Keresés

Részletes keresés

Falco Szurkolo Creative Commons License 2021.07.29 0 5 3909

Amennyiben tényleg sikerülne megállapodni mindenkivel, a BL miatt azért érdemes lenne valahogy megszerezni Curry-t, talán a BL indulás reményében engedne az árából is, és akkor már lenne egy 9 fős rotáció akihez nyugodtan bármikor hozzá tudnánk nyúlni. Kovács Benedekre leszek majd még kiváncsi, hogy idén tud e lépni és akár tehermentesíteni a magas poszton, mert ha igen akkor már szerintem ezzel a kerettel lehetne küzdeni a címvédésekért.

várjuk a bejelentéseket aztán utána akkor már mindenki tisztábban látja a helyzetet.

Törölt nick Creative Commons License 2021.07.29 -5 1 3908

Mondjuk 6 válogatott + 2 légiós nem biztos, hogy kevesebb pénzbe kerül, mint a 4+4 verzió. Nyilván a légiósok között is vannak árkategória különbségek, de Clark mégis csak a francia ProA-ból érkezik, és ahogy itt többen írták nagy valószínűséggel Barac is drágább, mint az előző évben a szezon közben igazolva. Szóval a 6+2 felállás szerintem nem igazán mutat rá olyan nagy költségvetés csökkenésre, ettől függetlenül lehetséges, hogy így van, ezt nem tudom. Én viszont egyáltalán nem tartok attól, ha csak két légióssal kezdenénk meg a szezont. Láttuk a bajnoki döntő ötödik meccsén, hogy a Szolnok minőségi légiósai mekkora csődöt mondtak, a mi magyarjaink pedig szárnyaltak, fejben leradírozták az ellenfelüket. 

Előzmény: falco Man (3905)
falco Man Creative Commons License 2021.07.29 -7 1 3907

Két számjegyű százalékkal kevesebb. 

Előzmény: nForce (3906)
nForce Creative Commons License 2021.07.29 0 4 3906

Ha tudnunk kell, akkor oszd meg velünk is. Mennyi volt a költségvetésünk tavaly és mennyi lesz az idei szezonban? Köszi.

Előzmény: falco Man (3905)
falco Man Creative Commons License 2021.07.29 -6 1 3905

Pedig az utolsó bekezdésed is egy opció, elkepzelheto, hogy így fogunk nekifutni a szezonnak. Azt azért tudni kell, hogy az idei pénz jóval kevesebb mint az előző években, ehhez kepest kell neznunk a dolgokat. 

Ha kialakul a teljes keret akkor leszünk majd okosabbak.

Előzmény: indulabusz (3904)
indulabusz Creative Commons License 2021.07.29 0 6 3904

Golomán szerintem nem lesz rossz, bár az átlagos mezei szurkoló (mint pl. én) még nem nagyon láthatta őt játszani azon az 1-2 válogatott meccsen kívül.

Biztos nem olcsó, de ha van rá pénz, akkor hadd szóljon. Ő és Barac is bevethetőek 4-es és 5-ös poszton is, szóval akár egy meccsen belül is posztot cserélhetnek, ahogy épp a helyzet megkívánja.

Ellenben HA Somogyi jön ÉS emiatt nem igazolnánk harmadik légióst (vegyük azt az ideális esetet, hogy Beni marad), akkor az azért úgy veszélyes lesz.

Nem tudom mit tervezünk pontosan, de lassan itt az augusztus, jó lenne ha legalább körvonalazódna a keretünk.

CrazyBasket Creative Commons License 2021.07.28 0 4 3903

Spanyol csapat akarta, elv. a Burgos volt vagy van is, mint a legfőbb kérője, de nem tudom azzal mi a helyzet hogy őszinte legye, annyit tudok hogy a Szolnok is kifejezetten akarja/akarta, de Somogyi a BL-ben szeretne játszani, és már tavasszal jelezte, hogy jönne ide, még a spanyol vonal előtt, bár a K.Adriánnal köztudottan nem kedvelték egymást, viszont a DEAC miatt nem tudott haladni egyik üzlet sem mostanáig, mert valami kisbetűs részlet miatt tudták ideig-óráig még kötni az ebet a karóhoz. Napokon belül ennek az ügynek is pont fog kerülni a végére így vagy úgy. De őt még nem kell kézpénznek venni, ellenben Golománnal.

Előzmény: ShaiToOKC (3901)
falco Man Creative Commons License 2021.07.28 0 6 3902

Külföldön akart játszani, de mivel ez valószínűleg nem jött össze neki vagy már nem fog, ezért választ/választott minket, nemzetközi szinten megmutathatja magát. Meglátjuk majd mire lesz nálunk képes, persze ha hirtelen nem jön közbe semmi addig.

Előzmény: Vulcan0 (3900)
ShaiToOKC Creative Commons License 2021.07.28 0 4 3901

Crazybasket Somogyival mi a helyzet?

Jól olvastam hogy a Szolnok is érdeklődik iránta?

