Na jo, viccet felreteve, eloszor is szia, udvozollek szuk korunkben.
A lakok minden heten kapnak feladatot, amire a het folyaman keszulhetnek, es mindig penteken van szamonkeres (amit a teveben szombaton mutatnak). Miutan megismerkednek az uj feladattal, rogton meg kell mondaniuk, hogy a kozos kassza hany szazalekat kockaztatjak. Mondjuk 20%-ot. Ha teljesitik a feladatot, akkor a kovetkezo hettol ennyivel tobb "penzuk" van, ha buknak, akkor ezt az osszeget megbukjak. A penz termeszetesen csak szimbolikus ertelemben van jelen, minel nagyobb a heti budzse, annal tobb es tobbfele elelmiszert, pipirecikket, dohanyt stb.stb. tudnak rendelni a hazba.
Sziasztok!
Nagyon örülök, hogy végre találtam egy helyet Magyarországon, ahol tudják, mi az a Big Brother. Én csak 1,5 hete kezdtem el nézni, de már teljesen rá vagyok szokva. Sajna vannak dolgok, amiket nem értek, mert még csak tanulok németül, a lakók meg nagyon gyorsan baszélnek. Előre is bocs, ha majd olyan dolgokat írok, kérdezek, amik már voltak, de nincs kedvem, a 300 akárhány hozzászólást végigolvasni.
pl. rögtön van egy kérdésem. Ha teljesítették volna a feladatot, mit kaptak volna?
Judit
Na jol van, Sabrina is elintezte magat nalam, vegleg. Ez szavakkal nem kifejezheto szemetseg, amit a vizsgan csinalt. Hagyta, hogy a tobbiek halalra tanuljak magukat a heten, amig o valoszinuleg vegig azon torte a kis szoke fejecskejet, hogy milyen show-t adjon majd elo a beszeloben. Magyaran teljesen felesleges volt az egesz magolas, Sabrina onhatalmulag elore eldontotte a verseny eredmenyet. Fair jatekos.
Szerintem keresztbejeloles lesz akarva, vagy akaratlanul. A mubalhe nem volt rulez, Andreat egyre jobban nem szeretem, de felolem most mar akar Sabrina is mehet. Ugyse csinal egesz nap semmi mast, minthogy Juergent nyaggatja, s ez lassan mar nemhogy nem poenos, de egyenesen ego. Hat a felenekles nem volt egy frenetikus elmeny, foleg ami Johnny boy hangjat illeti.
A két csaj sok-sok népszerűségi pontot vesztett nálam a tegnapelőtti műbalhé miatt. Az énekteljesítmények pedig tényleg elképesztően gyatrák voltak. Tippjeim a jelölésre.
Andrea:Jürgen, Sabrina
John:Jürgen, Sabrina
Jürgen:Andrea, Sabrina
Sabrina:John, Andrea
Ja, még valami:mérhetetlen nagy bunkóság az Sabrinától, hogy egyáltalán nem foglalkozik a heti feladattal(nem tanul).
A tegnapi részben nekem megint az tünt fel, hogy ha Sabrinát mutatják, ô az esetek kb. 60%ában épp eszik vagy iszik valamit. A beszélôben meg szinte csak Jürgenrôl bírt beszélni Szerintem nem jó, hogy ô mikor bement, tudta, hogy Jürgen milyen népszeü. Csak az a hézag, hogy most azt hiheti, hogy ô is az. Pedig... Na de vasárnap kiderül. Mindenképpen számoljatok be róla, mert sajnos nem fogom látni.
A CD-felvételbôl láttam részleteket, s csak annyit kérdeznék, hogy minek erôltetni azt, ami nem megy. Vagyis: ne énekeljen aki nem tud.
Nna.
Engem min. 10 millával és kiesés esetén egy két-háromhetes nyereményúttal és/vagy ajándékautóval lehetne a BB-be csábítani. Azt hiszem ez méltányos ár.
Ha pedig bekerülnék, az egy könyv, amit bevihetek, Zámbó Jimmy Én, a király c. biográfiája lenne. :-)))
Banita! Miért akarsz már kiejteni?!? Lehetnénk mi a magyar Kerstin-Alex páros!!!! ;-)
(Johann gityózását láttam a bbhaus.de-n, nagyon rulez volt!)
Na az nalam sem jonne be...
Nagy ravaszdi ez a John, a nemet nok biztos megkajaltak a reggelit es most nyomjak a gombot az internetes nepszerusegi szavazason :).
Kivancsi vagyok, most is megbeszelik-e, ki kit jelol? Szerintem epp itt az ideje a keresztbe jelolesnek.
Nem ez ma volt, Johnny boy rendesen pedalozik a lanyoknal, kozeleg a vasarnap... Andrea szerzett ma nalam egy rossz pontot, ahogy kilepett az agybol, maris cigire gyujtott. Fuj, en meg a latvanytol is rosszul lettem.
Kicsit eroltetett probalkozas, de kezdetnek megteszi :)
Amugy ma lattam egy kepet a BB oldalon arrol, hogy John reggelit keszitett a ket holgynek es Andrea hatalmas tanyerszemekkel mondja, hogy "Né má Bella, valaki reggelit csinalt nekunk!". Ma sem lattam az adast, ugyhogy lehet, hogy ez holnap lesz?
A tobbiek mar lassan hozzaszoktak, hogy en folyton kisiklasztom a topicit a rendes kerekvagasbol, de tudjak, hogy ez egyreszt mar nem sokaig tart, masreszt utana mindig mindent jova teszek felettebb ertelmes hozzaszolasaimmal. :-))
Szoval tenyleg bocs. :-( = evok megbanast tanusit.