Nos: gondolom láttátok, amikor Verena nyomkodta a pattanásait. Közelről mutatták, ahogy fröccsen a cucc. Mit mondjak, elég ocsmány volt, még azt is lekörözi, amikor Kerstin egy Alexszal folytatott romantikus beszélgetés közben hirtelen a szájába nyúlt, kikapart a fogai közül egy ételdarabkát, majd elegánsan az előtte álló pohárba pöckölte. (öööööö).
Amúgy a producerek szerintem is fenntartják maguknak a szavazásmanipulálás jogát.
Hogyan engesztelte ki, hozzavagta a papucsat? :))
A multkor csodaltam, hogy addig birta a ket megkergult liba hulyesegeit, en mar 2 nappal korabban arra tippeltem, hogy Sabrinat egyszer fejbevagja egy eltevedt papucs :).
En sem lattam Manuelat, mondjuk el is aludtam az elejet,
sikerult negyed 12-kor vegre kikecmeregnem az agybol. :-)) Ez volt az elso alkalom, hogy lattam ezt az adast, rendkivul bugyuta musor, pont Manuelanak valo. Engem a kis szemuveges musorvezeto csaj idegesitett, minden masodik mondataban bakizott. Sok izgi nem volt a mai reszben, leszamitva azt, hogy Juergen rosszkedvuen (!) ebredt, morgolodott egy sort Sabrinaval, aki egy kicsit megorrolt ezert ra. Utana aranyos volt Juergen, ahogy megprobalta kiengesztelni ot. Nem kellett sokaig probalkoznia. ;-)
Na, én leültem nézni a Call TV-t, mert kíváncsi voltam, hogy boldogul benne a Manuela, de ôt nem sikerült elcsípnem. Viszont ezt a bugyuta telefonos játéksorozatot nem bírtam idegekkel. Én nem nagyon lennék büszke rá, ha ilyen müsort kellene vezetnem.
A hírekben volt ma az is, hogy Alex is CD-t készít. De legalább ôszintén bevallotta, hogy ô ezt nem nevezné éneklésnek. Ennél ôszintébb már csak akkor lenne, ha azt is a kamerába mondaná, hogy csak ô és a felfedezôi akarnak ezzel egy zsák pénzt keresni könnyedén és gyorsan.
En eppen arra gondoltam, amit magyarazol, de ezek szerint maskepp latjuk, mert szerintem pontosan hogy az tartja fenn a nezettseget, ha a nezok igazolva latjak a velemenyuket es az megy, akit a nep akar, bar ekkor mar latszolag nem sok ertelme van a manipulacionak. Lassan mar en sem ertem, mit is beszelek...
Akar a nezok, akar a musorkeszitok kuldtek el Sladdit, neki akkor kellett menni, az o kijovetele nagy telitalalat volt, mert pl. a Manu-Kerstin libakulonitmeny nelkul senkinek sem tunt volna fel Zlatko.
Tegnap epp azon morfondiroztunk, hogy ha Jurgen megnyeri a jatekot, vajon o is ennyire "bejon" e majd a nepnek? Szerintem nem alkalmas egy ilyen mindenki bohoca szerepre, mint Zlatko. Szvsz Andrea fogja a legnagyobbat kaszalni, evekre biztos helye lesz a tv-s bizniszben(ugy tudom, eddig is ott dolgozgatott).
Valaki tud valamit arrol, hogy all a Sabrinanak elkezdett gyujtes?
Isten hozott itthon kedves topicgazda, mint latod elunk es virulunk, tavolletedben szorgalmasan meregettuk a vizet a topic aljabol. :-)) A Suzukis dolog egy marhasag, Hollandiaban viszont van egy durvabb BB-valtozat, miszerint egy gurulo kamionban vannak ejjel-nappal osszezarva az emberek. Lehet hogy nem 10, de ugyszinten 100 napig, ha jol tudom. A "hazas" valtozatot szivesen kiprobalnam, de a kamion nagyon extrem, embertelennek tartom.
Of
Bocs, hogy idáig nem írtam, de gőzerővel készültem a matekfelvételire, ami most kissé k*** nehézre sikeredett... Így én is örülök, ha legalább 1 yo feladatom volt :)) Na de BB
ONN
Én láttam is ma Manuelat reggel, egész tehetséges. Kerstin már nem annyira, ő múlt héten is volt a Kól-Tívinél. Szerintem minden nap vannak...
