Hohó, újságíró lennék vagy mifene, muszáj értenem az ilyesmit. :-) De nem fényezem tovább magam, még felfigyelnek rám az esetleges leskelôdôk. :-) Szóval nem kell aggódni, érteni a hasonlókat.
Az álcsőd-csalétek
március 23. 6:24
Rudolf Péter eljátszott bukása az RTL-en - álmédiatörténelmi álmérföldkő. tovább »
Botrányba fulladt Rudolf Péter showja
március 22. 21:25
A magyar kereskedelmi televíziózás történetében még nem fordult elő, hogy egy élő műsort le kellett volna állítani. Most ez történt: az RTL Klub új showműsorában Rudolf Péter műsorvezető a bejelentkezés után közölte, így nem tudja csinálni. tovább »
Te nem tudom, milyen cikket olvastál, de már a címe is ez volt: Az álcsôd-csalétek. Ô pont nem dôlt be neki!!! És elég régóta dolgozik már az indexen, hogy csak úgy kitegyék szvsz.
Állítólag, és ez hihető,csak műbalhé volt az egész, és a srác bedőlt neki. A cikket már el is tüntették, s lehet ,hogy nem szórakozhatunk többé az írásain. :-(
Nekem nyugodtan le is írhatsz csúnya szavakat, egyáltalán nem zavar. Nekem most speciel a cikkben leírtak is tetszettek, de volt már olyan, hogy nem értettem egyet azzal, amit leírt. De a stílus ettôl még ült.
Mellesleg Te nagyon lelkes vagy, mindennek utánaolvasol. :-))
Peti hozni fogja a csatát, nekem nincs kétségem efelôl. Lehet, Carlitos kicsit gyengébb passzban volt, ezért született ez a meglepô eredmény.
Rossz hírem van : PETIre nagyon nehéz csata vár ezzel a "csili Gonzalessel" ! Carlitost simán lemosta 6:4,6:2-re. :-(((((((((
A tegnap belinkelt cikkel kapcs.: mi ugye csak a srác stílusát dicsértük,valóság-tartalmát mi is kétségbevontuk ?! :-)
Utánaolvastam az esetnek ,( TÖRZSASZTAL " Rudolf Péter...RTL klub.." topik) és kiderült, hogy nagy "szopacs" (bocs) az egész.
Az elsô lépcsôfok megmászva, a vártnál ugyan nehezebben, de el lett takarítva az útból a Nieminen gyerek. Az eredmény 4:6, 6:3, 6:2, kicsit jobban kéne figyelni, Peti. GYÔZNI KELL!
Magam is ott figyelem az eseményeket, de ott egyelőre Pete meccséről nincs egy szó sem a mai menüben, csak a Bohóc menetelésének lehet örülni. Bár annak nagyon. :)
Sziasztok. Pete, ha jól láttam, nem szerepel a mai kiíráson, nyilván holnap játszik a finn sráccal. Köszönöm az érdeklődést, Miranda H. új az Indexen, de Pete iránti elkötelezettségében öreganyó. Magyarul tudni valamennyire, bár James ill. William Blake-kel a rokonság egyelőre tisztázatlan. Hajrá Pete!
Dedede, jójójó, most már megvan. Rápillantottam figyelmesebben, és megtaláltam. :-) De csak otthon tudom elolvasni, mert ott van képnézô progi, ahol ki tudom nagyítani. Itt bent nincs. :-(
Kár, de azért köszi, hogy megnézted. Elvileg van kapcsolatom Szabó Gabihoz, találkoztam is már vele, száma is megvan. De lehet egyszerűbb lenne felhívnom a Tenisz Magazin szerkesztôségét, Csurka legalábbis ezt tanácsolta. Nem tom... De ma mindenképpen megcsinálom, legfeljebb kicsit szárazabb lesz, mint a többi. :-)
Szia TyggeR,
sajnos 0 találat,de 2001/1-ben volt egy Taróczy beszélgetés,amely mellett egy hasáb az "egy páratlan pályafutásról" szól,tán Balázsról.(nehéz kibogarászni,csak a neten láttam,az a szám pont nincs meg) Szabó Gabihoz nincs kapcsolatod? Ő sokat ír/írt a Tenisz Magazinba,talán meg van neki. T. B. golfos tevékenységéről van cikkem :-))
Megkaptam, hálám üldözni fog. Ez volt a legtutibb megoldás. :-) Taróczyról nincsen hasonló? Beszéltem Csurka Gergővel tegnap, s mondta, biztos róla is volt hasonló az újságban.