zárult; Alex ismerőseit cincálták elő, mikor a távozás került szóba; ... stb.
Ami egy részről érthető, hiszen ha Jürgen kijön, akkor Sladdit sem lehet olyan egyszerűen "eladni", és így az RTL két potenciális közönségvonzó emberkét veszít el. Szóval érthető.
De azért nekem hiányzik Alex.
Sokkal jobb lett volna, ha John vagy Verena megy, bár ehhez az kellett volna, hogy Verena még aznap beköltözzön, mikor Kerstin kijött. Megoldhatatlan. De álmodozni olyan jóóó... A következő körben valamelyikük menni fog.
A BB magazin John és Alex-et mint az új Dreamteam-et emlegette. Erről is ennyit.

Az viszont kicsit erős volt, ahogy Kerstinre reagált Alex. Illetva pont az, ahogy NEM reagált. OK, hogy puszi, de azt kaptak a többiek is. A kocsiig tartó úton lefoglalták a rajongók; a stúdióig nem tudom, mi történt; a stúdióban pedig megint a haverok nyakába borult, és ott Kerstin már meg sem jelent. A buliról csak összefoglaló-szerű képeket láttam valamelyik hírműsorban, ott Kerstint ÉS Manut szorongatta. Akkor most ez mi? Csak a bent töltött időre korlátozódott vajon a dolog? Vagy csak zavarban volt? :-) Vagy mi? Szerintetek?

Magyar BBre sajna semmi esély. De hamarosan indul angol nyelvterületen is... Lehet, hogy egy-két év, és mégis lesz nálunk is?

GarneTT Creative Commons License 2000.05.09 0 0 226
Én Janat hiányolom,... lehet, hogy öö...mianevE? :))szal az olasz kiscsaj édes mosolya mindenkit elolvsztott, de Jana nagyon yo fej volt, és ő nem ment volna ki pár hét után...
egyébiránt: Despina's offizielle homepage
Előzmény: evok (225)
evok Creative Commons License 2000.05.08 0 0 225
Nagyon eltunt szegenyke a kepernyorol, utoljara akkor lattam, amikor Sladdi kijott a hazbol. Janat es Chicken Tomot meg csak-csak latni lehet olykor. Despina zizzent volt. 2081 imat mondtam el, hogy kirepuljon. :-))
Előzmény: GarneTT (224)
GarneTT Creative Commons License 2000.05.08 0 0 224
Végén még ő lesz Despina2... aztmeg nem szeressük :))

Egyébként azt nem tudom, látta-e valaki, de az első Nominierungnál mindenki Despinara szavazott, sőt még ő is saját magára...

Előzmény: evok (223)
evok Creative Commons License 2000.05.08 0 0 223
Szerintem Andrea kezd egy kicsit bezizzenni. De ezt o a beszeloben el is mondta, hogy nagyon szenved, ...meg a jelolesek, ...meg a kinti levego ami vasarnap megcsapta, ...meg blablabla, de most mar vegigcsinalja akarmi is lesz. Epp tegnap kerdeztem toletek, hogy szerintetek, mi baja van. Hat most kiderult, jol sejtettem.
GarneTT Creative Commons License 2000.05.08 0 0 222
ezen én speciel röhögtem,hogy ezzel harangozzák be a holnapi részt, de aztán láttam, hogy a macsek tényleg el volt kenődve. Vagy csak aludt.
Előzmény: evok (221)
evok Creative Commons License 2000.05.08 0 0 221
Sternchens erster Tag ohne Alex. Lattatok, tiszta lelkibeteg a macska. Sabrina lehet, hogy tenyleg acs, jol tud szoget verni. Habar azt en is tudok. :-)))
GarneTT Creative Commons License 2000.05.08 0 0 220
kérdés az, hogy a többiek mit szólnak ahhoz, hogy a heti budgetet szivarokra költk....
Előzmény: evok (214)
GarneTT Creative Commons License 2000.05.08 0 0 219
Jupe9,

volt egy olyan rész, hogy Jürgen azt hitte, hogy csak azért van ennyi rajongója, mert kölni, a ház is Kölnben van. De akkor Sabrina (aki mint tudjuk most jött) megnyugtatta, hogy nem Jürgen, nem így van, hidd el. Én azért sajnálom, hogy Alexnak kellett mennie, azért hozott valami színet a házba.

a jelöltek meiner meinung nach: Sabrina és... Verena...

Előzmény: jupe9 (213)
GarneTT Creative Commons License 2000.05.08 0 0 218
épp ez az, hogy ha a rossz tulajdonságaidat leplezed, akkor adod el magad yol. Miért, Te mindenkinek egyből az orrára kötöd, hogy teszem azt nem tudsz olvasni? És ha mondjuk kiderül (mint Zlatkonál, hogy nem ismeri Sexpírt) akkor nem tagadod le, hanem vállalod magad... ha viszont váltig tagadod, akkor nem vagy "eredeti" és ezt a nézők is észreveszik. "Sie treibt ein falsches Spiel" mindig ezt mondták a lakók Manuelara... Egyébként a ház körül levő hepaj szerintem érdekesebb, mint ami a házban történik. Vagy legalábbis hozzátartozik, enélkül tényleg unalmas lenne. Az biztos, hogy az Endemol és az RTL II keze is benne van abban, hogy így sztárolják őket... amikor beköltöztek, nagy hepaj volt, pedig AKKOR senkit sem érdekelt az egész.
Előzmény: Leonora (216)
evok Creative Commons License 2000.05.08 0 0 217
Kar hogy nem nezed a sorozatot, mert akkor tudnad, hogy a megjatszosak mar reg kihullottak. Aki nem onmagat adja, az el van veszve. Kivetel erositi a szabalyt.
Előzmény: Leonora (216)
Leonora Creative Commons License 2000.05.08 0 0 216

Egy ideje már követem, hogy miket irogattok, s örülök is, hogy általátok egyszerűen tájékozódhatom a fejleményekről, mert sajnos én ritkán tudom nézni magát a műsort, de a körülötte levő felhajtás érdekel, amolyan "tudományos" szempontból is.