Nagyokat "kacagtam" én is, amikor Jürgenék előadták a szexhirdetéseket, amiket az éjszakai műsorból ismerhetünk... Az a Sabrina-féle Domina-look és a Jürgen-féle Osztriga bár look nagyon bejött :))))))))) Verena nem adott elő semmit, vagy arról én lemaradtam?
Verona is érdekes volt, bár azért reggel láthatólag rosszabbul nézett ki, mint előző este, tehát ő sem Superwoman (mintha erről lett volna szó) Amikor kijött a rózsaszín felsőben John tekintete mindent elárult, nagyon "édes" volt, mondanám, ha lány lennék :)))))))
Azt is meg tanulhattuk, hogy kell úgy felvenni egy melltartót, hogy közbe rajtunk van a top. Én mondjuk csak levenni szoktam a fenti ruhadarabokat, úgyhogy ez engem nem érint :D (Persze NEM magamról szoktam levenni :))))
Viszont Verona behozatala az RTL2-nak nagyon sokat hozott, tény ami tény, rekordokat döngettek a nézettségi kvóták. Sőt, ráadásul napi 2 órát adtak a BB-ból.. a Végén átnevezhetik magukat Big Brother TV-re... Ez már szinte Truman Show 2 lenne...
A Suzukis dolgot én is láttam a TV-ben, hát, érdekes. :) De a Tégla inkább közelebb van a BB-hez, mint ez a Sléáger Rádiós ökörség.
ÓFF
Az RTL-en pedig mutattak egy olyan versenyt, ami tegnap kezdődött, és arról szól, hogy ki tud több ideig egy magas szék-szerüségen maradni. A tavalyi győztes 109 napig ült ott... a szék
teteje olyan 1-2 nm-es lehetett...
ÓN
Nem vagyok arrol meggyozodve, hogy nem lehet adott esetben manipulalni a telefonjatekot. De eddig szerintem mindig az ment, akit a nagynep ( en is) meneszteni kivant(am). Sladdi mar anno is nagyon nepszeru volt (talan jobban mint Juergen), miert engedtek akkor megis kiszavazni? Mindenesetre ha akkor Juergen ment volna, belole biztos nem tudtak volna ekkora sztart faragni idokozben.
Verena tenyleg eleg lerobbant allapotban ment ki a hazbol, eleg meglepo, hogy egy ilyen slampos not betettek, raadasul mar az elso 10-ben benne lett volna, ha nem fog padlot snowboardozas kozben. Pedig en azt hittem, hogy a musor egyik celja a higienikus eletmod propagalasa. Bezzeg Sladdi :))).
A tegnapi tv-musor kiraly volt, Jurgen megint nagyot alakitott, Sabrina is jo lett volna, ha nem vihancolja el. Andrea meg olyan, mint egy profi musorvezeto.
Szerintetek a telefonos szavazas tenyleg hiteles?
Nem lehet, hogy a producerek dontik el kenyuk-kedvuk szerint, kinek kell mennie? Nem Verena miatt kerdezem, mert az o tavozasa egyertelmu volt.
Miutan elment es a tobbiek az udvaron acsorogtak, tetszett a bekiabalasok kozott egy sztentori hang, amelyik azt uvoltotte, hogy Sternchen :)
A manipuláció azért most is bejátszott valamennyire ebben a Talk-os müsorban. Vagy csak nekem tünt úgy, hogy Jürgent általában gyakrabban emlegetik, mint az összes többit? Tisztára olyan íze van, mintha a szervezôk már eldöntötték volna, hogy Jürgen lenne számukra az ideális gyôztes. Még ha minden jel erre is mutat, akkor is hagyják a maguk rendjén haladni az eseményeket, nem?!
Meg elsô pillantásra az eredményhírdetés is úgy tünt, mintha nem élô lenne, mert a kamera egyetlen koffert mutatott, s az is épp a Verenáé volt. De aztán késôbb mutatták, ahogy Jürgen kipakol a bôröndjébôl. Szegény, már hanyadszor... Én azért gondban lennék, ha egy ekkora táskába kellen zsúfolni a 100-x napra való cuccot.
