biztos lehet. Végül az a srác nyert, akinek a háta kilógott a paplan alól!!! xmillió keményvalutát, a csajt viszont hamar kidobatta a közönség a feslett erkölcsei miatt. A srác hihetetlenül népszerű lett. Utánanézek a weben.
Nekem van egy olyan erzesem, hogy Verena be fogja dobni magatol a torolkozot. Nem tud aludni, hianyzik a baratja stb.stb.... neha csak ugy sugarzik belole a vilagfajdalom, a golf-bohockodassal is felhagyott. Elobb vagy utobb ugyis mennie kell, kizart dolog, hogy o nyerjen.
En egy olyan plakatot lattam, hogy "Danke Euch, www.rheinlust.com(?) Alex".Valamelyik emeletes agy vegere volt ragasztva. Ez a Rheinlust az etterem(halozat?), ahol Alex melozik meg tulaj meg hasonlok.
A teganpi fodrász... Lassan olyan lesz az egész, mintha naponta fogadnának vendégeket. (OK, elismerem, ez _egy_ alkalom volt, de jön még Verona is, és... ki tudja?) Nem fogja így elveszíteni a zárt jellegét az egész BB?
Kérdés: ki látta pontosan, mi volt John ágya elé/mellé írva a plakátra?
Ja, tenyleg nyomatjak Feldbuscht, de meg semmi sem biztos. Amugy a vizcsapbol is BB folyik, Baerbel Schaefernel 2 nap is a kiesett lakok voltak a vendegek, Sabrina telefonszamat is nyomjak(nullhundertneunzig :))))). Tegnap nem mutattak, hogy Alex egy helikopterrel korozott az udvar folott, mikor epp poharral a fejukon falat masztak, volt nagy integetes. Asszem ez a deli RTL hiradoban volt.
Ő is rájött, hogy nem egy nagy szám csaj... Evok yol mondta, ONS lett volna, ha le udott volna Elvis lépni... Vagy csak kanos volt az öregfiú :)) A többi csaj meg nem volt rá hajlandó, vagy pasija volt.
A tegnapi Harald Schmidtshow pedig nagyon laza volt, ott volt a nézőtéren Kerstin-vihogi és mindenki kedvenc Manuja. A legpoénabb rész az az volt (ugye, Evok? :) ) aikor beszéltek valamiről, és erre Harald Schmidt hirelen megkérdezi: "Na és milyen volt, amikor Kerstinnel orálszexeltél?" :)))))))
SE
a VIVA texten olvastam valamit nem nagyon értettem egy pár szót, de Verona Feldbuschról neve ott volt.. Vagy lehet, hogy Verena, a mostani műsorvezető? most yol bele zavarodtam :)))))
Mindegy, nagy valószínúség szerint az egyik
"Morgen 20:15, Besuch in BB-Haus." Huuu, ez tok rejtelyes. Ezt ugy ertsem, hogy valaki tenyleg tiszteletet teszi a hazban? De ki? Sladdi vagy esetleg Juergen kislanya? Tegnap nem lattam, tortent valami emlitesremelto?
Velemenyeddel tokeletesen egyetertek. Mindenestre ha indulna magyar BB, akkor en tuti jelentkeznek, nem elsosorban a penz miatt, jo kihivasnak erzem. Szvsz a magyar BB izgibb is lenne, mivel magyarok sokkal temperamentumosabbak, mint egyes nyugati nepek (ertem ezalatt a nagyatlagot).
A még mindig a Don Alvarez Fluminense de Cruzeiróknál tartó magyar közönség még kicsit sincs felkészülve egy BB-re. Tuti, hogy a nézők nagyja nem tudná lereagálni, hogy mi is ez, mi a lényege, hogy kell befogadni és értékelni, meg minden.
Elment... :-(
Tudni lehetett már, és az RTL is mindent megtett annak érdekében, hogy Jürgen maradjon. Őt csupa-csupa pozitív helyzetben mutatták; minden összefoglaló Jürgen képével indult és zárult; Alex ismerőseit cincálták elő, mikor a távozás került szóba; ... stb.
Ami egy részről érthető, hiszen ha Jürgen kijön, akkor Sladdit sem lehet olyan egyszerűen "eladni", és így az RTL két potenciális közönségvonzó emberkét veszít el. Szóval érthető.
De azért nekem hiányzik Alex.
Sokkal jobb lett volna, ha John vagy Verena megy, bár ehhez az kellett volna, hogy Verena még aznap beköltözzön, mikor Kerstin kijött. Megoldhatatlan. De álmodozni olyan jóóó... A következő körben valamelyikük menni fog.
A BB magazin John és Alex-et mint az új Dreamteam-et emlegette. Erről is ennyit.
Az viszont kicsit erős volt, ahogy Kerstinre reagált Alex. Illetva pont az, ahogy NEM reagált. OK, hogy puszi, de azt kaptak a többiek is. A kocsiig tartó úton lefoglalták a rajongók; a stúdióig nem tudom, mi történt; a stúdióban pedig megint a haverok nyakába borult, és ott Kerstin már meg sem jelent. A buliról csak összefoglaló-szerű képeket láttam valamelyik hírműsorban, ott Kerstint ÉS Manut szorongatta. Akkor most ez mi? Csak a bent töltött időre korlátozódott vajon a dolog? Vagy csak zavarban volt? :-) Vagy mi? Szerintetek?
Magyar BBre sajna semmi esély. De hamarosan indul angol nyelvterületen is... Lehet, hogy egy-két év, és mégis lesz nálunk is?