Még az is előfordulhat, hogy válaszol. De ehhez minimum jól kell kérdezni.
Figyelem!
A topik címében az SOS nem azt jelenti, hogy itt gyorsan lehet segítséget kapni hanem azt, hogy
Összefoglaló jelleggel a többi fórum moderációs topikjaihoz innen célszerű elindulni: Közlemények
A nem ennek megfelelő kérdések törlődnek.
Az egészségügyi fórumok topikleírásában ez olvasható: Egészségügyi probléma van? Kérdezzen! Amennyiben szakember válaszol, akkor a nickje "dr..." a státusza pedig Ident. Egyéb indexdoktoros nickkel nem tanácsos ide írni. Én szóltam...
A reklámozásra nem vonatkozik az elévülés. Ismétlés esetén én is ismételni fogok.
Úgy tudom, hogy kulturált hangnemben ide írhatunk.
Tehát csak jelzem, hogy bár most már, hogy korábban kilettem okosítva, rátaláltam a fórum megfelelő helyén, hogy mi történt velem és mennyi időre.
De sajnos e legutóbbi kitiltást eredményező "vétségemre" vonatkozóan nem találtam meg az idevágó szabályt, vagy állásfoglalást. Ha ebben kaphatnék némi segítséget, csak hogy a későbbiekre nézve tudjam magam mihez tartani, nagyon megköszönném.
Nagyon szépen köszönöm... ezekről a dolgokról gőzöm sem volt, mert bár való igaz, hogy régóta itt vagyok, de eddig ilyesmi nem történt velem, valószínűleg ezért nem is "kutakodtam" ezután a fórumon...
Elég régi a nicked, ezt tudni illene már ennyi idő után. Ld. a 21. állásfoglalást és a közleményeket. Jelzem, hogy hasonlóért általában határozott idejű root szokott lenni a tarfia.
Miután a freemailes postafiókomba, ahová gondolom emailem érkezett, általános adatelérési hiba miatt képtelenség belépni, megtudhatnám, hogy miért tiltottak ki és mennyi időre a Leukémia topickból?
én szépen szólok mindenkihez, ez nekem is viszont jár. kérésem is jószándékú, és nem én rombolok, nehogy nekem kelljen bántásban részesülnöm. kérlek szépen! jó így!? köszönöm, és nem kérek többet ip cimet, felfogtam h nem lehet megtudni. nekem nem kell! csak rendőrök kérhetnek ilyent. én nem akarok!! üdvözlettel, tisztességes emberi szóval: tölgy aki a szabályok betartását tiszteletben tartja immárom 13 éve ITT!!!