Igen, Sabrina lesz a nemet Metal Lady, Jurgen bárenekes lesz Ibizan, Andrea elhomalyositja Arabellat, John meg felkilos fulkarikakat fog reklamozni :).
No ezzel egyetértek, Jürgen médiaszereplésre nem igazán alkalmas, max. gy tudnám őt elképzelni, mint Stefan Raabot... aki jó fej, azon nincs semmi különleges, el lehet mondjuk hívni egy-két talkshoeba, de nem lehet belőle majmot csinálni, nem lehet a pléjbojba berakni...
Ha már a holland BB-csajok képeiről volt szó korábban, azon gondolkoztam, hogy azé' nem szeretném viszontlátni egyik német csaj képét sem a PLayboyban :)) Eetleg Jonaét.. na talán a Janaét is, na de ha meglátnám Kerstint vagy Manut esetleg Sabrinat bocs Evok :) hát nem biztos, hog túlélném.. ;)
Miert, olyan draga? Ugy tudom, max. 97 pfennig a hivas a nemeteknek, mobilrol mar nalunk sem olyan huzos kulfoldre telefonalni. Ha szukseg lenne ra, nekem Jurgen megerne par szazast.
Aki az utolso hetre bentmarad, az mind nyertes. Itt kulonbseg csak ott lesz, hogy ki kapja a zsozsot. De teljesen mindegy, a tobbieknek is nagy baleknak kell ahhoz lenniuk, hogy a nepszerusegukbol ne kovacsoljanak a jovoben toket.
En csak akkor szavaznek, ha Juergen nem allna elegge nyerore. Szerencsere egyenesben van a fiu. En egyebkent szeretem Sabrinat, lehet hogy sok hulyeseget csinalt eddigi eleteben, meg vadul oltozkodik, de meg vagyok arrol gyozodve, hogy a lelke melyen szeretnivalo jo ember, sot mi tobb, en az arcat is szepnek talalom (ha nem nevet).
Amugy furcsa, hogy nemelyik pasi milyen jol kijon a macskakkal, lasd Alex vagy a faterom(igaz, o nem szerepel a BB-ben :)).
Szerintem ha jelolik, akkor Sabrina megy, a vegen pedig Jurgen nyer. Bar mostanaban foglalkoztat a gondolat, hogy a De Mol familia esetleg nagyobb uzletet lat majd Andreaban es vele nyeretik meg...
Fenntartom a velemenyemet, hogy Jurgen nem alkalmas a mediasztar szerepre, barmilyen jo fej is.
Ugri, a lelkembol beszelsz! Ket lehetoseg van, vagy valakie a macska (John de Mol-e pl.), es utana egyszeruen hazamegy, vagy menhelyes macska, akit utana visszacsuknak egy ketrecbe. :-(( Szerintem egyebkent idokozben Sternchen is sztar lett, es ha meg menhelyes macska is, biztos sokan szivesen magukhoz vennek, mint pl. en is, csakhat ez innen Magyarorszagrol egy kicsit maceras. De lehet az is, hogy Alexhez kerul. Ott legalabb jo helyen lenne.
De akkor most megint két embert kell jelölniük vasárnap? Az olyan furcsa lenne... Fôleg ha bejönne az általad felvázolt verzió, hogy mind a négyük kap jelölést.
Mondjuk John passzívabb, mint Sabrina, de szerintem jobban kedvelik ôt a nézôk, mint Sabrinát. így szerintem Sabrina megy, a többiek maradnak.
Ha mondjuk nem lenne akadálya, hogy mi magyarok is telefonon szavazhassunk (mert mondjuk nem lenne olyan veszett drága), akkor ti szavaznátok???
Hogy érted ezt a nominierungot? Persze, hogy egy embert szavbaznak ki... de minimum ketten lesznek jelölve... aztán viszontén se tudom...talán az lesz a kérdés, hogy ki nyerje a pénzt? meglátjuk
Andrea mosanában sokat szívatja Jürgent meg a boszit....
