Ez felér egy nemmel.
Magyarországra egyébként miért nem tudnak egy VB-t hozni. Annak idején az EB-n is óriási volt az érdeklődés, és szerintem az itteni indítóbírók tehetségesebbek is.
Nagyon jó napunk volt. Ez a két 4. helyezés óriási dolog. Még akkor is ha Tündének...
Szóval borzasztó, hogy ennyin múlott.
Tünde ezt nyilatkozta:
- "Életem legjobb eredményét értem el, ezért nagyon boldog vagyok - mondta a világbajnoki negyedik helyezett Vaszi Tünde. - Igaz, az egy kis csalódást jelent, hogy két centivel maradtam le az éremről, de emiatt nem fogok sírni. Úgy jöttem ki a döntőre, hogy országos csúcsot akarok ugrani, s ez tulajdonképpen kétszer is sikerült. A harmadik nekifutásom előtt a 9. helyen álltam, de azt mondtam magamban, hogy megmutatom mit tudok és ekkor sikerült a rekord."
Tudjátok, hogy a többiek legjobbja mind hátszeles volt? Egyedül May ugrott nála jobbat "normál" körülmények között....
Athlete 1st 2nd 3rd 4th 5th 6th
May Fiona 6.86 (3.7) 6.97 (1.2) 7.02 (2.6) 6.73 (1.5) 6.97 (1.3) 6.80 (2.7)
Kotova Tatyana 6.60 (0.2) 6.82 (0.2) 6.67 (1.7) 7.01 (3.6) 6.81 (3.4) X
Montalvo Niurka 6.73 (3.5) X 6.59 (1.5) 6.88 (2.1) 6.76 (1.4) 6.54 (-0.8)
Vaszi Tünde 6.68 (1.7) X 6.86 (1.3) 6.84 (1.7) X X
Attila pedig fenomenális volt, nem az eredmény miatt, hanem mert megint kihozta a versenyből a legtöbbet.
SzG--Azt is mondta még, hogy nagyon nagyon boldog, de van mit javulnia, de egy ilyen év után ezzel elégedett-sokszor kinlodott sérülésfélékkel, úgyhogy csak igy tovább.
Szia!
SzG-A mégsem elégedetlen, most beszéltem vele, azt mondta, hogy itt a helyezés volt a lényeg, és kihozta a maxot a 2 napból!Azt mondta még hogy a mai gátja eleve rossz volt bemelegitésnél,a rúd jó volt, gerelyben a 62es dobása alapján azt hitte 65 felett fog dobni,15oo-on meg figyelt akire kellett,hogy 4. legyen
SzG-az Aval még nem beszéltem, de tuti nem elégedett.86ookörül akart csinálni, azaz új ocst, tisztában volt vele, hogy annyival dobogós,de nem jött össze, úgyhogy biztos csalódott most.A távolon sok elment, a 4oo-on is pár pont, meg egy csomó a gáton.Amiket mondott nekem még itthon elötte az teljesen reális volt, csak mindennek ki kellett volna jönnie-elég lett volna csak ecs közelbe kerülnie -ja, de majdnem mind a 1o számban!Köv. versenye reményei szerint a Jóakarat Játékok,az vmikor szeptember elején lesz Ausztráliában, de most 1 hetet minimum pihenni fog.Olyanokat is mondott, hogy a következö évet ö legszivesebben kihagyná és nem készülne rá, de szerintem ezen úgyis változtatni fog.Nem fogja kibirni ugysem!14én jönnek haza, de mondjuk Gécsekék meg ma-na, tegnap. --Kitartás, már nem sok van hátra.Nekem mára ennyi,végem van.
Jó éjszakát!