Epp most riadoztattam, elkuldtem a multkorit meg1x, ha most sem sikerult, akkor vegkepp magamtehetetlen vagyok...
Ja, a regi cimre kuldtem, a felreertesek elkerulese vegett.
Na most mar kiderult, hogy miert nem kapott Sabrina puszilos-olelos fogadtatast, amokir kijott a hazbol. Ha valaki nem latta volna a BB elotti News-t, ott mondtak, hogy a rajongokat es a csaladtagokat akarattal keritettek el Sabrinatol. Igy akarta az Rtl 2 elerni, hogy Sabrina toluk ertesuljon elso kezbol a kulvilagban tortentekrol - objektiven. Az adas utan hosszan ecseteltek neki a helyzetet, Sabrina egyelore visszavonul a kozszereplesek elol, es igeri, hogy dolgozni fog az adossagai torlesztesen. Szerintem ezzel meg reg nincs vege a sztorinak, a nagyja meg csak eztan kovetkezik. Kotve hiszem, hogy penteken ott fogja a kijaratnal varni a hazbol kijovoket...
Egyértelmű, hogy OJ fog nyerni, arra vagyok kíváncsi, hogy mekkora felhajtás lesz péntek este az RTL2-on. Azért megpróbálhatnák überelni az eddigieket és mondjuk az utolsó napokra Helmut Kohl vagy Harald Schmidt is beköltözhetne :)))
Toni "Arc" Polster (ász ötlet volt, vitt egy kis pezsgést a tömény unalomba) -remélem jól értettem- csak a menedzsmentbe megy vissza a 'Gladbachhoz, azt mondta Jürgennek, hogy már nem akar játszani. Az idény második felében már nem is játszott a Borussiában, hanem egy alsóbb osztályú klubban vót (asszem...).
Amúgy Andreát és Jürgent eltaláltam, mint a végső hármas tagjait, harmadiknak Kerstint gondoltam, amikor még normális volt, hát ő nem jött be, mer' nagyon elbutult Manuka mellett és az Alexszel folytatott viharos és szenvedélyes románc közepette.
Egyértelmű:
JÜRGEN
És íme, bekövetkezett. Már megint zavarban voltam, Sabrina viselkedését látva. Amikor Percy kihirdette az eredményt, Andrea és John megszűnt számára létezni egy jó öt-tíz percig, és majdnem belefulladt Jürgen hónaljába. Kicsit megalázó volt, nem? Egyébként a "bosszúhadjárat" nagyon-nagyon jó volt, feküdtem a röhögéstől, amikor S. odavarrta a törülközőt a kötélhez.
Röhej: a Dome-on, amikor a Bewohnerek énekelték a Biiig, Biiiig Brother-t, Despina is ott villogott közöttük. Nem tudom, mennyit érez magáénak a népszerűségből és a sikerből...
Sajna nem emlekszek ra, hogy mit mondott szo szerint. Azzal volt kapcsolatos, hogy Sabrina milyen jo hangulatot hoz a hazba, es egy olyan jelzot hasznalt, amit az o szajabol hallottam eloszor. Ilyen is van. :-) Talan a tobbiek tudnak majd Neked segiteni.
Integetett a Sabrina, az igaz, de azért furcsa volt, hogy a Sophie az Andrea családtagjaival és barátaival készített interjút, pedig akkor már tudni lehetett, hogy Sabrina fog kijönni.
Szerintem Sabrinán nem látszott, hogy szomorú lenne, de belül persze lehet, hogy csalódott volt. Végig vigyorgott, s amíg a házban volt, addig bújt Jürgenhez, mint valami csibe a kotlóshoz.
Az jó volt, mikor a Sophie Sabrinának szegezte a kérdést: Hast Du Dich in Jürgen ein bisschen verliebt?
Volt a stúdióban valami pszichológus-féle, ô elemzgette a 3 jelöltet, s Johnról nyilatkozott a legpozitívabban, Sabrináról a legnegatívabban. Közben mutattak összeállításokat is róluk, s a Sabrináéban sok olyan volt, amikor mások nyilatkoztak róla. Értette valaki pontosan, mit mondott a Manuela? Én Hurre-t értettem, de lehet, hogy nem jól hallottam...
Eleg jol viselte, oszze-vissza rohogcselt, de azert szemmel lathatoan egy kicsit megszeppent, amikor Percy kozolte az eredmenyeket. Meg utoljara jol megtapizta Juergent, aki azert nem sokat ellenkezett... :-)) Vegul is konnyu volt a bucsu, mert 5 nap mulva ugyis ujra latjak majd egymast... ha a Polizei is ugy akarja.
A Call TV-s reklam nekem is feltunt, lehet hogy tenyleg manipulaljak az egeszet? Hisz az adas eloben ment, es amikor a reklamot adtak, akkor meg nagyban lehetett voksolni... Valoszinuleg Sabrina nepszerutlensege mar a het folyaman megmutatkozott a voksokban, igyhat biztosra vettek, hogy o megy. Mindenesetre nem volt egy fair huzas.
Szerintem ott voltak a Sabrina rajongok valahol az auto tuloldalan, legalabbis Sabrina arrafele integetett nagyon. Biztos lattad, hogy a rajongok most sokkal hatrebb alltak, es a kapunal sem alltak emberek, mint eddig. Lehet, hogy tenyleg attol feltek, hogy megjelennek e rendorok, es biztonsagi okokbol inkabb nem engedtek elore senkit???
Ejha, ez nem igazan tukrozi a szazalekokat, amiket tegnap ide beirogattam. Sabrina milyen pofat vagott a tavozashoz? Sajnos tenyleg nem lattam egesz heten egyetlen adast sem. De penteken video beindul, majd jol kikockazok mindent :))
Ugri, nem ertelek egeszen... nem lattad ma este a musort??? Ha a kiszavazasra vagy kivancsi, akkor: Sabrina 61% korul volt, mig Andrea es John majdnem hajszalegyenlo 18 egesz valamennyi szazalekot kapott.
Igaz, épp tök rosszul voltam, de azért végignéztem ma este a BB-talkot. Reméltem, hogy Sabrina hagyja el a házat és be is jött a dolog, de az egész kiköltözésben nem sok különleges volt. Nem várt rá a ház elôtt rendôrségi alakulat, de ami meglepôbb, hogy nem akadt olyan személy sem, akinek hirtelen a nyakába ugorhatott volna. Nincsenek barátai? Nincs családja? vagy csak aki igazán ismeri, az nem rajong érte?
Ami nekem feltünt, hogy még az eredményhírdetés elôtt volt egy reklám, ami arra utalt, hogy a Call TV-ben holnap kapcsolják majd élôben a BB-Haust, s így folytatta a hang: találkozhatunk Andreaval, Jürgennel és Johnnal. Sabrinát nem is említette. Ezek tudtak valamit elôre? No meg a fent említettek elôre gyártott ajándékkal kedveskedtek Sabrinának, mintha ôk is biztosak lettek volna a végeredményben.
Nekem már nem is annyira az az érdekes, ki nyer, mert hát valamennyire mindhárman nyertesek már így is, hanem sokkal inkább az, hogy milyen felhajtás lesz a dolog körül, kit milyen ajánlatokkal fognak elhalmozni.
Szerintetek ki nyer?
Biztos Jürgen, de én ha lehetne, Andreára szavaznék.