Pedig azt hittem külföld vagy Falco vagy Szolnok?

Vulcan0 Creative Commons License 2021.07.28 -5 1 3900

A Körmend az egyébként meg se próbálta Gyurit hazacsábítani? Amúgy tett más magyar csapat is ajánlatot neki, vagy csak mi? 

KB #24 Creative Commons License 2021.07.28 -1 4 3899

Akkor gratulálok! Nagy húzás.

Előzmény: CrazyBasket (3898)
CrazyBasket Creative Commons License 2021.07.28 -2 5 3898

A héten meglesz!:)

Előzmény: KB #24 (3897)
KB #24 Creative Commons License 2021.07.28 -2 4 3897

Hiteles a forrás?

Előzmény: Vasikanász (3896)
Vasikanász Creative Commons License 2021.07.28 0 14 3896

Golománnal sikerült megegyezni hamarosan bejelenthetik!

Törölt nick Creative Commons License 2021.07.28 -8 1 3895

Igen.

Előzmény: Amíg a hat húr kitart (3894)
Amíg a hat húr kitart Creative Commons License 2021.07.28 -5 5 3894

Tehát helyi libsi?

Előzmény: Törölt nick (3862)
Bandre Creative Commons License 2021.07.28 -9 6 3893

Annyi azért bonyolítja a helyzetet szerintem, hogy egy légióst bármikor elküldhetsz a szezon során, ott szabadul fel pénz, még ha nyilván valamennyi lelépési összeget a klubnak ki is kell perkálnia, s aztán hozol helyette egy másikat. Egy magyar játékostól azonban azért nem hinném, hogy megválnátok, ha szarul is megy neki a játék. Így ha jön légiós pluszban, az mindenképp jelentős anyagi terhet fog jelenteni, ráadásul ha szükség lesz rá, nagy valószínűséggel magas ember kell, amely mindig drágább. (Ha van egyáltalán megfelelő minőség szabadon a piacon). Szóval előfordulhat, hogy a sok magyar inkább teher.

Ugyanakkor ez egy nagyon izgalmas és érdekes kísérlet, ha nekem lenne rá lehetőségem, én is meglépném. Kíváncsian várom, hogy fog elsülni.

Előzmény: Real013 (3887)
CrazyBasket Creative Commons License 2021.07.28 -1 3 3892

https://www.proballers.com/basketball/player/16421/gyorgy-goloman

Itt meglehet nézni Gyuri szezonjait/számait! Elég részletes, ezt az oldalt szoktam mindig böngeszni az új igazolásokkor. 

donnarumma Creative Commons License 2021.07.28 -3 2 3891

Searcy,Lake,Evan,Milo, Kovács---- az elmúlt szezont is 5 magassal kezdtük--Ehhez nem csak létszámban de minőségben is "soványabb"lenne a Barac,Kovács,Keller,Golomán kvartett..

Szerintem a modern kosárlabdában nem valaki elé hozol, hanem mellé..Ákos 20 percet bír intenzíven...25 öt átlagolt...a nagy emberek nyílván még könnyebben fáradnak.

Zozó is csereként játszik,nem gondolom, hogy elé hoztunk bárkit is az3rt csere

Törölt nick Creative Commons License 2021.07.28 -6 2 3890

Ezzel egyetértek. Perl, Váradi, Benke egyértelműen légiós színt, de ha Laket vesszük alapul, akkor Keller Ákos is. Ráadásul a minél több magyar játékos a közegnek is jót tehet, viszont ez esetben arra figyelniük kell, hogy a légiósokat is be kell vonni a pályán kívüli csapatépítésbe. Hiába profi egy sportoló, de az nem jelenti azt, hogy magára hagyják az edzéseket, meccseket követően. Persze gondolom erre a szakmai stáb majd figyel. Ritka, hogy egy szem amerikai legyen egy csapatban (már ha így lesz), ez nekünk szurkolóknak is új lehet. Talán Doyne óta nem is volt ilyen. Annak viszont örülök, hogy a délszláv szakemberek ennyire megbíznak a magyar válogatott játékosaiban, és nem feltétlenül preferálják a légiós igazolásokat. Ez azért simán mutatja, hogy a magyar kosárlabda megítélése egyáltalán nem rossz. Na meg persze a fiúk bizonyítottak is az elmúlt években az Okorn-Konakov párosnak. 

Előzmény: Vulcan0 (3888)
splity24 Creative Commons License 2021.07.28 -3 2 3889

ma mar legiost 5000 euro alatt nem igen talalsz akit hasznalni is lehet. Zozo es ha marad Beni valoszinuleg egy extra legios beret kapjak. Keller egy szamunkra kedvezo szerzodest irt ala ugy tudom kevesebb osszegert mint amit elotte egy evvel kinaltunk neki. 

Szilit nem tudom. 

De azert egy Golomant nem biztos, hogy 7000 euro fole kellene beloni ileltve egy Somogyit sem. De ha igy van akkor elszabadultak az arak ugy mint a boltokban. 😉

Ettol fuggetlenul lehet mukodokepes lesz a 6 magyaros 2 legjos es a fiatalok felallas. Meglatjuk!