Jelentem, az en tevem meg mukodik. Ma kiderult, hogy Sylvester Stallone hirtelen magahoz szolitotta Veronat, ezert hagyta el hamarabb a hazat. Mindketten jatszanak a keszulendo filmben, Stallone talan a rendezo is (?), mintha ugy vettem volna ki. Verona tenyleg jol nezett ki felkeles utan, leszamitva a kis karikakat a szeme alatt, dehat reggel fel hetig John-nal csevereszett. Ezzel szemben Verena a slampossag mintakepe: rongyos, gyurott ruhak, kocos es altalaban zsiros haj, szurke fogak... meg amit a kedves nezo nem lat. Sem a stilusaval, sem az egyenisegevel nem lopta be magat a szivembe. Valami baratja pedig van, legalabbis a bekoltozeskor nagyon integetett valami fiunak a publikumban. Nekem is tetszett ez a spontan BB-TV-Show, Andrea jatszott mar egyszer rogton az elejen moderatort, mar akkor feltunt a tehetsege. Gondolom nemcsak nekem. En is ugy josolom, hogy fogjuk meg ot a TV-ben viszontlatni, es nem mint egykori BB-lakot. Apropo jut eszembe: holnap, akarom mondani ma a Call-TV-ben (rtl 2) Manuela (is) moderal. Az adas reggel 10-kor kezdodik.
Ja, eszembe jutott még valami: hallottam ma a Sláger Rádió fantasztikus akicójáról, miszerint 4 egymás számára ismeretlen embert (3 férfi + 1 nô, ha jól emlékszem) összezártak 2 hétre egy Suzukiba. Aki a legtovább bírja, az megnyeri a kocsit.
Nem tudom, de nekem ez nagyon úgy tünik, mint ha a Big Brother olcsó kopírozása lenne.
Tud valaki errôl esetleg bôvebbet?
Na mi van, ma meg a többi magyar BB-"rajongónak" romlott el a tévéje?
A mai összefoglaló alapján ez a hét nem is volt olyan unalmas. Persze sokat dobott rajta Verona Feldbusch beköltözése. De nekem tetszett az a sportverseny-féleség is, amit maguknak rendeztek. Vajon azt kiadták nekik vagy spontán ötlet volt?
Ami a Veronás látogatásból így rögtön beugrik még, amikor az ébredés utáni perceit mutatták. Ez a nô vagy direkt sminkelve aludt vagy már eleve így van kipreparálva, de nem volt sok különbség a kamerás és a reggeli arca közôtt.
Volt még valami tévés bohóckodás is: egy Jürgen és Sabrina (hát ki más?) által fabrikált képernyô keret mögé ültek be, s adtak elô valamilyen televiziós müsorszámot. A produkciók alapján biztosra veszem, hogy Andreára lecsap majd valamilyen televizió, mert elég profi volt, s egyedül neki nem kellett papír a konferanszához. Talán nem meglepô, hogy az eljátszott reklámok mind szexhírdetéseket parodizáltak. Mellesleg ezekben Jürgen és Sabrina túlontúl hitelesnek bizonyult...
Verena ma elhagyta a házat, rendes volt tôle, hogy megvárta, hogy kiszavazzák. Ráadásul valami 70%-os eredményt sikerült elérnie. Mondjuk annak ellenére, hogy számított rá, hogy neki kell kijönnie, igénytelenebbül nézett ki, mint máskor. Vagy nem? Meg furcsa, hogy folyton a barátját hiányolta, de azt nem mutatták sem a ház elôtt, sem a stúdióban, hogy hogy borul a nyakába.
Tök jó volt a mai zárókép: Andrea, John és Jürgen állnak az ajtóban és fülelnek, milyen kiabálások jönnek kintrôl. Azért kicsit sejtik, milyen cirkusz lehet kint meg talán vágynak is rá, hogy belekóstolhassanak végre.
NA DE TI MIT GONDOLTOK???
Most mi a turo ez, hogy Verona 1 nap utan elmegy. Hisz 4 naprol volt szo, nemde? Mit szoltatok Verona kulonbejaratu mobil WC-jehez? A benti WC-ben nincs is kamera, csak mikrofon. Ez zavarta vajon? Amugy jo fej csaj, csak az idegesitett benne, hogy legalabb percenkent egyszer megigazgatta a hajat.