Azzal most nem szállnék vitába, hogy a szereplők közül ki milyen, s mennyire szimpatikus, mert ahhoz nem láttam elég adást, de annyit azért mégis csak, hogy megállapítsam, miféle karakterek kerültek a Házba. Zlatko a bunkóság mintaszobra, most mindegy, hogy milyenek a körülményei, meg háttere, de ő még ezt ennek tetéjébe vállalja is. De ez az ő dolga. Amit én szomorúnak tartok, hogy ezzel ma Németországban (s vélhetően akár máshol is) sztárnak lehet lenni. Most ő azzal keresi hülyére magát, hogy olyan, amilyen. Ez azért egy kicsit elgondolkodtató. Szerintetek nem?

Azzal viszont egyetértek, hogy olyannak kellene nyernie, aki az elejétől végigcsinálta. Mint nő, én Andreának szurkolok (bár gyakorlatilag semmit, se jót, se rosszat nem tudok mondani róla.)

Amúgy meglehet, hogy az egészben nem is az a lényeg, hogy magadat add, és hogy jól add el magad. Sokkal inkább az, hogy megjátszd magad, s ezzel esetleg félrevezess másokat. Hiszen itt célszerű mindent leplezni, ami a közénség számára negatívumnak hat.

evok Creative Commons License 2000.05.08 0 0 215
Jo kis baki, termeszetesen hali...
Előzmény: evok (214)
evok Creative Commons License 2000.05.08 0 0 214
Haki mindenkinek, na vegre. A szivarozos jelenet akkor volt, amikor Kerstin (Manuval) kiment a hazbol. Alex az udvaron sirdogalt, s kozben szivarozott. En John-Verena parosnak orulnek, de tuti mas lesz.
Előzmény: GarneTT (211)
jupe9 Creative Commons License 2000.05.08 0 0 213
hali, nem voltam gépközelben pár napig...
naszóval Alex kidobása már nagyon várható volt....
elgondolkodtam azon, hogy a bent lévők vajon mennyire ismerik a népszerűségi mutatókat, Jürgen valamit sejthet, mivel Zlatko üzent neki, és talán hallja a rajongóit, amikor kimegy valaki a házból. Meg az újonnan jövők valamennyire beszámolhatnak a többieknek arról, hogy ki a népszerűbb. De ha minden tudnák, hogy pl Jürgen ennyire kedvenc, akkor szvsz nem jelölnék egy gyengébb jelölttel szemben /mint most Alex/ Alexnek így semmi esélye sem volt bennmaradni..../ami ugye nem baj :o)) /
vagy csak így akarnak biztosra menni, hogy kit is dobatnak ki? mert a Jürgennel egyidejű jelölés egyenlő a kidobással.
Akárhogy számolom, Jürgen jön ki győztesnek /hacsak addig be nem festi feketére a haját, és bedob egy Elvis-desingt a'la Alex../
a legjobban a héten az teccett, ahogyan a Shakespeare előadás közben Jürgen nekiállt piálni amíg Sabrina mondta neki a szöveget... :o))) igen yo volt

szerintem John- Sabrina páros lesz a következő jelölt
ennyi....

vietkong Creative Commons License 2000.05.08 0 0 212
Hi, újra itt, und freue mich sehr, hogy Alex el. A tegnapi búcsúzós-showt nem láttam, és ezentúl igen kevés részt fogok látni sajnos (because of the vizsgaidőszak). A szombati rész viszont állat volt, meglepő volt Sabrina visszafogottsága a buli közepétől. Mondjuk jól tette, hogy nem riszálta nagyon azt a nagyot. Verena nekem sem ok, most valahogy az egész BB nem ok, a két új lány megbontotta a show alaphangulatát, mennyivel királyabb lenne, ha olyan öt ember lenne bent, akik az elejétől fogva ott voltak. Zladdi gesztusai (bár nem hinném, hogy a sör ötletgazdája ő lenne) nagyon szimpik, igaz amit előttem szóltatok, ő kövezheti ki Jürgen útját a győzelemig. (De szépen hangzott.) Arra még kíváncsi lennék, hogyan viselkedett, miket mondott Alex a stúdióban, ha valaki esetleg megírná, előre is köszi.
Magyar BB-re szerintem nullkommanull az esély, biztosan nem engedélyeznék a beindítását.
GarneTT Creative Commons License 2000.05.07 0 0 211
Én nem emléxem "sirok és szivar" jelenetre, csak arra, hogy szivaroztak asszem Jürgen és Sladdi amikor ők voltak jelölve... vag rosszul emléxem?
Azért Jürgen győzelme még nem biztos, de 90%... Valahogy egy kicsit bunkóság alexszel szemben, hogy csinált egy olyan táblát, hogy Danke- pontosan azért, amit mondtál... titkon tudta, hogy ő fog bennmaradni
Előzmény: evok (210)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!