Igen, valahogy igy van. Ha jol tudom, akkor juni 9-ig (pentek) fut a jatek. Most vasarnap jeloles, aztan jovo vasarnap megint megy valaki, es akkor elmeletileg 3-an maradnak az utolso hetre a hazban. Lehet tippelni a vegso harmasra! Az en tippem: John megy, Juergen es a lanyok maradnak, es Juergen nyer.
Szerintetek Sternchent is elarverezik a musor utan? :)
Esetleg o kepviseli majd az allandosagot a kovetkezo sorozatban?
Amugy nagy szenyasag odavinni egy felnott macskat, aki mar hozzaszokott valakihez es mire megbaratkozik az uj helyzettel mehet tovabb egy hazzal...
Evok: ha egyazon ajtós feliratra gondolunk, akkor azt Andrea produkálta, "bosszúból". Ilyesmi volt: Liebster Jürgen, heute geht es leider nicht, ich erwarte Dich morgen zu der gleichen Zeit. Sabrina. Ja és még ez is: Love U. Jürgen pedig már a kézírásról rájött, hogy Andrea az elkövetô. Tja, Andrea eleget feszegette neki, hogy lassan több idôt tölt Jürgen a lányszobában, mint ô maga.
Én örülnék, ha Sabrina esne ki végre, mert idegesít. Persze, a hülyeségével visz némi életet a házba, de elég primitív. No és ez a röhögés... Nem beszélve a klassz sérójáról és a szexis cuccairól.
Ma sikerült megtekintenem, hogy Manuela hogy vezet müsort a Call TV-n. Nem is volt olyan szörnyü, mint gondoltam, de még mindig tartom, hogy ilyenfajta bugyuta müsor vezetéséért én nem lelkesednék annyira. Persze, lehet hogy Endemol elôírta neki, mint Ex-Big Brotheresnek, mert valamit kooperál a müsorral.
Lehet, hogy hülyén hangzik a kérdés, de most hogy lesz a Nominierung? Mert ha jól emlékszem, most csak egy embert szavaznak ki - csak már azt nem tudom, hogy hogyan - s aztán pedig a közönség dönt, hogy a bentmaradó 3 közül ki nyerjen. Vagy nem így van?
Barmi is tortenik, az mind a Juergen-Sabrina paros nevehez fuzodik. Ok meg aztan annyit baromkodnak, hogy felsorolni is nehez. Ma pl. Juergen reggelit csinalt Sabrinanak, es az egyik szelet vajaskenyer kozepebe csoves erospaprikat rejtett. A poen bejott. :-))))) Sabrina ma beejtette a heti lecket (utcanevek) a tyukol moge, tiszta panikban volt, el akarta tolni az olat a helyerol, persze mindenki csak jol kirohogte, ahelyett hogy segitettek volna neki.
Talaltam egy Suzukis topicot a torzsasztalon, lehet hogy mar olvastatok is. Ha ilyet engedelyeznek, akkor mi akadalya lenne egy kulturalt "hazas" variacionak, ahol legalabb napjaban 1-szer zuhanyozni tudsz, fekve alhatsz, kuturaltan etkezhetsz stb.stb. Szerintem meg az is kevesbe embertelen es megalazo, ha a Fovarosi Allatkertben zarjak be a 4 embert egy 4x4 meteres majomketrecbe, hogy ott tobzodjanak a Suzukiert, ami legalabb nem lesz budos a 2. het vegere.