Szerintem pontosan errol van szo. En is csak Juergen (es Sabrina) bohockodasa miatt nezem meg, ha ok nem lennenek, akkor a tobbi lakoval holt unalmas lenne az egesz. 80 nap utan lassan kezdenek kifogyni a meg el nem meselt sztorikbol es ugy altalaban a kozos beszedtemabol, tekintve hogy semmi kulso informaciohoz nem jutnak, nincs radio, tv, ujsag stb. Az ujonnan bekoltozottek sem meselhetnek semmit a kulvilagban tortentekrol, es konyvet is csak osszesen egyet vihettek magukkal, szoval van uncsi rendesen... amikor epp nem a heti feladat megoldasan gyotrodnek.
Kösz, evok, hogy megkegyelmeztél. Nem jöttem volna rá magamtól.
Akkor nem adom meg a számomat, mert nem vagyok fiú. De miért, ahova mégy, ott nincs Internet? Vagy ne kérdezzek ilyeneket mert nem kapcsolódik a témához? Bocs. Csak ilyen kíváncsi természet vagyok.
Most elolvastam a www.bigbrotherhaus.de-n a fejleményeket, s ott leírták, hogy a lakók mennyire megdöbbentek, hogy épp Verona érkezik hozzájuk.
Azt hiszem, már egyszer felvetettem itt, de akkor most még egyszer: miért jó az, hogy egy már befutott (s a bentlakók által is bizonyára ajnározott) sztárt engednek a lakók közé, akik még nem tudják, hogy voltaképp már ôk is sztárok? Vagy csak még nagyobb nézettséget akarnak elérni Veronával? Esetleg kidolgozták elôre, hogy mit is csináljon ô ott bent 4 napig, hogy ne laposodjon el még jobban a történet?
Na jo, megesett a szivem rajtad, nem kinozlak tovabb, csupan nem szeretem a temahoz nem kapcsolodo nyilvanos kivancsiskodast.
1./ :-o :-O :-o = ich war`s nicht
2./ Kulfoldon kezdtem el nezni az adast, jelenleg itthon vagyok, de mar nem sokaig, a veget valszeg latni sem fogom.
Ugyhogy ha fiu vagy, akkor add meg legyszi a tel.szamod, s majd beszamolsz. ;-))
3./ Szamomra is John viselkedese a legerthetetlenebb, s ennek egyertelmuen Verona az oka. Hogy ez most mi, gozom sincs. Ellenszenv? Dobbenet? Vonzalom? Csodalat? Holnap mar okosabbak leszunk, de en ez utobbira gyanakszom. Latnod kellett volna, hogy amikor Verona atoltozott a vacsorahoz (passzos pink felso), John majd fel falta a szemeivel. Hat igen, lassan 3 honapja bent van, s gondolom o sincs fabol... Verona meg ketseg kivul jo no.
4./ A haz lakoi nem tudtak Verona erkezesererol, es nem is kertek, hogy bekoltozzon, ha jol tudom. Vasarnap pedig a hazbol rogton a repterre megy, Los Angeles-be repul filmforgatasra.
Szoritok, hogy holnapra megjavuljon a teved, egyebkent meg vasarnap mindig osszefoglaljak a het legfontosabb torteneseit.
Evok:
A "n" is egy hang, még ha nem is tátod tágra a szádat. De most ezek után pláne nem értem, hogy mit akartál kommunikálni a jelbeszédeddel.
A tévét pedig akár Norvégiában is nézhetnéd. Én azt kérdeztem, hogy helyileg épp hol vagy.
Láttam ma (ill. hát tegnap, mert már majd egy órája szombat van) pár percet abból, ahogy Verona Feldbusch bevonul a Házba. Jürgen és Sabrina volt a leglelkesebb az új vendégtôl, John viszont teljesetlen szótlan maradt. Legalábbis abban a szakaszban, amit sikerült elkapnom. Utána egy villámcsapás elintézte a helyi kábelhálózatot és még most sem sikerült visszavarázsolnia a képet a képernyôre a UPC munkatársainak. Na majd holnap.
Ti láttatatok esetleg ennél érdekesebbet is?
Ja, még annyit, hogy Verona olyat mesélt a lakóknak, hogy ôt a mobilján hívták fel, mikor épp Los Angelesben járt, miszerint azt akarják a ház lakói, hogy költözzön be egy hétre. Most ez csak duma?