Előzmény: CrazyBasket (3883)
Vulcan0 Creative Commons License 2021.07.28 -3 1 3888

Nem tudom ki, hogy van vele, de én nagyon örülök ha minél több magyar játékosunk lesz a pályán és már évek óta a magyarokra építünk. Meg a 6 magyar és 2 légiós, az ugyanolyan hosszú sor mint a 4 magyar 4 légiós. Szerintem ha a vezetőség 6 magyarral tervez annak biztos meg van az oka. Az is lehet, hogy aláiratnak velük hosszútávú szerződéseket és ezzel már a jövő csapatát is építik. Magyar játékosokkal jó kapcsolatot kialakítani pedig mindig hatalmas fegyvertény. 

Real013 Creative Commons License 2021.07.28 0 9 3887

Én azt mondom, hogy ha valóban igazak a pletykák, és végül összejön az említett hat válogatott játékos, akkor...

Adjunk hálát az égieknek és a vezetőségnek, mert ilyen soha a büdös életben nem lesz többet... :D :D :D

Továbbra is azt mondom, hogy légióst, főleg alsó posztra sokkal könnyebb lesz találni később, ha nem működik a 6+2 +1 (Kovács B) felállás.  Meg az is lehet, hogy találunk még a szezon előtt diszkont áron jó légióst, lásd: Lake. Na arra, amire hoztuk, ő tök jó volt, persze főleg az első szezonjában.

Törölt nick Creative Commons License 2021.07.28 -4 1 3886

Annyi kiegészítés még, hogy Zozó és Keller is év közben érkezett hozzánk, tehát nem kizárólag nyáron lehet megkaparintani válogatott játékost, de azért ezek elég ritka esetek voltak. És ez azért van, mert csak külföldről érkezhetne év közben magyar játékos.

Előzmény: Törölt nick (3885)
Törölt nick Creative Commons License 2021.07.28 -4 1 3885

Viszont azt ne feledjük, hogy magyar válogatott játékos igazolása önmagában is nagy dolog, és ez csak nyáron lehetséges. Aztán , ha a büdzsé engedi, és év közben úgy érzi a klub, hogy a bajnoki címhez kellene még egy légiós, akkor azt lehet találni. Nyilván ez a BL-t már nem érintené, csak a bajnokságot. Én nem félnék a 6+2 felállástól sem,  de azért a 6+3 vagy 5+4 megnyugtatóbb lenne.

Előzmény: CrazyBasket (3883)
OnlyYouFKC Creative Commons License 2021.07.28 0 5 3884

Ez nagyon nem egy olcsó keret lenne. 

Előzmény: splity24 (3880)
CrazyBasket Creative Commons License 2021.07.28 0 4 3883

Szerintem pont hogy nem szűkös keretre enged következtetni! Zozó-Szili-Keller-"Beni"-"Somogyi"-"Golomán" Ezek a játékosok kb 7000-10.000€ közt lennének itt!(Kölcsönvétel esetén mi fiztenénk a kinti bére jelentős részét!) Akkor ott van még egy Clark és Barac! Egyik sem 5000€ alatti béren lesz itt. Engem csak az aggaszt, hogy Golomán megüti egy hasonló árkategóriájú légiós szintjét majd. Somogyi rendben, hisz az u23 miatt nagyon jó fogás lehet.

Előzmény: splity24 (3880)
Törölt nick Creative Commons License 2021.07.28 -4 2 3882

Az viszont így gond, mert Curry nem irányító. Ha Beni nem marad, akkor mindenképpen kell egy klasszi(ku)s irányító. Talán ilyen nehezen még sosem állt össze a keret, és nem is a mennyiségére és minőségére gondolok, hanem arra, hogy nagyon sok variáció lehet még, és mi szurkolók sem látjuk egyelőre pontosan hova várható még játékos, magyar vagy légiós. Én türelmes vagyok, de csodálkoznék rajta, ha a héten valamilyen igazolást ne jelentenénk be.

Előzmény: CrazyBasket (3879)
Falcobb Creative Commons License 2021.07.28 0 4 3881

Magas posztra úgy tűnik bejön a pletyka, légiós helyett jön. 

splity24 Creative Commons License 2021.07.28 -6 1 3880

Somogyi ha jon ugy tudom kolcsonbe tehat nem beszelhetunk tobb eves szerzodesrol. 

Benivel jo lenne egy 3 eves szerzodest alairatni ha mar a kert penzt megadjuk neki es akkor 2 evig a Beni-Zozo paros boztos alap lenne. 

Circo irta orulne egy extra centernek de Akos ele tuti nem fogunk hozni fullos jatekost. 

Ez a 2 legios dolog pedig nagyjabol arra enged kovetkeztetni hogy szukosek az anyagi lehetosegeink sajna es igy viszont a 4-be se lesz egyszeru bejutni. 

Előzmény: nForce (3875)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!