Tenyleg, most ahogy mondod, a lancokat teljesen elfelejtettem. A spanyol BB-rol nem tudok sokat, VeGa-nak koszonhetoen vegre megnezhettem a holland lanyokat, hat mit mondjak, siman verik a nemet lanyokat, de meg sem kozelitik a MAGYAR lanyokat! :-)))))))
OFF
először is köszönöm Evoknak a meleg (nem félreérteni :))) fogadtatást. :) Egyébként azért figyeltelek benneteket, csak erőm nem volt írni. A nagy testvér figyel Téged ;)
ON
Tegnap az RTL-en volt egy interjú a John de Mol nevezetü fickóval (nem a benzinkút, hanem az Endemol tulajdonosa (övék a BB ötlet) és mesélt arról, hogy neki már 7 éve megvolt ez az ötlete, arról, hogy a spanyol BB-t többen nézték mint a Bajnokok Ligája Barcelona(?)-Valencia meccsét... Szal spanyoléknál nagyon bejön, de nekik jobb, mert z udvaron van egy medence... szóval ott minden háváj, ittmeg napi egy órát zuhanyozhat ugye az egész banda...Na és mutattak képeket is a spanyolból...Talán emlékeztek, azt írtam régebben, hogy eldöntötték, hogy bárki is nyer, felajánlja az egyik nő gyerekének, aki fogyatékos, vagymi. NA kiderült, hogy nem minden pontosan úgy van, ahogy ez a nő ezt annak idején mondta, na erre hirtelen óriásit zuhant a népszerüsége, ő is lett az első akit kidobtak a házból... Aztán az első "nominierung"-nál pedig úgy akarták csinálni, hogy "keresztbejelölik" egymást, így a néző dönti el, hogy ki esik ki... De már itt óriási nagy veszekedések voltak, mert az egyik csávó meg lány (asszem akik pont lefeküdtek - már ha yol láttam a honlapon :)) ezzel nem értett egyet.. Szóval ott megy a haddelhadd, szóseróla.
Egyébként én a kamionosról valami olyasmit hallottam, hogy össze is vannak láncolva...
Na, akkor Andrea megint halalra idegeskedi a dolgot, mint a fovarosoknal meg a Szentivaneji alomban. Pedig ahogy musort vezet...Nem ertem.
Bezzeg Sladdi, IQ-bol nyomta a fovarosokat :))
Legozniuk, mint heti feladat? Nem, taxisvizsgara keszulnek, kulonbozo nemet nagyvarosokban kell utvonalakat (utcaneveket) kivulrol megtanulniuk. Mindenki max 2 hibat ejthet, kulonben ugrott a tet.
Meglehet, hogy Juergent tobbet emlegetik es mutogatjak, mint a tobbieket, na de miert? Mert senki mas nem produkal annyi anyagot, mint o. Ma is talan, ha osszesen 3-szor mutattak Andreat es Johnt, es mindig ugyanazok a kepek: dogles az agyban, kajalas, badizas, ucsorges a szofan... Unalmasak egyszeruen. Viszont ha tenyleg Juergen nyer, akkor ezt nagyban Sabrinanak koszonheti, o tette sztarra, o hozta elo ezt az enjet.
Visszaterve Verenahoz, csakhogy teljes legyen a kep: kiderult, hogy az elmult 21 napban csak egyszer mosott, ami a hazba beviheto 1 koffernyi ruha viszonylataban eleg gazos.
Kepzeljetek el a szitut: vasarnap jeloles, elofordulhat hogy mind a negyen jelolve lesznek. Sabrina - Jurgen jeloli Andrea - John parost, es forditva. Jo poen lenne, nemde.
Bye, bye Verena! Nem sok maradandót hagytál magad után...
Az az eszeveszett ugrándozás a kocsiig azért nem volt semmi.
Sabrina le sem szakadt Veronáról. Most, hogy ilyen jó barátnők lettek, biztos kisegíti majd egy szerényebb összeggel. És milyen szépen megköszönték a levetett pólókat is a lányok. :-))) Veronának sem ártott a reklám, és a BBre is ráfért egy kis újítás.
Jürgent tényleg sokat emlegetik (aránytalanul többet, mint a többieket), és szerintem tuti ő nyer. HOgy a szavazást is befolyásolják-e? Passz. Bár vietkong szerint forgatókönyvet is kaptak, akkor ez sem elképzelhetetlen. Most arra vagyok kíváncsi, hogy kit fognak jelölni... Talán Jonnak kell mennie.